ya sende nehircim madem bu kadar bile ilgilenmiceksin neden o zaman nişanlandın. aklında başka şeyler mi varki simdiden böylesin şimdiden böyleyse ilerde nasıl yapmayı düşünüyosun.
canım suçluysa suçla zaten ama bak çocuk başarılıymıs aynı zamanda ben suçlanacak bişey bulamadım tabi yenide sen bilirsin umarım düzeltirsiniz ama ayrılsanız da çocuğun haksız bir tarafını göremedim daha öncesinde seni çok kıracak bişeyler yaptıysa bilemem. ben en güzel günleri bu şekilde ziyan etmeyin derim olmuyorsa ayrılık de bir netice sonuçta...
canım neler yaşadın nekadar zamandır nişanlısınki böyle yoruldun sen?
Senin anlattıklarından yola çıkıcak olursam nişanlının şuanda yapmış olduğu hiç bişey yok bence he iş mevzusuna gelince devlet olmuyor sa olmayı versin özel de denesin şansını..
ama bide şunu hisettim anlattıklarından sen nişanlından sanki biraz soğmuşsun ya uzakta olduğu için olabilir belki bilmiyorum peki senin okulunun bitmesine nekadar var.
canım benim liseden sonra hemen atamam oldu çoook şanslıydım ama şimdi bu bizim için büyük şanssızlık oldu babamlar fln herkes neler söyledi oda çok üzüldü..biz 3 yıldır beraberz ama başlangıçtan beri hep başka şehirlerdeyz önceden zor değildi arkadşlarım vardı istanbuldyken ama şimdi başka bi şehird tek başımayım hiç arkadşım yok oda uzaktaoyüzden ok bunaldım...
yok canım suçlu değil işte kimse 23 yaşında ünversite biter bitmez evlenmek olsun diye iş diye bukadar kafa yormazdı eminm çok uğraşıyor biz şanssızız bukonuda ne insanlar var hiç çaba göstermeden evlenioo flan ama biz okadar çabaladııkki oda bilioo benm çevremdeki herkesn evlendiğinii hemen hemen hepsinn çocuğuu bile oldu oda oyüzden istiyor yoksa bu kadar strese kimse katlanmazdı keşkee dün arasaydım konsere giderken herkonuda bakkala giderken bile haber verirdim şimdi toparlayamamaktan korkuyorum yoksa ayrılık fln allah korusun...ben özür bile dileyemedim aradığında konuşamadım sesinii çok özledim diyebildim sadece oda kavga ederken çok güzel konuşyordun dedii kızgın hemde çook bende msj yazdım
"Biliyorum bütün sözler yavan, bütün sözcüklerin içi boşaltılmış, bütün anlamlar kullanılmış, bütün anlar uçucu! kelimeye dökülen her duygu, kendiliğinden soğuk bir klişe oluveriyor sana hiç bir sözcük duygularıma da yüreğime de yetmiyor;
Anlatabildiklerimle değil, anlatamadıklarımla karşında durmak için kaçtım senden, çaresizliğimi görmen için; yalnızlığımızda anlaman için; beni yüreğinle anla, yüreğinle dinle diye...
"Beni kendi kelimelerinle gör diye". .Aşk uğruna. Hepsi bu işte..." diyee ama arasam şimdii yine sahte gelicek söylediklerim diyede arayamıyorum!!!
ya hem yalnızım hiç arkadaşım yok o yüzden bunaldım diyosun hem de dün kardeşime söz verdim konsere gittik falan . şimdi yalnızsan kardeşinle nasıl konsere gidibiliyosun . demek ki sorun yalnızlık değil en azından şuan için. bence sen sevmiyorsun canım alışmışsın ona o da bunlardan bıkmış demekki . sevmiyorsan da zorlama kendini bence ilerde daha büyük sorun olur çünkü
ya evet kardeşimi çağırdım yanıma artık bikaç günlüğüne onlada konuşmayınca iyice tek başıma kalmıştım evde hiç kimseyle konuşmadan geçen günler yemek bile yiyemiyordum dünde onun şansına halil sezai konseri vardı akşamüstü geç olsa biliyorum kızardı ama erken saatteydi konser oyüzden gittik ama arasaydım işte arayamadım sevmemek değil daha öncede uzaklık olunca araya zaman girdğinde yine tartışmalarımız oldu sevgiyle alakası yok ünkü bişekilde görüşünce hiçbişeyi hatırlamadık bile uzakta olupta telefonla bişeyleri düzeltmek inan çok zor cnm...
canımm benim böyle düşünme hadi al eline telefonu deki çok bunaldım çok daraldım de sensiz olmak çok zor de dayanamıyorum de sıkıntıdayım anla beni ne olur bana yardımcı ol de. farettim farkına vardım hatalarımın de evet hata ediyorum biliyorumm ama bende zor bi zaman geçiriyorum sende beni anla bana yardımcı ol lütfen de hadii araa ama araaa hiç bişey kaybetmezsin tatlım
canım yaa çok sağol barıştık allaha şükür tabikii senin cesaretlendirmen olmasaydı aramazdım yine ondan beklerdim konuştuk iyice oda biliyor benm kötü durumda olduğumu bunaldığımı ama tabii böylede yapmamalıydım!! inş. bidaha böyle sorun yaşamayız oda benm elimdeymiş anladım çook çokk teşkkürler tatlım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?