Ayrıldıktan hemen sonra sevgili yapan sevgili?

karmapollis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
26
4
36
1.5cyıl beraberdik aynı zamanda evde ortak bir sürü anımız var otursak konuşarak halledeceğimiz sorunları tartışarak çözmeye çalıştık olmadı benden kaçtı 1ay cevap vermedi mesaj armıştı köpek gibi pişman olucam biraz nefes almaya yalnız kalmaya ihtiyacım var dedi 3ay oldu sevgilisi varmış yani ben yeni öğrendim bu kadar anı nasıl unutuldu anlamıyorum emekten bahsetmiyorum bile

olabilir ama hemen başkasını bulup nasıl mutlu olmuşki :/

Benim anladigim zaten baskasi varmis son zamanlarda, siz ayrilir ayrilmaz buldugunu zannettiniz. Kopek gibi pisman olucam derken neyi kastetmis olabilir baska bilemedim. Gunah almiyim.

Benim anladigim zaten baskasi varmis son zamanlarda, siz ayrilir ayrilmaz buldugunu zannettiniz. Kopek gibi pisman olucam derken neyi kastetmis olabilir baska bilemedim. Gunah almiyim.
Evet varmış ben de sonradan öğrenmişti pişman olucamda kırmadan ayrılmaya çalışırken beni onure etmesi söZde kişisel eşyalarım hep onda kaldı vermedi bir gün barışırz diye umutlandırdı beni ama her şey yalanmış tabi :)

Erkekler böyle malesef sen anılara tutunur ken o yeni bi hayata başlamış bile. Toparlan artık bi ilişkiye başla demiyorum ama yeni insanlarla tanis kendine bak etrafına bak.
Emin ol tek erkek o değil seni daha çok mutlu edebilecek milyonlarca erkek var hayatta. Unut ve yoluna devam et

dediğinizi deniyorum başkada bir çözüm yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…