ayrildikdan sonra bitmeyen piskolojik baski

hayat2324

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
68
5
6
Merhaba kizlar,
Size içimi dökmek istedim, eski esimden ayrilali 1,5 sene oluyor. Bana kelimelerin yetersiz kaldigi acilar yasatti. Haftasonu cocuklarim babalarinda oluyor, her almaya gittiyimde sorun cikariyor kufurler, hakarteler, vs vs mesaj atiyor "sokak kizi, benimle yaptiklarini dusun, oros.." gibi, ayrildikdan sonra ona bi sans vermek istemistim oda bunu suistimal etmisti, sonra son noktayi koydum, bu itamlari hak etmedigimi dusunuyorum, ona guvenmistim ben oysa. Cocuklar buyusun senin ne mal oldugunu onlarada anlatcam diyor, ben ondan baska birisiyle olmadim birtek ona guvendim bu beni mal mi yapiyor?
Ona karsi hicbirsey hissetmiyorum, bittiyi icin sukur ediyorum. Ama kendimi cok caresiz hissediyorum, piskolojik beni hala eziyor. Eltimin resimleri cikiyor instagramimda reklamlarin arasinda, sayfasina hic girmedigim halde, onlari görünce mutsuz oluyorum. Ben ayrildikdan hemen sonra onlar evlendi. Aileci beni bukadar mutsuz edip nasil mtlu olabiliyorlar?7 Ben esimi sadece sevmistim, mutlu bi yuvam olsun istemistim, insanlarin bukadar kötü niyetli olabileceklerini idrak edemiyorum sanirim. Yorgunum.

Adam kendine yediremeyip hala seninle uğraşıyor işte. Kendi çapında erkekliğini ispatlıyor. Hiç üşenme git şikayet et. Polisle göster çocuklarını sakın böyle şahsiyetsizlere fırsat verme. Eltini de salla gitsin ilgilenme bile bence.

Eltinizi boşverin sorun o mu sizce?
Size çocukların yanında küfür eden hadsize ağzının payını veremiyor musunuz?
Ayrıca çocukları kendi getirsin siz niye ayağına gidip alıyorsunuz.
Getirsin çocukları kapıdan alın muhattap bile olmayın çat diye kapatın kapıyı.

İletişiminizi kesin sizin yerinize başka birisi alsa çocukları? laf anlatmakla adam edemezsin bunu, kurtulduğuna şükret. ben onun zihniyetine tüküreyim. sen o... sun da kendi kendine mi yapmışsın o o...luğu (!) töbe töbe ya dik dur canım dik!!

Hakim ben evden gittigim icin böyle bir karar verdi, sikayette bulunuyorum dava sonuclanmadi dua edin hakim insafli olur da onun getirmesine karar verir. Onun seviyesine inemem kufurleri, hakaretleri insanlik disi. Cevap vererek kendimi dusurmus olurum.

Küfürlü mesajlarını göstererek hakaret davası açsanız?
Çocuklar kimin ne olduğunu çok güzel anlıyorlar endişelenmeyin, bu hareketlerle kendini iyice bitirir babaları olacak yaşam formu. Siz de ezdirmeyin kendinizi. Bilmem şiddete meyli var mıdır size saldırmaya kalkmasın, siz de ona sallayın üç beş hakaret çocuklar yanınızda değilken, içiniz soğusun.

Eltinizi filan da boşverin.

Ben anlamadim. Hakim cocuklarin gorus gununu belirler ama ayagina gotureceksin demez ki. Ayda iki kezdir takvim guni yaz aylarinda bir ay subat tatilinde de bir haftadir.Neden her hafta ki. Takvim gunune itiraz edebilirsin. Cunku cocuklar seninle sahsi munasebet az kuruyor. Sen ders calistiran olurken babayla gezip tozan oluyorlar. Seninlecok az aktivite icin vakit harciyorlar. Bu durumu duzrltmek icin dava acabilorsin yada itiraz edebilirsin. Cocugu da ayagina goturmek zorunda degilsin. O gelip gorsun. Kapiyi ds baskadi acsin. Sen goturuyorsan da kapidan birak cocuklatina telefon ver telefonla cocuklarinla muhatap ol. Cocuklarinin yaninda sana hakaret etmesine izin verme. Gerekirse hakaret davasi ac.

Yurtdisindayim, turkiyede bosanma davalarinda kadinlar daha cok tutuluyor, burda esitlik altinda eziliyoruz. Hakim karari degistirmedikce hicbirsey yapamam.

Manevi tazminat davası aç
Orp... Demek neymiş görsün .
Nikahsız ilişki olmalı mı olmamalı mı tartışma konusu ama kimse kimseye öyle bir laf edemez !
Ben anlamadım bu arada eşin eltinle mi evlendi
Eltin sizi boşatıp kaynınla mı evlendi ?

Bosanmamistik henuz ama ayriydik. Benim ayrliligimin cok kisa birsure uzerinden gectikten sonra dugun yapmalari beni rahatsiz etmisti, yoksa ne kaynimla nede eltimle bi sorunum yok.

Bosanmamistik henuz ama ayriydik. Benim ayrliligimin cok kisa birsure uzerinden gectikten sonra dugun yapmalari beni rahatsiz etmisti, yoksa ne kaynimla nede eltimle bi sorunum yok.
Yurtdisinda polise sikayet ediyorum bana kavgalarda olur boyle seyler diyorlar. Herkesinde icinde yaparsa suc duyurusunda bulunabilirsiniz diyorlar.

Yurtdisinda polise sikayet ediyorum bana kavgalarda olur boyle seyler diyorlar. Herkesinde icinde yaparsa suc duyurusunda bulunabilirsiniz diyorlar.

Hangi ülkede yaşıyorsunuz .
Dil bilginiz varsa her ülkede morçatı vb kuruluşlar var.
onlarla ve onların avukatlarıyla konuşabilirsiniz :)
Bir diğer çözümse konsolosluk Orada da yardımcı olurlar

Tipik türk erkeği işte ayrılmayı yedirememiş ancak or...pu desin çocuklarının anasına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…