ayrıldım... 2.5 yıllık ilişkim bir anda bitti!

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
arkadaşlar ayrıldık çok sevdim onu
kimsenin yapmayacağı fedakarlıkları yaptım ama değerini bilmedi hiç
bir buçuk yıldır sürekli acı çektirdi bana...
herşeye rağmen devam ettim
ama artık dayanamıyorum kaldıtamıyorum
bna etmediği hakaret kalmadı
ben ise ona tek kötü söz söylemedim
yapılabilecek herşeyi yaptım
şu an hiçbir şekilde suçluluk hissetmiyorum
garip olan birşey de hissetmiyorum
çok öfkeliyim içim nefret dolu
içimden gelenleri yazmak istedim sadece....
umarım bana yaptıklarının aynısını birisi de ona yapar
bnm gibi acı çeker umarım
hayatında hiç mutlu olamasın bundan sonra....
benden bu kadar

İnşallah bundan sonra mutlu olursun yüzün güler aşktan sevgiden
bu şekilde tecrübe kazanıp ileride sağlam adımlar atabiliosun
herşey gönlünce olsun :teselli:

cnm üzülme :teselli:
bak aglamiyomussun, aglamada
sana vurmus.. degmez
kiymetini bilmemis.. bosverrr
daha niceleri gelir gecer:)

canım acın daha çok taze
şimdi haksızlığa uğradığını düşünüyorsun üzülüyorsun
ama sinirin geçecek acın bitecek
alışacaksın
önüne bakmalısın güçlü ol sabırlı ol
hakkında hayırlısını diliyorum..

çok sağolun arkadaşlar inşallah bundan sonra da güçlü olurum böyle
sinirim geçip de kendimi üzeceğim diye çok korkuyorum

yaptıklarının kıymetini bilmeyen

seni azarlayan bir adamla bir saniyeni geçirmen hata olurdu

kurtulduğuna sevindim:1ninca:

güzelim benim yaşadıklarımı yaşamassın.. yada hala yaşıyoruz.. cok seviyodum.. hakaret etti sustum vurdu sustum.. aklına gelebilecek bütün fedakarlıkları yaptım ama olmadı gene o benden ayrıldı.. yapıştın bana senden kurtulamıyorum dedi.. ogece intihar ettim hastane ev msj cektm senin yüzünden diye.. aradı sen daha ölmedinmi kızım dedi.. o ara dank etti kafama dedim adam değilmiş.. ağlardım onun için cok bağıra bağıra ağlardım sinir krizlerine girerdim ama şuan hiçbişey hissetmiyorum.. konusmaya calısıo benimle ama asla yüz vermiyorum soğuyosun bikere yada soğumak istemesende soğutuyolar kendilerinden

Geçmiş olsun canım. Ben senin konularını hatırlıyorum. Çok üzülmüştün. Hakkında hayırlısı neyse onu versin rabbim :Saruboceq:

Bir erkege hak ettiğindne fazlasını vermiceksin kedi gibi nankörlükleri diz boyu oluyor cünkü:umursamaz:

neyse kurtulmuşun boşver bu saatten sonra yapmıcaklarına bak ona dair...olumunekankayizsmile

Oooo baya irkildim okurken canım yaa.a Sanada çok çok geçmiş olsun. O sinir krizi halleri çok fena olur yaa. Ama intihar ne demek canım. Kimki onlar, değmeyecek kişiler için intihar moduna giriyorsun. Annene babana yazık. Ama o noktaya gelincede insan bi anlık cesarete bakıyor değil mi? Bir de utanmadan sen hala ölmedin mi dmeiş? Ne biçim bi vicdansızlık bu yahu? Ne kadar oldu bitireli siz canım?

boşver canım yaa ne hali varsa görsün benim bi arkadaşım vardı sevgilisi aynen seninki gibiydi kıza etmediği hakaret küfür kalmadı ama arkadaşım onu çok seviyodu herşeye katlandı ama çocuk onu aldattı kız hala ağlıyo hala onu bekliyo ama böylelerinden hayır gelmez bunu onada söyledim sana da söyleyeyim canım belki ona olan sevginden görmek istemezsin ama o gibiler sığırın tekiiii hiç bişiye değmezler sen önüne bak umarım seni gerçekten hakettiğin gibi seven birini bulursun herşey gönlünce olsun..

bunlara da adam diyorlar yakötükedihüso
alacaksın eline kızılcığı yer misin yemez misinalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileklava:kötükedihüso

hem üzüldüm hem de kararından dolayı tebrik ederim gerçi silmişin okuyamadım ama yorumlardan anladım az bişey işte erkek beyni ancak bu kadar oluıyo nerde bu devirde sahiplenen koruyan adam gibi adam nerde opuyorumnanaktan

8-9 gün oldu.. ama bu kadarcık zamanda benden başkasının ona değer vermediğini anlamış olucak ki peşimde dolanıp duruo.. zor cok büyük bi cesaretti hiçbişeyi düşünmüyosun 1,5 2 senye yaklaşmıştı ilişkimiz ilk zamanlarda sorunluydu ama bukadar değildi birden boşluğa düştüm.. o terketti ben ağlıyodum gitme die yapıştın bana kurtulamıyorum sevmiyorum seni artık bile dedii.. sonra hala suratıma bakıp nasıl bana tekrar olalım diyo anlamıyorum gerçekten tanıyamamışım bukadar yüssüz gurursuz olduğunu tahmin etmemiştim.. yazık harcadığğım zamana cok yazık

canım benm bu kadar zamopuyorumnanaktanandan sonra ayrılmak kötü olmştur...ama hep hakkında hayırlıısını dile..aynı durum bende de olmustu bi zaman,,ama toparladım şimdi bi başkası war...cokta mutluyum..inşallah sende cok cabuk toparlarsın kendini,,emin ol dogru insan karsına cıkacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…