- 31 Aralık 2014
- 159
- 79
- 38
- Konu Sahibi rettungsdienst
Kizlar merhaba,
Bikac gundur hic iyi degildim sanki vucudum infektion kapmis gibiydi. Sol yanimda bi agri. .ama nasil nefes alamiyorum almak istiyorum aglamaya basliyorum. ..
Sessizce ciglik atiyorum. .
Yetmiyor gozyaslarima boguluyorun. ..
Uykusuzluk cekip kecileri kacirdigimi dusunuyo...dum /rum ...
Kisacasi tadini cikara cikara ayriligi yasiyorum. .bazen hayal kirikligima aglayip bazen de kurtuldugum icin seviniyorum. ...
Biliyorsunuz sevgilimle evlenicegimiz eve tasinicaktik eve kiraci buldum topladim ev yok ortada bekliyodum gelmesini. . ayrildik . ..
Neymis ilgilenip simartmiyormusum onu? 40 yasinda saniyomus kendini benle hep okul is cocuklardan konusuyomusum. ..
anlamadim gelen tekliflerimi atlatsaydim. ..
Ona danismiyormusum? (Kendi maasimla aldigim pianomu sattim. .baska sehre seminere gittim 10 gun kaldim )
Sikayet ederken ilgileniyim diye hakaret ediyo devamli. ..sevmedigini soyleyip ne evlenmesi diyor. ..
Sevgi yok seks objesisin diyor bana. .
Ayrildim istemiyorum bitti daha inanin tonlarca sey. .. hep sini yazmiyorum bile dusunun :))
Sonra yazmadim dun sabah arayip ozur dilemesi. ...Ben barismayinca devam etmesi. ..daha agresif oldu. .
Neymis bana kotu davranarak ilgi almaya calisiyomus ...
Ilk beni sevmis. ..
Hala seviyomus. ..
Tabii benle evlencekmis..beni buna daha nasil inandirabilirmis ..(bakalim ben onla evlencekmiyim? )
Hayir sanki ben yalvariyorum evlen adam benle diye. ..
ooff cok uzun olduu. ..
Okula kayit yaptirdim kizlar onun gelicegi. .bizim ailesinin yanina ucucagimiz tarihte 2 . meslegime basliyorum. ... cocuk hemsiresi anaokul ogretmeni arasi bi meslek. .cok istemistim okumak nasip olcak ins :))
Aliskanlik cok kotuymus
ona istedigini vermiyorum aramiyorum aglamiyorum. ..boylecelikle merak ediyor,ozluyor pisman oluyor. ..
evettt simdi Top bendee; ))yuppie
en az endiselenen iliski icin en cok kontrolu elinde tutan dir. ..cunku istedigi aglamam yalvarmam. ..Belkide bunlara alisik?
inanmiyor suan ayrildigima
cunku herif alisik devamli affedilmeye. .
her kavga da onceki den daha ileri giymeye basladi. ..
uc gundur boyleyiz(onceside var tabi 2 haftadir sogudum bende)
O basitlestikce inanin ask acim azalio cunku kaybettigim biseyim oldugunu dusunmuyorum. .
degerini yitiriyor. ..
Offff sikildim bu ayrilik muhabbetinden. ...
sonuc; benden sevgi kelimesini duyup ego tatmini icin bi tel arkada bekliyor...
yazmiyorum hattaa nil karaibrahimgil seviyorum sevmiyorum dinleyip dans ediyorum. .
mutluluk cayi yaptim kendime . ..
icim de huzur var
ogullarimla musmutlu bi gun gecirdik yemekler yaptik. ..
kendime yogunlastim. ..
hayat erkekten ibaret degik ki. .
deger versin saygi gostersin ki simartiyim. ..
benden sokakta cok varmis
baskasini anne yapcakmis
yaa nolur buyur git Allah askina, kolundan tutup yataga mi atiyorum seni. .?
Bu insanda bordeline kisilik bozuklugu oldugunu dusunuyorum. ..cunku evlenmek isteyen herif bitsin diyip sevgimden soyledim diyip durmaz
ya seviyordur ya sevmiyordur bunun arasi olmaz. ..
suan onu sevdigime emin ve asla birakmicagimi dusunuyor oyuzden rahat sakin. .. kafasina dank ettiginde gorucez bakalim Saglam tekme nasil atiliyor?
Suc bende cok sevdim deger verdim ama kendimi daha cok seviyorum. .
Hayatimi seviyorum. ..
Suanki durumum Mutlu, cocuklu ,bekar, ogrenci ,,,,
en son intihar mektubu yazdi tel kapali suanda. ..1 hafta sonra gemiden inicek adam intihar etmez 6 ay gemide kaldiktan sonra. ...tavrima devam ediyorum
benimde hayatimda sorumlu oldugum 2 oglumm var cunku. .
Ben iyi olmaliyim ki onlarda iyi olsun.
Tesekkur ederim
Bikac gundur hic iyi degildim sanki vucudum infektion kapmis gibiydi. Sol yanimda bi agri. .ama nasil nefes alamiyorum almak istiyorum aglamaya basliyorum. ..
Sessizce ciglik atiyorum. .
Yetmiyor gozyaslarima boguluyorun. ..
Uykusuzluk cekip kecileri kacirdigimi dusunuyo...dum /rum ...
Kisacasi tadini cikara cikara ayriligi yasiyorum. .bazen hayal kirikligima aglayip bazen de kurtuldugum icin seviniyorum. ...
Biliyorsunuz sevgilimle evlenicegimiz eve tasinicaktik eve kiraci buldum topladim ev yok ortada bekliyodum gelmesini. . ayrildik . ..
Neymis ilgilenip simartmiyormusum onu? 40 yasinda saniyomus kendini benle hep okul is cocuklardan konusuyomusum. ..
anlamadim gelen tekliflerimi atlatsaydim. ..
Ona danismiyormusum? (Kendi maasimla aldigim pianomu sattim. .baska sehre seminere gittim 10 gun kaldim )
Sikayet ederken ilgileniyim diye hakaret ediyo devamli. ..sevmedigini soyleyip ne evlenmesi diyor. ..
Sevgi yok seks objesisin diyor bana. .
Ayrildim istemiyorum bitti daha inanin tonlarca sey. .. hep sini yazmiyorum bile dusunun :))
Sonra yazmadim dun sabah arayip ozur dilemesi. ...Ben barismayinca devam etmesi. ..daha agresif oldu. .
Neymis bana kotu davranarak ilgi almaya calisiyomus ...
Ilk beni sevmis. ..
Hala seviyomus. ..
Tabii benle evlencekmis..beni buna daha nasil inandirabilirmis ..(bakalim ben onla evlencekmiyim? )
Hayir sanki ben yalvariyorum evlen adam benle diye. ..
ooff cok uzun olduu. ..
Okula kayit yaptirdim kizlar onun gelicegi. .bizim ailesinin yanina ucucagimiz tarihte 2 . meslegime basliyorum. ... cocuk hemsiresi anaokul ogretmeni arasi bi meslek. .cok istemistim okumak nasip olcak ins :))
Aliskanlik cok kotuymus
ona istedigini vermiyorum aramiyorum aglamiyorum. ..boylecelikle merak ediyor,ozluyor pisman oluyor. ..
evettt simdi Top bendee; ))yuppie
en az endiselenen iliski icin en cok kontrolu elinde tutan dir. ..cunku istedigi aglamam yalvarmam. ..Belkide bunlara alisik?
inanmiyor suan ayrildigima
cunku herif alisik devamli affedilmeye. .
her kavga da onceki den daha ileri giymeye basladi. ..
uc gundur boyleyiz(onceside var tabi 2 haftadir sogudum bende)
O basitlestikce inanin ask acim azalio cunku kaybettigim biseyim oldugunu dusunmuyorum. .
degerini yitiriyor. ..
Offff sikildim bu ayrilik muhabbetinden. ...
sonuc; benden sevgi kelimesini duyup ego tatmini icin bi tel arkada bekliyor...
yazmiyorum hattaa nil karaibrahimgil seviyorum sevmiyorum dinleyip dans ediyorum. .
mutluluk cayi yaptim kendime . ..
icim de huzur var
ogullarimla musmutlu bi gun gecirdik yemekler yaptik. ..
kendime yogunlastim. ..
hayat erkekten ibaret degik ki. .
deger versin saygi gostersin ki simartiyim. ..
benden sokakta cok varmis
baskasini anne yapcakmis
yaa nolur buyur git Allah askina, kolundan tutup yataga mi atiyorum seni. .?
Bu insanda bordeline kisilik bozuklugu oldugunu dusunuyorum. ..cunku evlenmek isteyen herif bitsin diyip sevgimden soyledim diyip durmaz
ya seviyordur ya sevmiyordur bunun arasi olmaz. ..
suan onu sevdigime emin ve asla birakmicagimi dusunuyor oyuzden rahat sakin. .. kafasina dank ettiginde gorucez bakalim Saglam tekme nasil atiliyor?
Suc bende cok sevdim deger verdim ama kendimi daha cok seviyorum. .
Hayatimi seviyorum. ..
Suanki durumum Mutlu, cocuklu ,bekar, ogrenci ,,,,
en son intihar mektubu yazdi tel kapali suanda. ..1 hafta sonra gemiden inicek adam intihar etmez 6 ay gemide kaldiktan sonra. ...tavrima devam ediyorum
benimde hayatimda sorumlu oldugum 2 oglumm var cunku. .
Ben iyi olmaliyim ki onlarda iyi olsun.
Tesekkur ederim
Son düzenleme: