- 8 Temmuz 2017
- 100
- 65
- 18
- Konu Sahibi umudumu_yitirdim
Merhabalar. Daha önce konularımda bahsetmiştim. Çok sevmeme rağmen sırf vicdanlarını rahat ettirmek için üzerime oynayarak ailesinin baskısıyla nişanı attım. resmen el birliğiyle gitmem için herşeyi yaptılar nişanlım denecek gamsız dahil..burdaki konuları okudukça ileride mutsuz olacağımı bildiğim için yapmak zorundaydım yaşadığım bir sürü çileden sonra..şimdi anlıyorum sebebini. 6 ay sonra hemen biriyle beraber olmaya başladı heryerde foto paylaşmalar ailesiyle birlikte.. bu kadar kolay oluyor mu birini hemen sevmek unutmak bağlanıp elini tutmak öpmek... hiç hatrı kalmıyormu bazı şeylerin.. karşıma bir sürü insan çıkmasına rağmen aldatırmışım gibi olur diye içim elvermedi. ben mi ince düşünüyorum bu kadar yoksa insanlar mı basit yaşıyor. mecbur bıraktılar bu hale soktular beni.. 1 sene oldu dinmedi gözümün yaşı. çünkü yapılanları unutamıyorum yediremiyorum hiç bişey olmamış gibi devam ediyorlar.. varmı aranızda böyle bişey yaşayan ya da ayrıldıktan sonra hemen biriyle tanışıp gerçekten mutlu olan.. canım yanıyor...