Ayrıldım

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Ayrıldık zaten iş için gittiğimiz seyahatte birlikte içerken 37 dk telefonla konuştu konusu açmıştım onun üstüne yine barıştık . Ve bugun mesajlaşırken askere gitceği için bunaldıgımı söyledim biraz bu konuyu konuştuk ve ben bunalmıyom sende bunalma dedi bende Xcim doğal olarak bunalıyorum önümüzdeki hafta çarşamba gitme ihtimalin var ve 6 ay göremeyeceğim için bunalıyorum insanım ya hani bu çok dogal dedim. Oda ben hayvanmıyım ben bunalmıyomuyum ben sana güzelfe bunalma dedim niye tersliyosun
Bunaltını bana yansıtıp beni bunaltma dedi .
Bende bizden olmuyo ya gerçekten bunaldıgım konu askerliğin ve sen bana bunaltını bana yansıtma diyosun dedim .
aslında onu çok seviyorum 1 sene olcak ama bu tür şeyler öyle çok soguttuki ufacık bi sohbet ederken bile konu böyle alevleniyo kırılıyorum kırıyorum gönlümü alan bile olmuyo
Hele o alkol olayı aylarca hayalini kurduk kaç dk konuştu ben ağlafım diye çıktı gitti sonra bi gönlümü bile almadı döneceğimiz dakikaya kdar surat yaptık birbirimize artık çok yoruldum ya birlikte hiç olmuyo ayrı zaten olmuyo sevgi ve tahammül de böylece tükeniyo . Bunun gibi birçok konu ufacık herşeyde kavga ediyoruz

Neden bu kadar kötüsünüz herşeyle dalga geçmek zorundamısınız burası dert forumu değilmi istediğim konuyu yazabilirim saçma geliyosa yada ilgilendirmiyosa yorum yazma zahmetinde bulunmayın mümkünse sizde
Benim zaten uykularim kacmisti :) ne oldu acep ayrildi mi diye dusunmekten felegim sasmisti :)))

Iste burasi bir dert forumu. Ayrildim diye bilgi verme forumu degil!

Çok gereksiz bir konudan kavga cikartmissiz. Kelime seçimi de çok yanlış. Yani 'ozlerim' falan desen neyse de 'bunaldim,bunaldım,ya altı ay yoksun bunalirim'
Adam gidecek 6 ay askere ,asıl bunalacak olan o. Sonra da gereksiz bir çıkış yapıp 'bana bunalma diyorsun' diye kavga edip adamı terkettiigni sanıyorsun.
Ki bence gereksiz bir kavga edip , gereksiz yere uzamasına vesile olup, gereksiz yere ilgi çekmek için terketme numarası yapmışsın. Yarın bir gün ya o iki güzel söz söyler gönlünü alır barisirsin, ya da o duvar olur, sen kendi kendine pişman olur ,kendince sebepler bulur ve ona yazarsın.
Bana öyle geldi..
Ki inşallah yanilirim. Gerçekten çok kötü bir ciftsiniz ve olmayan bir şeyi uzatmak ikinize de zarar. Tek bu konu için değil,oncesi icin de söylüyorum. İnşallah barismazsiniz da adam cikasiya 6 aya coktan başka rüzgarlara kapilmis olursun

Anormal olan kendisinin bunalmaması zaten kendisi ben bunalmıyorum diyo bunalmak zOrundamıyım gitcem gelcem şimdi kafama onu mu takıyım diyo
Bunalıyordur sanırım dile getirmek istemiyordur geriye itiyordur. Ama adam aldatmış falan pisliğin tekiymis boşverin. Konu özelinde dedim askere giden kişiye falan bizler destek oluruz o dönem siz de kötüsünüzdur sonuçta siz de bekleyeceksiniz özleyeceksiniz ama çok üstüne gitmemek gerek. Düğün zamanı da kadınların üstüne gidilmemeli bence mesela.

o bana bunalma dediğinde sevgilimi 6 ay göremeyeceğim için doğal olarak özlem olcak ve bunalıyorum normal değil mi dedim bunun neresi kötü bişey ki her dk bu konular konuşulmuyo açılmıyo bile

Bende destek olurum dese zaten ben bunalıyorum sıkılıyorum diye anlatsa destek olurum ama çok normal bişeymiş gibi davranıyo bende doğal olarak sinir oluyorum

Bende destek olurum dese zaten ben bunalıyorum sıkılıyorum diye anlatsa destek olurum ama çok normal bişeymiş gibi davranıyo bende doğal olarak sinir oluyorum
Ya herkesin psikolojisi farklı o da öyledir. Illa bunaldim, kötüyüm mu desin. Burda adamı gomduk her konuda ama siz de az değilsiniz yani. Oldu sizin isteğinize göre davransın sevgilileriniz hep. Böyle kaybedersiniz. Bu adamı kaybedin zaten de.

o bana bunalma dediğinde sevgilimi 6 ay göremeyeceğim için doğal olarak özlem olcak ve bunalıyorum normal değil mi dedim bunun neresi kötü bişey ki her dk bu konular konuşulmuyo açılmıyo bile
6 ay göremeyecegin için coook özleyeceğin ve bunalımlara girdiğin sevgilini tek sözüyle bir ömürlük terkettin yani? Altı boş bir 'cook sevdiğim, Cook özleyeceğim için bunaldim' konuşması olmuş. Madem o kadar özleyeceksin, sana abartma dedi diye neden bir ömür görmemeye razı oluyorsun? Masallah barekallah,gözlerim yaşardı askinizin büyüklüğünden
Ayrıca adam ben bunalmiyorum,gideceğim,geleceğim demis. Yani adam gitmek zorunda, keyif değil,tatil değil. Vatanı bir gorev, gitmesi şart. Ömür boyunca yirmilerinde askere gideceğinin bilincinde yaşamış ve gidiyor. Yani ayilsa bayilsa bunalsa eline ne geçecek? Kendini hazırlamış işte ne güzel, gidecek - ne yasayacaksa yaşayacak ve geri hayatına dönecek. Neden adami geriyorsun,kendi anksiyitelerinle?
Adam zaten tirt , seni aldatmış (bir) , kolayca seni tersliyor (iki), seninle zaman geçirmeyi sevmiyor, seni masada unutuyor (üç)
Tabii ki bu şeref yoksunu iğrenç erkeği terket, geç bile kalmışsın. Ama sen de çok doğru bir iletişim içinde degilsin . İletişim problemini cozmezsen başka sevgililerinle de incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden gerilir durursunuz

arada sevgi yok cunku askere gitmesi battı sana o yuzden 6 sene ilişkim oldu aynı okulda okuduk mezun olduk askere gitti 3 kere gittim yanına sevgi olunca ne mesafe ne askerlik hcbsey engel degıl ve askerlik psikolojisni anlayamazsn erkeklerde zor oluyor o donemi atlatmaları destek olmalıydın ona askere gidiceksin diye sorun yapmak yerine hakkında hayırlısı olsun ne diyim nasip..

Bende daha önceden 6 senelik ilişkim olan nişanlımı askere gönderdim ve her anında da destek oldum annesi yoktu askere gideceği her eşyasına kadar ben hazırladım her şeyine destek oldum askerden sonra çeşitli sebeplerden ayrıldık o ayrı ama karşımda askere gitceği için derdini benimle paylaşmayan ve bu konu açılınca bile ben özleyeceğim için bunalıyorum gibi ufacık bi cümlede bile bunalmanı bana da yansıtma diyen insana nasıl destek olabilirim ki ? Askere gitcek diye sorun yapmadım sadece dertleşmek istedim sonuç bu ben bunalmıyorum bunalmanı da bana yansıtma dedi .

Demek ki anlaşamıyorsunuz, birbirinize uymuyorsunuz. Geçimsizlik, kırgınlık, kızgınlık içinde sevgi ne arıyor anlamadım. Neyi seviyorsunuz yani . En iyisini yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…