Ayriligi atlatacak miyim? Nefes alamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.445
1.172
83
33
Daha önce konu açmıştım.Bana kizacaklar da vardır. Haklılar da. Bir daha kimseye güvenemem biliyorum. 8 9 yıllık.bir birliktelik. Yani ayrildigimiz da çok olmuştu. İşini gücünü duzeltmedi. Başka ile 6 aylıgina çalışmaya gidip bırakıyordu. Hatta zamanında babası beni arayıp biliyorsun oğlum işsiz senin yanına gelsin evlenin demişti. Ben memurum bu arada. Ailem hep karşıydı. Babama duyurdum olayı sonra aramız bozuldu. Ki her zaman tartısırdik. Hep yazar gönlümü alırdı. Bu sefer yapmadı. Ben yazdım. Tartıştı benle barışmadik. İki üç defa daha yazdım ama tartışıyoruz ben yazdığımda da. Engellediği ne kadar kız varsa hepsini geri eklemisti. Ben neden neden dedikçe beni istemediğini benim ondan özür dilemem gerektiğini söyledi. Özür dilenecek bir şey olsa dilerdim. Ama yoktu. En son bir hafta önce meğerse akrabasının tanıştırdıgi bir kadınla birlikteymis. Kadın zengin anladığım kadarıyla. Bütün bu olaylar 2 hafta içinde oldu. Bunu öğrendiğimde de sen beni ittin bizi ayiramazsin dedi. Bana neden ümit verdin demiştim onda bile ajitasyon yapma dedi. Engelledi her yerden. Şua kendime yediremiyorum. Hala da düzgün işi yok. Bana göre değildi biliyorum ama bu şekilde yarıyolda bırakılmış olmayı kaldıramıyorum. Nefes alamıyorum. Fake hesaptan bakıp duruyorum instagramina. Tutamıyorum kendimi. Ara ara engelimi açtığını görüyorum yine engelliyor. WhatsApptan numaramı yine eklemisti engelledim. Böyle bir şey yaşayıp atlatan var mı. Saplantı mi bu. Bağımlılık mi bilemiyorum. Kendimden nefret ediyorum.

Sizin deyiminizle “yarı yolda” bırakılmasanız işsiz güçsüz işe yaramaz herifin tekiyle evlenecek miydiniz yani? Bu çok anlamsız olmaz mıydı? Aşk böyle bir şey değil arkadaşım,insan aklını fikrini yitirmiyor yani,lütfen az biraz mantıklı düşünmeyi öğrenin,küçük de değilsiniz kocaman kadınsınız.

Bu tip erkeklerde aşağılık kompleksi oluyor, o yüzden başkasını bulunca bak ben bu halimle bulabiliyorum deyip sizi sallamıyorlar.
Herkes kendine yakışanı yapıyor, üzülmeyin zamanla geçer acınız.
Bakalım ne kadar sabredecek yeni kadın

Bu hafta açılan üçüncü aynı konu. Hepsi yeni hesap uzun süreli ilişki kadın memur, adam işsiz ve son iki haftada biri ile evlenme kararı alıyor.

İşsiz güçsüz çalışmaya dair bir çabası bile yok, babası da işsiz oğlunu size yamama peşinde. Ve ilk ayrılıkta-küslüklerde engellediklerini geri ekleyen birisinden asla hayır gelmiyor, hem benim hem çevremin tecrübelerinden sabit. Ayrılıklar can yakar doğal olarak ama sorumsuz birisiyle hiçbir yola girilmez. Hemen başkasını bulması da cabası. Stalklamaya bile değmez. Kendi hayatınıza bakın. Zamanla insan ölüm acısına bile alışıyor.

Bu hafta açılan üçüncü aynı konu. Hepsi yeni hesap uzun süreli ilişki kadın memur, adam işsiz ve son iki haftada biri ile evlenme kararı alıyor.
Fake hesap seviyor. Eski sevgiliyi takip eder gibi arada bizi de öyle yokluyor.

Yalnız kendim yaşamış gibi belledim artık hikayeyi. O kadar çok anlattı ki 🙂

Daha önce konu açmıştım.Bana kizacaklar da vardır. Haklılar da. Bir daha kimseye güvenemem biliyorum. 8 9 yıllık.bir birliktelik. Yani ayrildigimiz da çok olmuştu. İşini gücünü duzeltmedi. Başka ile 6 aylıgina çalışmaya gidip bırakıyordu. Hatta zamanında babası beni arayıp biliyorsun oğlum işsiz senin yanına gelsin evlenin demişti. Ben memurum bu arada. Ailem hep karşıydı. Babama duyurdum olayı sonra aramız bozuldu. Ki her zaman tartısırdik. Hep yazar gönlümü alırdı. Bu sefer yapmadı. Ben yazdım. Tartıştı benle barışmadik. İki üç defa daha yazdım ama tartışıyoruz ben yazdığımda da. Engellediği ne kadar kız varsa hepsini geri eklemisti. Ben neden neden dedikçe beni istemediğini benim ondan özür dilemem gerektiğini söyledi. Özür dilenecek bir şey olsa dilerdim. Ama yoktu. En son bir hafta önce meğerse akrabasının tanıştırdıgi bir kadınla birlikteymis. Kadın zengin anladığım kadarıyla. Bütün bu olaylar 2 hafta içinde oldu. Bunu öğrendiğimde de sen beni ittin bizi ayiramazsin dedi. Bana neden ümit verdin demiştim onda bile ajitasyon yapma dedi. Engelledi her yerden. Şua kendime yediremiyorum. Hala da düzgün işi yok. Bana göre değildi biliyorum ama bu şekilde yarıyolda bırakılmış olmayı kaldıramıyorum. Nefes alamıyorum. Fake hesaptan bakıp duruyorum instagramina. Tutamıyorum kendimi. Ara ara engelimi açtığını görüyorum yine engelliyor. WhatsApptan numaramı yine eklemisti engelledim. Böyle bir şey yaşayıp atlatan var mı. Saplantı mi bu. Bağımlılık mi bilemiyorum. Kendimden nefret ediyorum.
Yas süreci yaşadığınız. Birden çat diye hiçbir şey olmamış gibi olamazsınız zaten. Kendinizi yargılamayın gelip geçecek bir süreç olduğunu bilin sadece. Bir de kafanızı başka yere odaklayacaginiz şeylerle uğraşın kitap okumak vs olabilir yani aklınızı dağıtın.

Bu üç oldu değil mi? Sanki ikinciyi 6 diye anlatmıştı. Bir memur bir öğretmen oluyor. 31 yaşında mıydı?🤣😂
Evet 31 yaşında öğretmendi. Lori'ydi sanırım kullanıcı adı. "Eski sevgili" yurt dışında bir milletvekilinin kızı, müzik öğretmeni bir kadınla evlenecekti.

Yalnız kendim yaşamış gibi belledim artık hikayeyi. O kadar çok anlattı ki 🙂

Buldum üçüncüyü sağol 🙏

Kazen Kazen abi müsaitsen bir kontrol edebilir misin?

Buldum üçüncüyü sağol 🙏
Meslekler gibi ilişkinin süreside değişiyor her konuda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X