Hakim ben evden gittigim icin böyle bir karar verdi, sikayette bulunuyorum dava sonuclanmadi dua edin hakim insafli olur da onun getirmesine karar verir. Onun seviyesine inemem kufurleri, hakaretleri insanlik disi. Cevap vererek kendimi dusurmus olurum.Eltinizi boşverin sorun o mu sizce?
Size çocukların yanında küfür eden hadsize ağzının payını veremiyor musunuz?
Ayrıca çocukları kendi getirsin siz niye ayağına gidip alıyorsunuz.
Getirsin çocukları kapıdan alın muhattap bile olmayın çat diye kapatın kapıyı.
Yurtdisindayim, turkiyede bosanma davalarinda kadinlar daha cok tutuluyor, burda esitlik altinda eziliyoruz. Hakim karari degistirmedikce hicbirsey yapamam.Ben anlamadim. Hakim cocuklarin gorus gununu belirler ama ayagina gotureceksin demez ki. Ayda iki kezdir takvim guni yaz aylarinda bir ay subat tatilinde de bir haftadir.Neden her hafta ki. Takvim gunune itiraz edebilirsin. Cunku cocuklar seninle sahsi munasebet az kuruyor. Sen ders calistiran olurken babayla gezip tozan oluyorlar. Seninlecok az aktivite icin vakit harciyorlar. Bu durumu duzrltmek icin dava acabilorsin yada itiraz edebilirsin. Cocugu da ayagina goturmek zorunda degilsin. O gelip gorsun. Kapiyi ds baskadi acsin. Sen goturuyorsan da kapidan birak cocuklatina telefon ver telefonla cocuklarinla muhatap ol. Cocuklarinin yaninda sana hakaret etmesine izin verme. Gerekirse hakaret davasi ac.
Bosanmamistik henuz ama ayriydik. Benim ayrliligimin cok kisa birsure uzerinden gectikten sonra dugun yapmalari beni rahatsiz etmisti, yoksa ne kaynimla nede eltimle bi sorunum yok.Manevi tazminat davası aç
Orp... Demek neymiş görsün .
Nikahsız ilişki olmalı mı olmamalı mı tartışma konusu ama kimse kimseye öyle bir laf edemez !
Ben anlamadım bu arada eşin eltinle mi evlendi
Eltin sizi boşatıp kaynınla mı evlendi ?
Yurtdisinda polise sikayet ediyorum bana kavgalarda olur boyle seyler diyorlar. Herkesinde icinde yaparsa suc duyurusunda bulunabilirsiniz diyorlar.Bosanmamistik henuz ama ayriydik. Benim ayrliligimin cok kisa birsure uzerinden gectikten sonra dugun yapmalari beni rahatsiz etmisti, yoksa ne kaynimla nede eltimle bi sorunum yok.
Yurtdisinda polise sikayet ediyorum bana kavgalarda olur boyle seyler diyorlar. Herkesinde icinde yaparsa suc duyurusunda bulunabilirsiniz diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?