• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılığı Kabullenemiyor?

Turk kizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
189
82
13
29
Kendisi terk etti. Güya sorunları varmış. Ayrıldığımızı kabullenemiyor hala sevgiliymişiz gibi davranıyor. Benden başka biriyle birlikte olamazsın diyor. Şiddet uygulamadı tehdit de etmedi lakin illa ki konuşalım diye tutturuyor. Dün gece yarısı aradı. Mavi gözlü bir oyuncunun fotolarıyla sahte hesap açıp ona yazmaya başladım ama nafile sahte hesabıma yazarken soğuk davrandı. Bu durum hiç hoş değil.Yaptığı onca şeye rağmen artık geri dönmek istemiyorum.Kızlar lütfen bana bir yol gösterin. :(

Kendisi terk etti. Güya sorunları varmış. Ayrıldığımızı kabullenemiyor hala sevgiliymişiz gibi davranıyor. Benden başka biriyle birlikte olamazsın diyor. Şiddet uygulamadı tehdit de etmedi lakin illa ki konuşalım diye tutturuyor. Dün gece yarısı aradı. Mavi gözlü bir oyuncunun fotolarıyla sahte hesap açıp ona yazmaya başladım ama nafile sahte hesabıma yazarken soğuk davrandı. Bu durum hiç hoş değil.Yaptığı onca şeye rağmen artık geri dönmek istemiyorum.Kızlar lütfen bana bir yol gösterin. :KK43:
Başka sahte hesaba yüz vermemesi mi hoş değil, olay ne?
Dert bile yok ki.
Yaş kaç?

:KK70::KK70::KK70:bak terbiyesize , nasıl sahte hesaba cevap vermezmiş, tez kellesi vurula.
Yaş kaç?

Bi engel bu kadar zor koyulmuyor halbuki

Bak senin yerinde olsam derim ki: sen beni terkettin bir daha sana asla güvenemem. Sonra engellerim. Başka hesaptan d yazmam .

Senin başka hesaptan yazmanın amacı ne? Ne yani oraya cevap verse rahatlayacak mıydın, yoksa zoruna mı gidecekti? Gerçekten kurtulmak istersen kurtulursun.

Açma telefonlarını, fake hesap açıp işletme zahmetinde bulunduysan senin de bitirmeye gönlün yok demek ki.

Back
X