ayrıldık.

apranaxx

siz sanki çok şeysiniz...
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
750
1.483
113
Çok dertliyim... Sigarayı bıraktım dün. :KK53: sigarayı o kadar severek içiyorum ki anlatamam. benim için tatlı yemek gibi bir şey ama sigaradan dolayı bir çok sağlık sorunu yaşıyorum. Ve bırakmam gerekiyor. 171 i aradım olmadı. Sağlık ocağına gittim olmadı.. Nikotin sakızı denedim olmadı. Oturdum veda mektubu yazdım. Masama astım olmadı. Naneli şeker aldım 7 8 paket sabahtan beri 3 paket naneli şeker bitirdim. Ofistekilerin maskarası oldum. Birde gözümün içine baka baka inadına içiyorlar dalga geçer gibi iyice deliriyorum. Bilerek sigara ikram edip; aaa sen bırakmıstın dimi neyse biz hadi sigara çıkıyoruz o zaman. Kafalarına hesap makinasını geçiresim geliyor. Zaten stajyer iki de bir gelip iş var mı abla bana iş göstersene abla diyor kendime hayrım yok şuan benim her şey gıcığıma geliyor ona da biraz sert çıktım sonradan üzüldüm gönlünü aldım ama ne yapayım böyle kendimi dışarı atasım geliyor. Ofiste bir ton iş bana bakıyor ben onlara bakıyorum. Konsantre olamıyorum ki.. Kendime kızıyorum iradesiz olmama ve hayatımı bu kadar etkilemesine izin verdiğime. Bırakan tiryakiler varsa nasıl bıraktılar acaba

Bende sigara birakma merkezinden bi hap almistim cok etkiliydi resmen agzinda igrenc bi tat oluyor ama hapa devam etmedim ya yemek de yiyemiyordum Yemekten vazgecemedim :110:Hapi biraktim keske devam etseydim ama hem sigara giderdi hem bi 5 kilo:halay:

Sigara bağımlılığı bana komik geliyor ama doğru yoldasın bırakmalısın Can'ın istediğinde zevk için ayda yılda 1 içersin sigara altı üstü

Ramazan ayında sigaradan kurtulan çok.
Eminim oruç borcunuz adet(regl) den dolayı vardır illaki benim gibi.Gunlerde kısa borç oruç tutun mesela:KK36:

Canınız ne zaman sigara çekerse fesleğen çiğneyin azaldığını göreceksiniz .

Çok vefasiz seni paran için seviyordu iyi ettin

Paran yoksa o da yok olacaktı, :KK53:

İlaç falan hikaye klasik ama kafanda bitecek iradeli ol bırakan öyle bırakıyor

Bende sigara birakma merkezinden bi hap almistim cok etkiliydi resmen agzinda igrenc bi tat oluyor ama hapa devam etmedim ya yemek de yiyemiyordum Yemekten vazgecemedim :110:Hapi biraktim keske devam etseydim ama hem sigara giderdi hem bi 5 kilo:halay:

ah neler yaptım ama olmuyor :D ben zaten 46 kıloyum hala ıcıyorum verem etcek beni hala vazgeçemiyorum ya kendıme kızıyorum

ah neler yaptım ama olmuyor :KK70: ben zaten 46 kıloyum hala ıcıyorum verem etcek beni hala vazgeçemiyorum ya kendıme kızıyorum
Ah cnm cok iyi anliyrm hele calistigin yerdekilerle sigara icerken ki muhabbet ayri oluyor sen simdi garip garip arkalarindan bakiyorsundur bizim bi akraba 90 yasinda ölmus gunde uc paket sigara iciyrmus cakmak kullanmiyormus onu duydugumdan beri saglik felan diye de gazliyamyrm kendimi

Çok vefasiz seni paran için seviyordu iyi ettin

Paran yoksa o da yok olacaktı, :KK53:

İlaç falan hikaye klasik ama kafanda bitecek iradeli ol bırakan öyle bırakıyor

dimi birde o yonu var ama o yönü düşenemiyorum ki kendisini düşünmekten. ona verdiğim para cebime kalcak

Konuyu takipteyim..
Bırakmak istiyorum bırakamıyorum sigarayı hamileliğimde içmedim Doğumdan sonra başladım yine salak gibi üstelik çook arttırdım Önceden 5-6 tane içerdim şimdi 1 paket :işsiz:

Devlet hastanelerinde artik klinikler var.gidin hapinizi alin 10 gün icerisinde birakiyorsunuz bizim bir arkadasimiz ve teyzem böyle birakti.

Bunu istemekte cok önemli bu konuda tebrik ediyorum sizi.

Ah cnm cok iyi anliyrm hele calistigin yerdekilerle sigara icerken ki muhabbet ayri oluyor sen simdi garip garip arkalarindan bakiyorsundur bizim bi akraba 90 yasinda ölmus gunde uc paket sigara iciyrmus cakmak kullanmiyormus onu duydugumdan beri saglik felan diye de gazliyamyrm kendimi

ya geliyorlar dumanı suratıma üflüyorlar birde. şaka yapıyosunuz anlıyorum ama gergin oluyorum. şimdi kahve iççekler sigarayla birlikte. çok acımasız bu hayat :bicak:

Back
X