- Konu Sahibi uykucuusirine
Kızlar ayrıldık ama whatsapp twitter ınstagram ne varsa ekli olmadıgı haldebakıyorum nasıl bırakabilirim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benim ayrılalı 13 ay oldu ama hala engelleyemedim kendimi hala ne yazmış nasıl fotoğraf paylaşmış diye bakıyorum. Birde üstüne hesapları kilitli bende kendi hesabımdan takip etmiyorum ama gizlice ortak arkadaslarımızın şifrelerini öğrendim her gün onlardan girip girip bakıyorum. Bir çözüm bulursan banada söyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biraz aliskanlik olmus gbi.. 2 gun kendini tutar da bakmZsan kendini daha iyi hissedeceksin.. dusundum de tam anlmiyla ondan da kopamadigin icin yeni iliskilere acik hissedemezsin kendini.. irade meselesi biraz. Iradeliyim , umursamak , ilgilenmek yok ! Demelisin.. aklina bakmak geldiginde baska seylerle ilgilenebilirsin mesela.. birak ne hali varsa gorsuun..
insan sadece ayrıldığı erkek arkadaşını takip etmiyor ki
yıllar önce küstüğüm ve ömrüm boyunca görüşmeyeceğim (üstelik hala içimdeki sinir/nefret küllenmiş değil) bir kız arkadaşımın face resimlerine bakıyorum arada.. birlikte kurduğumuz hayallerini gerçekleştirebilmiş mi, sevdiği çocukla evlenebilmiş mi diye.. :44::44:
saplantı haline getirmeyin, başka insanlarla gerçek hayatta (sosyal medya üzerinden değil) birşeyler paylaşın tek başınıza da olsanız sinemaya gidin, yaz geldi ohh mis alın yakın bi arkadaşınızı denize gidin, akşamları ise sosyal medyada vakit geçirmenin bir zararı olmaz
canınızı sıkmayın elbet geçer, ne kadar çabuk geçeceği ise sizin elinizde![]()
bence kendinizi durdurmaya çalışmayın bakmak sizi rahatlatıyorsa bakın ama bi yandan da hayatınıza devam edin.elbet hayatınıza başkası girecek o anda bırakacaksınız bakmayı .)
Kızlar ayrıldık ama whatsapp twitter ınstagram ne varsa ekli olmadıgı haldebakıyorum nasıl bırakabilirim ?
Öncelikle zahmet edip bu kadar yazdıgın için tesekkür ederim :)) haklısın bende değmez diyorum whatsapp a bakmayı bıraktım diğerleri ara ara devam ediyo ama azalttım hatta salakça seyler paylaşınca iyice bi soğudum su an iyi gidiyorum fakültede karsışaşmayalım yeterli :) inş bemde senin gibi başarabilifim bütün yaz bakmasam olucak bu iş :))Ben buldum ama irade lazim cnm. Ilk sevglmden ayrildigmda uzun sur3 baktim takip ettim ve her seferinde gordugm seylere sinirleniodum uzuluordum ve unutamiyordum. Kafayi yicektim artık. Ve karar verdim kendi kendime. Ne zaman aklimdan gececek olsa bakmak, kendi kendime sunu dedim "neden bakacamki? Degmeyecek bir insan icn biraz daha neden uzuleyimki? Onu hayatimdan sildigm gbi aklimdan da siliorm ve hic olmamis gbi bakmicam. Ne yaptigi umrumda degil ne halt ediosa etsin banane. Ben nie ilgileniorum. Ne degisecek? Sadece bakicam belkide uzulecem yeni hayata basladigi icin hepsi bu! Degecek mi? Hyir. O zaman o hakettifi degeri veriyorum vede umursamiyorum." Dedim ve her bakmak istedigimde bu sekilde kendimi tuttum.. ileriyi dusunmeden yarini dusunmeden. Sadece o an bakmayim yeterliydi. Ve boyle boyle bi bakmisimki bir ay gecmis ben hic bakmamism ona. Sonra 2 ay 3 ay derken bi sene gecti.
Bundan sunu anladim ki, ben onu takip ettigim surece onu unutamadim hicbir sekilde. Takip etmeyi birakinca gercekten kendime onu umursamadigimi kanitladigimda onu yolda gordugm zaman bile icimde en ufak bisey hissetmemistim. O kdr guzel bi duyguydu ki. O salak icn kendimi hiccc uzemezdim ve onu takip ederek adam yerine koyamazdim, iste bu bana koyardi! Smdi evlendi arkdslarm sasieio ya uzulmuomusn diee. Diorum ki eger icimde tek bir iyi yada kotu bir sey hissettiysem miniminnacikta olsa allah cnimi alsn die.. sonrad hayatima askim girdi oh be dedim iste buymus. Ve hayatimi yasiyorum guzelce. Sonuc..
Yapmaniz gereken tek sey. Ayrildiniz bitti dimj? Hayatinizn geri kalaninda onunla olmicaksiniz artk.o zaman onu umursamamak! O kimki? Kim oluyormusta takiyorsunuz? O hayatini yasiyor siz hala ondasiniz degiyormu ona bu lüksü vermek? Onu adam yerine koymak? Birakinnnnnnnn ne hali varsa gorsun adammi yok size? Ondan bin kat daha iyisini bulacaksiniz emin olun ve o insana hakettigi degeri verin. Ve bunu eski degersiz sevgilinizi takip ederek yapmayın tabiki :) insllah bu soulediklerim ise yarar bende cokkkk iyi yaramisti kolay gelsin :))
___dega___
Valla ayrılalı 2 sene oldu ama ara ara ben de bakarım, üstelik bende ekli değil kendisi. Ortak arkadaşımızın şifresini biliyorum ordan bakıyorum
Sadece ona özel değil, ondan öncekilere de bakıyorum napmışlar evlenmişler mi, nasıl gidiyo hayatları diye
Kızlara bile bakıyorum, sanırım bende bi gariplik var
Çok sıkma canım kendini, belli bi süre sonra azalıyo bu merak etmeler. Özellikle de senin hayatına biri girince.![]()
Yok ben o kadat eskilere gitmiyorum :)) senin ki benden betermiş azaltmaya başladım bende :)) sigara alkol gibi bahsediyorum günde bi pakete indirdim dermişim :))) zamanla hatırlamamya baslayacağım inş :)) bence sende o kadar eskilerle ilgilenme :)
Öncelikle zahmet edip bu kadar yazdıgın için tesekkür ederim :)) haklısın bende değmez diyorum whatsapp a bakmayı bıraktım diğerleri ara ara devam ediyo ama azalttım hatta salakça seyler paylaşınca iyice bi soğudum su an iyi gidiyorum fakültede karsışaşmayalım yeterli :) inş bemde senin gibi başarabilifim bütün yaz bakmasam olucak bu iş :))
Yok be, hastalık derecesinde değil tabi ki :) arada aklıma gelince bakıyorum, dedikodu malzemeleri çıkıyo arkadaşlarla![]()
Rica ederim :)) yani aklina geldikce ole dusunursen birakrsin cnm :d
___dega___
canım valla ben de bakıyorum ya ama bakmamak daha hayırlı bi dönem feysimi kapatmıştım ona da bakmıodum hayatımın en keyifli dönemiydi diyebilirim![]()
![]()
![]()