Ayrılığı atlatamamak

buzkiragi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2020
17
21
88
27
Arkadaşlar selam. Bir süre önce bir ayrılık geçti başımdan ki çok güvendiğim çok sevdiğim ve gelecek hayali kurduğum bir insandı hayatım resmen tepe taklak olmuş gibi hissettirdi hiçbir şekilde güvendiğim insan yoktu sanki karşımda ayrıldığımız dönem. Üzerinden 4-5 ay geçti. Ayrılığın üzerinden bana geri dönmeye de çalıştı bu arada hemde defalarca kez, ya kendimi tuttum reddettim ya da bir deneyelim dedim ama denesek de aynı şeyleri yaptı hemen en kısa sürede, ki dönmelerin de samimi de değildi ne samimi bir özür ne samimi bir sevgi görmedim. (Dönmesi beni biraz daha kullanmak içindi sanırım bu tabiri sevmesem de) belki samimi bir özür görsem ona da razı olup barışacaktım…

Ben bu kişiyle kesin ve net olarak son bir kez daha bitirdim. Artık bana iyi gelmediğinin kesinlikle farkındayım. Üstelik o da aynı şekilde bir daha olmayacak diyor. Ama kendi içimde bitiremiyorum ve bende takıntı haline geldi.

Çabalıyorum, hayatımı yoluna koymaya çalışıyorum. Bir yandan iş hayatım var evet orada devam etmek zorundayım elimden geleni yapıyorum. Arkadaşlarım var görüşüyorum. Geziyorum. Yaşım 25, geleceğe dair umutluyum veya umutlu olmaya çabalıyorum umudum hiçbir zaman sıfır noktasında değil. Yani yaşıyorum ama bir şeyler eksik bende.

İçimden onunla yaşadıklarımı atamıyorum. Atmaya çok çabalıyorum. Aklıma sürekli geliyor. Bana mesaj atsa başımdan savamadığım gibi günlerce onu kafama takıyorum. Başka birisiyle olmayı asla düşünemiyorum. Bana sorsanız istediğim şey şu; keşke tekrar gelse ve samimi bir özür görsem düzelse ve keşke barışsak derim. O da bunun farkında muhtemelen ve sürekli bunu kullanıyor.

Bunu nasıl aşacağım? Bu ilişkinin devam etmemesi gerektiği noktasında bende evet devam etmemeli diyorum zaten, ki ayrılalı da 4-5 ay oldu. Ama içimden atamıyorum.

Bir de burada yorumlarınızı bekliyorum tabiki ama, yahu bana söylenenlerinde faydası olmuyor gibi :) asıl soracağım şey psikologa gittim ama pek iletişim kuramadım ben bu benden kaynaklı bu arada ve bu yüzden verim alamadım. Psikiyatriye gitsem faydalı olur mu deneyenler var mı? veya bu tarz durumda olanlar ne yaptı bunu merak ediyorum

Aralı kapı olarak bırakmışsın kendini.
Madem kendine engel olamıyorsun ve onunla olmakta istemiyorsun tüm sosyal medya hesaplarını kapat numaranı değiş.
Ne kadar süre birlikteydiniz ?

Sürekli onunla iletişimde olamya devam ederseniz atlatamasınız. Her seferinde tekrar başa dönersiniz. Size onu hatırlatacak her şeyi, herkesi hayatınızdan çıkarmalısınız ve onunla olmayacağı gerçeği ile yüzleşmelisiniz.

Son düzenleme:
Daha önce hakkında konu açtığınız ilişkinizse atlatamamanız normal. O kadar çok absürtlük var ki ortada insan bi anlam verip de noktalayıp önüne bakamaz kolay kolay.

Daha önce hakkında konu açtığınız ilişkinizse atlatamamanız normal. O kadar çok absürtlük var ki ortada insan bi anlam verip de noktalayıp önüne bakamaz kolay kolay.
Evet o. O dönem bu forumdaki kişiler çok yardımcı olmuştu gerçekten. Ama ben de hala anlam veremiyorum hiçbir şeye. O da böyleymiş diyorum haksızlıktı bana yapılanlar diyorum ama atlatamadım malesef

4 yıl birlikteydik ama öncesinden de tanıyordum uzun süredir hayatımdaydı yani
Uzunmus. Insan beynı hep ıyı seylerı hatırlar, ruha zarar vermek ıcın. Boyle durumlarda hemen onu kotu hatırlayacagın anıları aklına getır. Psikologa verecek paran varsa bence terapistini degıstır. Bu alanda deneyımı olan ınsanlar bul.

Silin engelleyin .Uzun vadede sadece ama sadece siz zarar göreceksiniz.Tedavi olun bu takıntı normal değil .Sizin tabirinizle adamın tek derdi sizi kullanmak canı isteyince gelmek hevesi kaçınca gitmek. Bu size büyük hakaret.Lütfen ama lütfen kaybettiğiniz ,unuttuğunuz kendinize saygıyı tekrar bulun Size saygı duyulmayan ortamdan, insandan uzaklaşın . Tekrar ediyorum tedavi olun.Eğer olmuyorsa imkanınız varsa şehir ülke değiştirin.Herşeye yeniden başlayın .Sizi yüceltip,baş tacı edecek birini bulun ve hak ettiğiniz mutluluğa sımsıkı sarılın.....

Konu sahibi, ilişki sonrası sizden uzaklaşan adamı takıntı yapmışsınız acilen kendinize gelin. Bu adamdan olmaz.
Başka erkeklere şuan şans vermek istemesen de tanımaya çalış. O zaman bu adamın çöp olduğunu anlayacaksınız.

İyi karar severim.Denemissiniz olmamış belki kafanızdaki deneme sayısına ulaşmadığı için acaba bir kez daha denesem bal kabağından dönüşürmü fikri cazip geliyordur.Dönüşmez .Şimdi biraz alışkanlık yoksunluk çektirir.Her doğan günle ne yaparsanız yapin azalarak azalarak bitecek herşey.Kanun gibidir bu istemesenizde unutursunuz bunada şaşırırsınız .Boşluk da olabilir bu takıntı ile karıştırılır takıntılı olsanız hiçbir şekilde kendinizi alamazdiniz.Birini değil birbirini bulmak önemli aza razı olmayın bırakın kapatın kapıyı yalnız kalmayı kabul edin telaş yapmayın siz yenmek isteyin kendinizi yenersiniz.Bu size hem iyi gelir hem sizi güçlendirir.Zamani gelincede daha doğru birini daha doğru sever sevilirsiniz.Bunu yapmazsanız bu kısır döngude bu sağlıksız toksik ilişkide size söylenecek birşey yok Özürlü hatalı bitmeli başlamalı girersiniz 30 yaşına fijrim bu

Evet o. O dönem bu forumdaki kişiler çok yardımcı olmuştu gerçekten. Ama ben de hala anlam veremiyorum hiçbir şeye. O da böyleymiş diyorum haksızlıktı bana yapılanlar diyorum ama atlatamadım malesef

4 sene içinde neleri gözden kaçırdın , hangi ipuçlarını göremedin bunların üzerine yoğunlaş bence.
Hemen olan biteni sindiremezsin.
Daha çok gençsin, ilerde yaşayacakların için bir temel noktası olarak düşün bu tecrübeyi.
İlişkilerde daha ne absürtlükler ne saçmalıklar göreceksin.
Çünkü insan karmakarışık bir varlık ve bizim bi yolunu bulup kendimizi korumayı öğrenmemiz gerekir.
Bunu da anca böyle ilişkiler sayesinde öğrenebiliyoruz.

Senin yaşında ben de benzer bi şekilde yere çakıldım 4 senelik ilişkimde.
Üzerinden 15 sene falan geçti herhalde.
Geriye dönüp baktığımda iyi ki zamanında böyle acı bi tecrübeyi yaşamışım diyorum.
Hayat devam ediyor, zaman geçiyor, öyle böyle her şey geçiyor...
Birileri bi süre yanımızda bize eşlik ediyor ama zamanı geldiğinde gidebiliyor.
Her şey çok yeni.
Kendine yüklenme, kapılarını eski sevgiline tamamen kapat, içine çekil ve süreci yaşa.
Geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…