- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
Ille ayriligin yasını mi tutman lazım? Ne guzel iste atlatman. Sen kimseye bakma. Bosver.Ya travma yasiyorsam farkinda degilsem diye dusunmeye basladim cunku bu kadar cabuk atlatmami kimse kabullenemedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ille ayriligin yasını mi tutman lazım? Ne guzel iste atlatman. Sen kimseye bakma. Bosver.Ya travma yasiyorsam farkinda degilsem diye dusunmeye basladim cunku bu kadar cabuk atlatmami kimse kabullenemedi![]()
Orda sordugum yas farkiydi ayni kisiden bahsediyorum burda da. Biten iliskim baska biriYüksek lisans yapan? E geçende aynı konuyu açmıştın. Yine arkadaşlarım hata yaptığımı söylüyor diyorsun.
Simdilik boyle bir sey sezmesem de bu ihtimali de aklimda bulunduruyorum. Tesekkur ederimBu arada Şu an çıktığın çocuğa dikkat et fırsatçı tilkilerden olmasın... Kızları kullanmak için böyle fırsatları özellikle kullanan yakışıklı tilkiler çok
Çok acelecisin. Yalnız kalmalısın bir süre.merhaba, biten bir iliskiden sonra baskasiyla gorusmek icin belli bir surenin gecmesi gerekiyor mu sizce?
Yaklasik 1 yillik bir iliskim vardi ki bunun 6 ayi onun askerden donmesini beklemekle gecti. Oncesinde tanismiyorduk. Döndükten sonra ayrilmayi dusundum sacma sapan hareketleri batmaya baslamisti fakat stresli bir donemden geciyordu diye beklemeye karar verdim. Dogru zamani kolluyordum ayrilmak icin derken aldatildigimi ogrendim. Sevgim zaten bitmisti fakat benim icin cok degerli ve saygi duydugum biriydi. Aldatilinca gozumde degeri de kalmadi zaten ve yaklasik 10 gunun sonunda icimde ne ofke ne baska bir duygu kalmamisti. Olaylarin uzerinden 25 gun falan gecti. Baska biriyle gorusmeye basladim ama arkadaslarim hata yaptigimi yalniz kalip kafami dinlemem gerektigini soyleyip duruyor. Siz ne dusunuyorsunuz? Kafamda dinlenecek bir sey yok, kiymetimi bilmeyen birinin de yasini tutacak degilim ancak fikirlerinizi merak ettim.
Aslinda cok haklisiniz. Ben de 1 yil boyunca onunlayken ki bunun 6 ayi onun askerden donmesini beklemekle gecmisken, evli ve kocaman cocugu olan bir kadina nasil o gozle bakti hatta bakmanin da cok otesine gecti anlayamamistim oldukca sasirmistim. Sonra birden aydinlanma geldi galiba, ben de baskalarina bakabilmeye basladimÇok acelecisin. Yalnız kalmalısın bir süre.
Sağlıklı bir ilişki yürütemezsin böyle. Ayrıca nasıl olabiliyor 1 yıl boyunca başkasıylayken 25 gün sonra başkasına nasıl o gözle bakabiliyorsunuz? Böyle insanlara hep şaşırmışımdır.
Ama o onun karakteridir, bu senin karakterin...Aslinda cok haklisiniz. Ben de 1 yil boyunca onunlayken ki bunun 6 ayi onun askerden donmesini beklemekle gecmisken, evli ve kocaman cocugu olan bir kadina nasil o gozle bakti hatta bakmanin da cok otesine gecti anlayamamistim oldukca sasirmistim. Sonra birden aydinlanma geldi galiba, ben de baskalarina bakabilmeye basladim![]()
Saglikli iliski kuramazsin dediginiz kisimda haklilik payiniz var tabiki ama ayrilmisiz bitmis ben niye karaktersiz oluyorum ki? Ahlaksiz bir sey yapmiyorum sonuctaAma o onun karakteridir, bu senin karakterin...
Orda sordugum yas farkiydi ayni kisiden bahsediyorum burda da. Biten iliskim baska biri