Ayrıldım

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Ayrıldık zaten iş için gittiğimiz seyahatte birlikte içerken 37 dk telefonla konuştu konusu açmıştım onun üstüne yine barıştık . Ve bugun mesajlaşırken askere gitceği için bunaldıgımı söyledim biraz bu konuyu konuştuk ve ben bunalmıyom sende bunalma dedi bende Xcim doğal olarak bunalıyorum önümüzdeki hafta çarşamba gitme ihtimalin var ve 6 ay göremeyeceğim için bunalıyorum insanım ya hani bu çok dogal dedim. Oda ben hayvanmıyım ben bunalmıyomuyum ben sana güzelfe bunalma dedim niye tersliyosun
Bunaltını bana yansıtıp beni bunaltma dedi .
Bende bizden olmuyo ya gerçekten bunaldıgım konu askerliğin ve sen bana bunaltını bana yansıtma diyosun dedim .
aslında onu çok seviyorum 1 sene olcak ama bu tür şeyler öyle çok soguttuki ufacık bi sohbet ederken bile konu böyle alevleniyo kırılıyorum kırıyorum gönlümü alan bile olmuyo
Hele o alkol olayı aylarca hayalini kurduk kaç dk konuştu ben ağlafım diye çıktı gitti sonra bi gönlümü bile almadı döneceğimiz dakikaya kdar surat yaptık birbirimize artık çok yoruldum ya birlikte hiç olmuyo ayrı zaten olmuyo sevgi ve tahammül de böylece tükeniyo . Bunun gibi birçok konu ufacık herşeyde kavga ediyoruz

Bende destek olurum dese zaten ben bunalıyorum sıkılıyorum diye anlatsa destek olurum ama çok normal bişeymiş gibi davranıyo bende doğal olarak sinir oluyorum
askere gitmek zaten çok normal bir şey? her o yaşlardaki türk genci parayı basmadığı takdirde gidiyor. çocukta bunun bilincinde. bunalma sende diyor, eğer gerçekten sevdiğin biri olsa zaten en baştan beri askere gideceği için 6 ay görememek senin gözüne gelmezdi. bizde 12 aydı askerlik. özlemimizden ölmedik, gayet normal karşıladık bittiğinde de birlikte sevindik. yani çok anormal bir şey değil sevgilinin askere gitmesi. sürekli bunalıyorum da bunalıyorum yerine daha güzel bir şekilde özleyeceğinden bahsetsen çocuğunda içi sıkılmazdı. ki sen zaten askere gidecek diye ayrılmak istiyordun.. tamamen bahane yaratıp bitiriyorsun bari çok özleyeceğimden dedim öyle deme. bas baya göremeyeceğinden ve bunalacağından dedin. bunda özlem yok. diğer konuda haklısın ama sırf 6 ay bide bekleyecek miyim düşüncesinde olduğuna yemin edebilirim

Adam askere gidiyor diye neden bunaltıyorsunuz ki bu onun için daha zor değil mi?? Sizin bu süreçte daha destek olmanız gerekirken bir de trip atmışsınız.. Bence gereksiz ve dediğiniz gibi minicik bir mevzuyu alıp zirveye taşımışsınız.. Hemen bizden olmuyor falan.. Bence de sürekli böyle mevzulardan olmayacak yerlere geliyorsanız sizden olmaz gibi.. Alkol mevzusunu bilmiyorum yorum yapamıyorum Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bence zaten diz olmamışsınız.Hayırlısı olmuş

Ayrıl gitsin

6 ay dediğin göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor destek olup rahatlatmak yerine bunaldım bunalıyorum bunalacağım demek neyin nesi? Şu coronalı dönemde askere gidecek olan o bunalan siz. Özlemekten korksanız bile bunu içinizde yaşamalıydınız önem sırası sizde değil sevgilinizde çünkü. Resmen rol çalmışsınız. Biraz olgun olup sıkıntılı döneminde kafasını dağıtmasına yardımcı olmak, gerekmedikçe askerlikle ilgili kötü şeyler söylememek zor muydu? Başa gelen çekilir adam olgun davranmış ben bunalmıyorum gider gelirim demiş üzülse ağlasa ne fayda yani? Fazla kaprisli ve ne hissettiğini bilmeyen biri gibisiniz. Önceki konunuzda da ayrılmak istiyorum diyordunuz şimdi ayrılmışsınız ondan da memnun değilsiniz herkes size göre mi hareket etsin. Sizin hisleriniz, sizin düşünceleriniz, sizin istekleriniz vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…