• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrıldık

kızlarrrr benim dengesiz arkadasımla konusmus artık bitti dönüşü yok dün aradım mesaj attım acmadı gece düşündüm olmaz artık felan diye iyice kafam attı arkadasına ulastım aksam esyaları vercem bendeki ruh halimi bilemezsiniz

kızlarrrr benim dengesiz arkadasımla konusmus artık bitti dönüşü yok dün aradım mesaj attım acmadı gece düşündüm olmaz artık felan diye iyice kafam attı arkadasına ulastım aksam esyaları vercem bendeki ruh halimi bilemezsiniz

bak sen hem suçlu hem güçlü ben bu erkleri anlamıyorum zeytinyağ gibi su üstüne çıkmaya çalışıyorlar iyi yaparsın hakkında hayırlısı buymuş :ssz:

ya o eşyaları çöpe atma kısmı beni de çok düşündürüyo yani atmak doğru mu sizce ?

Canım götürüp vermektense atmak daha mantıklı geliyor bana. En azından bir daha muhattap olmamış olur. Ha eşyalar bir rahatsızlık vermicekse konu sahibi üzülmicekse dursun tabi.

Eger cok bıktırma tarzında surekli soylemedıysen hayatında sana solemedıgı bı sorunda olabilir sende bardagın son damlası olmus olabilirsin ustune gıtme eger bole bisi olduysa sinirl gecince seni arar bence biraz kendi haline bırak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X