''Birine vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinde ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz..'' diye bir söz vardır..siz hata yapmışsınız ona değer verdiğinizi bu kadar belli ederek ama elimizde diil biz bayanların..hele öyle kırıcı bi ilişkiden sonra sığındığınız limanı hayatınızın merkezine almanız çok normal..eğer ayrılığı düşündürcek kadar sizi incitiyosa hemen ayrılmak yerine ilginizi biraz çekin ondan..kaçan kovalanır..kovalamazsa o zaman ayrılırsınız..
dediğiniz gibi davranıyorum. birden bire böyle bişey yapmış olmam inşallah etkili olur. ama sanki o daha çok kaçacakmış gibi geliyo şimdi. çok üzgünüm
ya yine anlamazsa hatalarını ya yine benim kendi kendime düzelmemi bekliyosa o zaman naparım ben
Konu sahibine ve bu durumdaki arkadaşlara kendi hayatımdan örnek vereyim.2 seneye yakın bir ilişkimiz var allah bozmasın artık çok mutluyuz.ilk zamanlarımızda her ilişkideki gibi ben kaçanı o kovalayanı oynuyordu ben baktım bu erkek çok romantik,ince ruhlu vs yelkenlerimi suya indirdim gardımı düşürdüm.bu sefer ben çok üstüne düşmeye başladım her yarım saatte bir aramalar seni seviyorumu ağzıma sakız etmeler filan.sonra ne oldu sevgilim benden sıkıldı bir süre uzaklaşmak ayrılmak istedi geçen sene.ben yine çok üzerine düştüm benden ayrılmasın diye ve ne yapsam ters tepiyordu giderek benden uzaklaşıyordu.en sonunda aklım başıma geldi.hiç aramamaya başladım ve en güzeli kendimi onsuz da mutlu olabilceğime inandırdım kendime olan güvenimi tekrar kazandım.hayatımın ondan ibaret olmadığını farkettim
sonuç ne mi oldu.daha dün bana beni zamanında iyi ki hiç bırakmadın seni çok seviyorum sana çok bağlandım diyen bir sevgilim.şimdi düzeldik çünkü ben eskisi gibi değilim önceden günde 10 kez arayıp 40 kez mesaj atıyorsam(aşağı yukarı) şimdi günde en çok 1-2 kez arıyorum tek tük mesaj atıyorum o sürekli arıyor.kendi haline bırakıyorum kıskanmıyorum o seni seviyorum demedikçe ben asla demiyorum.inanın çok şey değişti ilişkimizde.
Ben bu yüzden şunu anladım ilişkinin süresi ne olursa olsun istediği kadar yıllar geçsin kadın hep bir şekilde zor olmalı.erkek o kadını tamamen elinin altında hissetmemeli.şuan da sevgilim tekrar beni kaybedebilceğinin farkında kaybetmemek için çaba sarfediyor.
Daha önce yaptığınız hataları unutun.önceden gurursuzluk yapmış olabilirsiniz,peşinden koşmuş olabilirsiniz ama artık değişin kızlar.Şu söz çok doğru:Kadın asla gitmeyecekmiş gibi sever,hiç sevmemiş gibi de gider.Bu sözdeki gibi yaşayın.Unutmayın kocanız bile olsa sonuçta bi yerde o da el oğlu.Hayattaki en değerli şey kendinizsiniz.
bende şimdi tesadüfen internette dolanırken yazdığınız karşıma çıktı. Sizin yaşadıklarınız benzerini şuan ben yaşıyorum her şey çok güzel giderken birden soğumaya başladı o kaçtıkça bu sefer ben onun üstüne gitmeye başladım. Şuan ben çok bıktım. Bir süre beni arama dedi ama face'de her gün biryerde etiketliyor kendini sanki hiç umrunda değilim. Kalbim öyle acıyor ki kendimi kandırılmış gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?