ayrıldık.

Çok dertliyim... Sigarayı bıraktım dün. :KK53: sigarayı o kadar severek içiyorum ki anlatamam. benim için tatlı yemek gibi bir şey ama sigaradan dolayı bir çok sağlık sorunu yaşıyorum. Ve bırakmam gerekiyor. 171 i aradım olmadı. Sağlık ocağına gittim olmadı.. Nikotin sakızı denedim olmadı. Oturdum veda mektubu yazdım. Masama astım olmadı. Naneli şeker aldım 7 8 paket sabahtan beri 3 paket naneli şeker bitirdim. Ofistekilerin maskarası oldum. Birde gözümün içine baka baka inadına içiyorlar dalga geçer gibi iyice deliriyorum. Bilerek sigara ikram edip; aaa sen bırakmıstın dimi neyse biz hadi sigara çıkıyoruz o zaman. Kafalarına hesap makinasını geçiresim geliyor. Zaten stajyer iki de bir gelip iş var mı abla bana iş göstersene abla diyor kendime hayrım yok şuan benim her şey gıcığıma geliyor ona da biraz sert çıktım sonradan üzüldüm gönlünü aldım ama ne yapayım böyle kendimi dışarı atasım geliyor. Ofiste bir ton iş bana bakıyor ben onlara bakıyorum. Konsantre olamıyorum ki.. Kendime kızıyorum iradesiz olmama ve hayatımı bu kadar etkilemesine izin verdiğime. Bırakan tiryakiler varsa nasıl bıraktılar acaba
Eşim campix kullandı iyiydi bir arkadaşı yüzünden yine başladı onda da sıkıntı var elektronik sigara dan aldı bilmiyorum ama bu daha az zararlıdır herhalde

O istegini falan cok iyi anliyorum. ben de 15 sene ictim cok erken baslamistim. iradem cok zayifti bir turlu birakamiyordum. sabah kalktigimda biraktim desem oglen kahve icerken dayanamayip yakiyordum. sonra hamile kaldim senin is arkadaslarin gibi gorgusuz olan esimin sulalesi var bende de bir de ilk aylarda bisey olmaz ic nolcak diyorlardi :KK67: hamileligimi ogrendikten 1 hafta sonra falan bir tiksindim ki sigaradan hala sokakta bile kokusunu alsam eve banyoya kosuyorum hemen. Iradesizim evet :) ama dogumdan sonra bebegimin sagligi icin icmicem yaninda hatta evin icinde de icirmicem, tabi o gorgusuz sulaleyle arami bozmam gerekebilir ama umrumda degil. sen benden daha iyi durumdasin iradenle birakabilmissin. asla pes etme :)

Biraz zaman geçince ne kadar doğru bir karar vermiş olduğunuzu fark edeceksiniz.

Sen daha iyilerine layıksın boşver gidişi olsun dönüşü olmasın inşallah

Feslegeni nerde bulabiliriz? Bi de kurutulmus mu yoksa taze olani mi cignemeliyiz?

Kuru olanı da olur tazesi de. Sigara isteğiniz geldiğinde ağzınıza atıyorsunuz , ertelemiş oluyorsunuz. Bir dahakinde dayanamazsaniz yine koca bir tutam ağzınıza atın ve sigara için üstüne.
Çok kötü bir tat bırakıyor ağızda.
Böyle böyle bırakıyorsunuz.

Ve bol su icilmeli.

Back
X