güzelim benim yaşadıklarımı yaşamassın.. yada hala yaşıyoruz.. cok seviyodum.. hakaret etti sustum vurdu sustum.. aklına gelebilecek bütün fedakarlıkları yaptım ama olmadı gene o benden ayrıldı.. yapıştın bana senden kurtulamıyorum dedi.. ogece intihar ettim hastane ev msj cektm senin yüzünden diye.. aradı sen daha ölmedinmi kızım dedi.. o ara dank etti kafama dedim adam değilmiş.. ağlardım onun için cok bağıra bağıra ağlardım sinir krizlerine girerdim ama şuan hiçbişey hissetmiyorum.. konusmaya calısıo benimle ama asla yüz vermiyorum soğuyosun bikere yada soğumak istemesende soğutuyolar kendilerinden
güzelim benim yaşadıklarımı yaşamassın.. yada hala yaşıyoruz.. cok seviyodum.. hakaret etti sustum vurdu sustum.. aklına gelebilecek bütün fedakarlıkları yaptım ama olmadı gene o benden ayrıldı.. yapıştın bana senden kurtulamıyorum dedi.. ogece intihar ettim hastane ev msj cektm senin yüzünden diye.. aradı sen daha ölmedinmi kızım dedi.. o ara dank etti kafama dedim adam değilmiş.. ağlardım onun için cok bağıra bağıra ağlardım sinir krizlerine girerdim ama şuan hiçbişey hissetmiyorum.. konusmaya calısıo benimle ama asla yüz vermiyorum soğuyosun bikere yada soğumak istemesende soğutuyolar kendilerinden
Oooo baya irkildim okurken canım yaa.a Sanada çok çok geçmiş olsun. O sinir krizi halleri çok fena olur yaa. Ama intihar ne demek canım. Kimki onlar, değmeyecek kişiler için intihar moduna giriyorsun. Annene babana yazık. Ama o noktaya gelincede insan bi anlık cesarete bakıyor değil mi? Bir de utanmadan sen hala ölmedin mi dmeiş? Ne biçim bi vicdansızlık bu yahu? Ne kadar oldu bitireli siz canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?