Ayrılıgı Fırsat Bilen Kız Arkadaslar

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul
cogunuzun sevgilisinin kız arkadasları vardır hatta kimi zaman o arkadaslar yuzunden ilişkiler bile bozulur ama erkek arkadasınız diretir sadece arkadaslardır siz fesat olursunuz karsıdaki kız masum bir sekilde arkadaslık yapmaktadır taki ayrılık zamanı gercek yuzlerini gosterirler..bir arkadas akıl verir ilişkisini duzeltmesini mutlu olmasını ister ama bazı kızlar vardırki bunu fırsat olarak kullanır ve ayartmaya kalkar ..yuzunuze gulerler ama ilk fırsatta sevgilinizi kapma modundadırlar sasırıyorum boyle insanlara kadının en buyuk dusmanı kadın derler ya cok dogru gercekten

iste böyle durumlarda bir sekilde aklini kullanmaya bileceksin, sevgilini seviyorsan ve gelecek düsünüyorsan o kizlari ezip gececeksin.SEvgilini kimseye yar etmeyeceksin

masumluk iyi niyetlilik bi yere kadar
böyle insanlara karşı savaş boyalarını sürmek lazım

benim erkek arkadaşım kız erkek demez sorana anlatır eğer aramız çok kötüyse erkekler boşver derler kızlar da akıl verirler bizimkine git gönlünü al diye bu bir yandan hoşuma gidiyor kızlar kötü niyetli değil diye ama diğer yandan gururuma dokunmuyor değil.. yani o kızlara durumu anlatması incitir her zaman beni..

aslında iki kisinin arasında ne gectiyse gecti kimseye anlatmamak lazım :26: sonra kim olursa olsun bunu onunuze getiriyor berbat bi durum

ya ben hic gormedim valla git aranı duzelt diyen kız arkadaslarını hepsi hazırda bekliyor be Allahın kulu barıstırmaya calıssana neden araya girmeye calısırsınki :44:

kadının en büyük düşmanı yine hemcinsidir diye boşuna söylemiyorlar... En yakınındakine bile güvenmemeli...yoksa atı alan üsküdarı geçer siz de bakarsınız :)

düşünün ki lise dönemlerimde en yakın kız arkadaşım kardeşim dediğim kız , sevgilimi ayartıp gözümün önünde onunla öpüştü... he kendine yazık etti o ayrı ... ama dikkatli olunmalı

bu konularda erkekler niyetlerini daha belli ediyorlar arkadassanız bile direkt soyluyor hoslanıyorum diye gorusmeyi kesiyorsun kızlar bekliyor en zayıf anında yakalıyor erkegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…