ayrıldım kötü bir sekilde simdi bunalımdayım

seden23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
134
0
0
Bursa
Merhaba arkadaslar..güzel giden bir birlikteligm vardı üc yıldır.son zamanlarda cok kavgalarımız oldu.cok acılar cektim ve ayrılma kararı aldım ayrıldım arada sadakatsizlik ve güwen problemi vardı.Ilerdeki kazanacagm paranın hesabını yapiyordu ve diyordu ki elindn alırım sana günlük veririm yoksa parayı çarcur edersin.Bu arada güzel bir üniversite son snfım.o da lise mezunu soförlük yapıyor bir sirkette ve aile olarakta cok farklıyız.Peki bu kadar fark varken neden cıktım onunla?Ailemde bulamadgd sevkati sevgiyi onda buldum.Cocuklugumdan beri hep mutsuz biriydim ve bu da etrafıma yansıyordu.Bu yüzdn cok yalnızdım bir kac samimi arkadasımdan baska kimsem yok.Isin garibi maddi durumu ailemin iyï olmasına ragmen beni sosyal aktivitelerde bulunmamda desteklemiyor ve hep evde is yapıyorum.Hayatım cok sıkıcı,o varken beni ne kadar üzsede beraber güzel vakit gecirirdk,gezer eglenirdk.bu durumdan nasıl kurtulucm ben?yardmlarnzı bekliyorm

takdir ettim, ne güzel mantığınla hareket edebilmişsin, bunu yapamayan her şeye boyun eğen o kadar çok bayan var ki...şimdi sorun olmaz denilen bir sürü şey ilerde çok büyük sorunlar olarak karşımıza çıkabiliyor.

Merhaba arkadaslar..güzel giden bir birlikteligm vardı üc yıldır.son zamanlarda cok kavgalarımız oldu.cok acılar cektim ve ayrılma kararı aldım ayrıldım arada sadakatsizlik ve güwen problemi vardı.Ilerdeki kazanacagm paranın hesabını yapiyordu ve diyordu ki elindn alırım sana günlük veririm yoksa parayı çarcur edersin.Bu arada güzel bir üniversite son snfım.o da lise mezunu soförlük yapıyor bir sirkette ve aile olarakta cok farklıyız.Peki bu kadar fark varken neden cıktım onunla?Ailemde bulamadgd sevkati sevgiyi onda buldum.Cocuklugumdan beri hep mutsuz biriydim ve bu da etrafıma yansıyordu.Bu yüzdn cok yalnızdım bir kac samimi arkadasımdan baska kimsem yok.Isin garibi maddi durumu ailemin iyï olmasına ragmen beni sosyal aktivitelerde bulunmamda desteklemiyor ve hep evde is yapıyorum.Hayatım cok sıkıcı,o varken beni ne kadar üzsede beraber güzel vakit gecirirdk,gezer eglenirdk.bu durumdan nasıl kurtulucm ben?yardmlarnzı bekliyorm

Anlatırken zaten bütün cevapları vermişsin, esasında ne yapacağını biliyorsun da birinin seni desteklemesi gerekiyor galiba. Artık hak ettiğin hayatı kuracaksın, seni üzen kişileri kendinden uzak tutup sosyal bir hayat edineceksin. İnan güzel vakit geçirip mutlu olacaksın bu şekilde...

üniversiteyi ailenin yanında mı okuyosun? Eğer ailenden uzaktaysan onların izin vermediği sosyalliği kurabilirsin. kursalara katıl mesela. dil kursuna hada bi habi kursuna. sporla uğraş ilaveten. her gününü doldur. o kadar yoğun ol ki başka şeyler düşünmeye vaktin kalmasın. Boş olan her anını değerlendir. Film izle, kitap oku. göreceksin bir süre sonra biten ilişkin sana acı vermeyecek.

Şu an bir boşluktasın sen; o çok sevdigin adam yok,zaten pek arkadsım da yok demişsin..
Yapman gereken tek şey,kendine oyalanacak birseyler bulman..
Bence cok mantıklı bir kızsın,mutsuzlugunu uzatmaya niyetin yok belli ki..
Zaten bu dönem belirli bir zamandan sonra kendiliginden yok oluyor..
O zaman zarfında kesinlikle birseylerle ilgilenmelisin..
Hakkında hayırlısı olsun:34:

canım kim güzel bir biçimde ayrılır ki?

Ama adam en azından açıkca söylemiş ,nasıl biri olduğunu gizlememiş.Bence ayrılmakla iyi yapmışsın.Benim de 4yıllık yolunda gitmeyen bir ilişkim vardı,ben de ayrılma kararı aldım.Çünkü anladım ki evlenirsek hergün üzüleceğim ,yani onunla olursa üzüleceğim kesin ama o olmadan başka bir şansım olur belki.
Aslında benimki benim eğitimime ,kültür seviyeme ,yaşayışıma çok uygun biriydi ama saygısı yoktu.Birkaç defa ayrıldık ama benim sayemde(yüzümden) tekrar barışmıştık.Keşke o zaman o kadar ısrarcı olmasaymışım.Ama naapıyım yapacak bişey yok.

Ayrıca ben 28 yaşındayım hani yani yaş da aldı başını gitti:) ama sen daha gençsin senin daha rahat olman gerekir.

Birkaç gün hafta belki ay ??? üzüleceksin ,ama en azından başka şansın olabilir.Yani karşına sana çok daha uygun ve çok daha fazla sevgi verebilecek biri çıkabilir.Ama onunla devam etseydin kesin mutsuz olacaktın.
Olaya hep bu açıdan bak.
Bir süre boşlukta hissedeceksin ama geçtiği zaman da çok hafifleyeceksin.
Ben yaşadım da ordan biliyorum.

Ah canımm aynı durumdaydım seninle. Eski sevgilim önlisans mezunuydu 800 lira maaşı vardı. O zamanlar 3. sınıftaydım. Senin gibi iyi bir ünide okuyordum ve geleceğim parlaktı. Gözüm karaydı, hiçbir şey umrumda değildi. Ben atandığımda 1800 civarı maaş alıcaktım. Ailemin maddi yönden durumu onlara göre daha iyiydi. Çoook sonra öğrendim ki benim için ''Arabası var, durumları iyi, şu kadar maaş alcak rahat geçiniriz, mantık birlikteliği yapıyorum' diyormuş çevresine...

Daha ben öğrenciyken 'Aylık 100 tl verirsen ben de üzerine aylık bi miktar katıp araba almayı düşünüyorum' demişti. Öğrencinin parasına göz diken bi insan yani... İlerde ikimizin arabası olcakmış güya...

İyiliklerini görmedim değil, hani yemeğe falan çıktığımızda bana çok ödetmezdi ama demek ki kaz gelcek yerden tavuk esirgenmez diyerek öyle yapıyormuş.

Bu acı tecrübeden sonra ben artık hiç inanmıyorum sevginin aşkın her şeyi aştığına. İki taraf da birbirine denk olmalı eğitim olarak özellikle.

Daha anlatmadığım neler neler.... Ben de üzüldüm 1 senemi vermiştim o insana. Ama şimdi -iyiki canımı kurtarmışım- diyorum...

Şimdi başka biriyle görüşüyorum :16:

Demem o ki; sakın şimdiden parana göz diken bi insanla 1 dknı bile geçirme. :20:

Şu an bir boşluktasın sen; o çok sevdigin adam yok,zaten pek arkadsım da yok demişsin..
Yapman gereken tek şey,kendine oyalanacak birseyler bulman..
Bence cok mantıklı bir kızsın,mutsuzlugunu uzatmaya niyetin yok belli ki..
Zaten bu dönem belirli bir zamandan sonra kendiliginden yok oluyor..
O zaman zarfında kesinlikle birseylerle ilgilenmelisin..
Hakkında hayırlısı olsun:34:

tşkürler:)bnde birşeylerle ilgilenmeyi düşünüyorum..

üniversiteyi ailenin yanında mı okuyosun? Eğer ailenden uzaktaysan onların izin vermediği sosyalliği kurabilirsin. kursalara katıl mesela. dil kursuna hada bi habi kursuna. sporla uğraş ilaveten. her gününü doldur. o kadar yoğun ol ki başka şeyler düşünmeye vaktin kalmasın. Boş olan her anını değerlendir. Film izle, kitap oku. göreceksin bir süre sonra biten ilişkin sana acı vermeyecek.

şuanda tatildeyim,izmirde okuyorum cnm.ailemin yanında olduğum için evdeyim ve yazı evde iş yaparak geçiriyorum:s

şuanda tatildeyim,izmirde okuyorum cnm.ailemin yanında olduğum için evdeyim ve yazı evde iş yaparak geçiriyorum:s

O da bir vakit geçirme yöntemi. o zaman yaptığın işi kendini vererek yap. böylelikle eski sevgilini düşünmemiş olursun. hem anladığım kadarıyla farklı şehirlerdesiniz o İzmirde kaldı. görmeyince daha rahat unutursun.

O da bir vakit geçirme yöntemi. o zaman yaptığın işi kendini vererek yap. böylelikle eski sevgilini düşünmemiş olursun. hem anladığım kadarıyla farklı şehirlerdesiniz o İzmirde kaldı. görmeyince daha rahat unutursun.

yok cnm o da şuan bnm olduğm şehirde,o yüzden kafama takılıyor.aslında birbirimizi görme ihtimalimz çok yok ama aklıma geliyor işte onunla gezdiğim yerler fln acı veriyor:( kaç aydır bu konuyla meşgulum kafayı yicem..

takdir ettim, ne güzel mantığınla hareket edebilmişsin, bunu yapamayan her şeye boyun eğen o kadar çok bayan var ki...şimdi sorun olmaz denilen bir sürü şey ilerde çok büyük sorunlar olarak karşımıza çıkabiliyor.

saol cnm..ilerde ya karşıma daha kötüsü çıkar hata mı ettim diyorum kendime..öyle düşünmemeliyim dimi..

İlerde kötü insanda çıkabilir iyi insan da. önemli olan senin tavrın artık kötü olduğunu düşündüğün insana değer vermeyeceksin, hemen uzaklaştıracaksın kendinden. İyi insanın da değerini kıymetini bileceksin. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın mutluluklarr

Yarın sabah yalnızca kendin uyan.Kendin için aynaya bak.Saçlarını kendin için tara,makyaj yap.Sonra git kendin için bir bardak su için.Bunları yaparken kendine hissettir 'kendim için yapıyorum' de.Kendin için bir kek yap.Bak bakalım daha önce öyle güzel bir kek yedin mi.Kendin için kısa bir yürüyüş yap.Elini kalbinin üstüne koy sık sık.Etrafta gördüğün herkesin sevdiği,karısı,kocası vs var diye düşünme.Sanki herkes yalnızmış farz et ki.Kalbine karşı aklı galip gelmiş biri olarak şımart kendini.'Ben değerliyim' de.Mutluluğu çağır,gözlerin parlasın.Zorlukları alt edecek güç sende mevcut.Sadece kullan;sınırsızca...

bence mantığını kullanarak en iyisini yapmışsın aşk sevgi bi yere kadar.bende çok sevdiğim insandan bir anda ayrıldım ve bir dahada hiç görüşmedim çok üzüldüm boşluğa düştüm yeri geldi sesini duymak istedim ama kendimi hep engelledim zamanla geçiyor kendine biraz zaman ver onun hatıralarını unutamazsın ama derinlere gömebilirsin öyle bi ana gelirki onu hatırladığında sızlayan kalbin yaşla dolan gözlerin yerini tebessüme bırakır canım sabret zaman sana ilaç olucak.bunları yaşayan biri olarak sana yazmak istedim.

Yarın sabah yalnızca kendin uyan.Kendin için aynaya bak.Saçlarını kendin için tara,makyaj yap.Sonra git kendin için bir bardak su için.Bunları yaparken kendine hissettir 'kendim için yapıyorum' de.Kendin için bir kek yap.Bak bakalım daha önce öyle güzel bir kek yedin mi.Kendin için kısa bir yürüyüş yap.Elini kalbinin üstüne koy sık sık.Etrafta gördüğün herkesin sevdiği,karısı,kocası vs var diye düşünme.Sanki herkes yalnızmış farz et ki.Kalbine karşı aklı galip gelmiş biri olarak şımart kendini.'Ben değerliyim' de.Mutluluğu çağır,gözlerin parlasın.Zorlukları alt edecek güç sende mevcut.Sadece kullan;sınırsızca...

çok saol cnmm:))güç verdin bu yazınla bana

saol cnm..ilerde ya karşıma daha kötüsü çıkar hata mı ettim diyorum kendime..öyle düşünmemeliyim dimi..

ileride karşına daha iyisi de çıkabilir kötüsü de ama en azından böyle bir tecrübe yaşadığın için artık ilişkinin başında kendini daha iyi yönlendirebilir, körü körüne bağlanmazsın. En azından artık biliyorsun ki bazı farklılıklar ilişkinin başında sorun yaratmasa da zaman geçtikçe kişilikler ortaya çıktıkça çok büyük sorun haline geliyor. Çoğu arkadaşımda gördüğüm tahsil durumu, yapılan iş,alınan maaaş erkekten farlkıysa erkek hemen aşağlık kompleksine giriyor ve eşini ezmeye çalışıyor.(istisnalarda vardır tabiki). Birde hayatına renk katmaktan ziyade önce kendi başına hayatından zevk almayı öğren, ailen desteklemiyorsa da sen inatçı ola, sen aktivitelere katılmaya çalış elinden geldiğince. Önce kendin hayatı sev ,zevk al ki hayata dair daha doğru kararlar verebilesin. Hayırlısı olsun

hayret kimse bahsetemiş ama sen sanki tek ilişki hakkın buymuş, bu hakkı da kullanmışsın ve artık ölene kadar yalnız yaşayacakmışsın gibi konuşmuşsun seden23.
tamam kurslara git ilgini dağıt da bu durumun sonsuza kadar sürmeyeceğini de unutma. "evlenince paranı alırım sana harçlık veririm" diye seni aşağılamayacak birine aşık olacağını düşünüyorum en fazla birkaç ay sonra. demişti dersin.

sevgiyi onda buldum filan gözünde büyütme. kültürel farklılık kişilik farklılığı var yürümezdi bu iş zaten. ve şunu söyleyeyim sana evlenince %100 sana şiddet uygulayacaktı. o derece eminim.

hayret kimse bahsetemiş ama sen sanki tek ilişki hakkın buymuş, bu hakkı da kullanmışsın ve artık ölene kadar yalnız yaşayacakmışsın gibi konuşmuşsun seden23.
tamam kurslara git ilgini dağıt da bu durumun sonsuza kadar sürmeyeceğini de unutma. "evlenince paranı alırım sana harçlık veririm" diye seni aşağılamayacak birine aşık olacağını düşünüyorum en fazla birkaç ay sonra. demişti dersin.

sevgiyi onda buldum filan gözünde büyütme. kültürel farklılık kişilik farklılığı var yürümezdi bu iş zaten. ve şunu söyleyeyim sana evlenince %100 sana şiddet uygulayacaktı. o derece eminim.

cnmm çok saol cevap yazdığın için evet ben böyle bir kişiyim malesef,üç yılımıda öyle yaşadım..başkasını asla sevemem diye..ve zaman zaman da öyle düşünüyorum başkasını sevemem gibi geliyor..atlatamamaktan korkuyorum,yalnzlık en korktuğum şey ve korktuğum şeyler başıma geliyor hep,ama ben şuanki yalnızlığıma razıyım ilerde mutlu olabilme umudum var içimde..sadece şuanda mutsuzum cnm.ama böyle cevaplar geldikçe inanın çok iyi geliyor...tşklerr:)

Back
X