Ayrılığım öyle 1 yaksın ki,neymiş 2 kızı 1 arada oyalamanın cezasını çeksin!

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
bugün sevgili olmamızın 16. günü...
Ben hep düşünüyorum:"bu gerçek aşk değil,bunu adım gibi biliyorum ama niye ayrılmak istemiyorumki?"soruyorum kendime,cevap bulamıyorum.
Bana beni sevdiğini söyler,bunu bana belli ederdi.
Ama buna mutluluk batmış belli oluyo.
Ben böyle bir yalancı görmedim.
OLAY:(.....=kız)
bir kız var.ben bundan ayrıldığım gün msnde nickine .......(L)kendi adını yazmış.
Hiiç kıskanmamışlık yaptım.ve sinir olmuş.öyle dedi.(yalan)
Ertesi gün sordum "....... kim "diye."Tanımıyorum "dedi.bende yedimya!"Ama nickinde yazıodu" dedim."hııı seni kıskandırmak içindi :) "dedi.aradan uzun zaman geçti.telefonla aradı.(eskiden kuzeniyle sevgiliydim)
2mizden birini seç dedi.
ben mi,kuzenim mi,hiçbirimiz mi
dedi.ertesi gün cevap verdim.onu seçtim..aradan 16 gün geçti.geçen hafta nete girememiştim.pc bozuktu.boş oturmadan msnimi açim dedim.açtım.ileti geçmişine baktım.birde ne göreyim!onun nickinde biz sevgiliyken yine o kızın adı yazıyooo!ve şimdi mesaj atmasını bekliyorum.aklımda şu sorular var:"o kızımı kandırıyor,beni mi yoksa ikimizide mi?""beni mi seviyor,o kızı mı yoksa bu şerefsiz(ağzıma bile almak istemezdim bu kelimeyiii) gönül mü eğlendiriyor?"

Ve ona öyle bir ceza vermek istiyorumki beni hiç unutamasın,yansın yüreği lütfennn kızlarrr çok ihtiyacım varrr öyle bir şey yapmam gerek kiii görsün kızları kandırmak neymişşşş!!Bana 1 akıl verinyaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
bence iyice bir araştır kimmiş bu kızondan sonra ayrıl ayrılmak için acele etmemadem oyun oynamayı çok seviyormuş,sende oyun oyna o pislik adamla bu adam bence ya kararsız bilmiyor hanginizi sevdiğini,aşk nedir bilmiyor ya da ikinizi de sevmiyor,gönül eğlendiriyor
bu işin sonu ne olacak?hep böyle gitmeyecek ya!günün birinde evleneceksin yaniio zaman herşey ortaya çıkardıallahtan erken öğrenmişsin bu gerçeği
bence bu adama vereceğin en güzel ders:
ayrılanlar kulübü adlı konuyada yazmışsın msn şifresini alacağım diye
önce kızın kimin nesi olduğunu öğren ondan sonraal msn şifresini çevrimiçi aç ve o kız açıksa o kız yazmadan sen hiç ileti yazmao kız yazınca şöyle yaz:"uğraşamam seninle sevgilimle konuşuyorum" falan sonrada engelle sil kızın msnini ( kızın kim olduğunu mutlaka bilmelisin )

Son düzenleme:
Bilmiyorumki!ya bi mesaj atsada konuşsakk ben atardım ama bedava smsi yok şimdi..başka telefonlardan mesaj atıyor.bugün kuzeniyle konuştum sordum o kızın kim olduğunu bilmediğini söyledi.ama beni gerçekten seviyor gibiydi.bunu belli ediyordu mesajlarında...bide nickine o kızın ismini yazdıktan sonra silip onun yerine"bazen hayat boş gelir insana,bazen çok mutlusundur ve o yanında o yoktur" bu ne demek oluyo şimdi???

Kuzeniyle mi sevgiliydiniz, bunlar da 16 gün içinde mi oldu.
Bu ne hız, yeni nesil neler yaşıyor böyle :1shok:

sanirim yasin daha kücük.. Canim böyle ask-mesk isleriyle ugrasacagina kendini okuluna ve dersine odakla.. Bosver n yaparsa yapsin, kendini böyle seylerle yorma

ben bişe anlamadım. msn nikinde bişe yazıyormuş, sonra kuzeniyle eskiden sevgiliymiş filan.:delphin:kafamçokkarıştı

asıl yanlışı yapan sensin bence önce kuzeniyle sonra o çocukla çıkıp ... belkide kuzeniyle onun kurduğu bir oyundu bu ve sende düşüverdin bu oyunlarına kendini kandırma derim

hımmmm...

ilk defa bu kadar zor ailgıladım bir konuyu..

neyse..

siz şimdiki sevgilinizin kuzeniyle eskiden sevgiliydiniz..

pes yani... kuzen muzen kalmadı demekki artık..aynı kandan olan iki kişyi sevgili edinmek ne kadar doğru orasını siz düşünün..

ortada bir oyunmu var şimdiki sevgiliniz başka bir kızlada mı görüşüyor bilemedim, tahminde yapamıyorum..

ama bir tahminim var.. yapılan birşey varsa hakediyorsunuz..

zamanında sanırım sizde 2 kişiyi bir kalbe sığdırmya çalışmışsınız..

ayıp çok ayıp..

bari akraba değilde başka sülaleden biri olsaydı hayatınızdaki yeni kişi..

böyle ilerlemeyin genç kızlarımız..

yaşınız küçükte değil. 20..

hayat felsefeniz daha doğru daha mantıklı olsun..

kendinizi yargılayın. hatalarınızdan ders alın..

ve sevgilinizin akrabalarına yan gözle bakmayın..:delphin:

hımmmm...

ilk defa bu kadar zor ailgıladım bir konuyu..

neyse..

siz şimdiki sevgilinizin kuzeniyle eskiden sevgiliydiniz..

pes yani... kuzen muzen kalmadı demekki artık..aynı kandan olan iki kişyi sevgili edinmek ne kadar doğru orasını siz düşünün..

ortada bir oyunmu var şimdiki sevgiliniz başka bir kızlada mı görüşüyor bilemedim, tahminde yapamıyorum..

ama bir tahminim var.. yapılan birşey varsa hakediyorsunuz..

zamanında sanırım sizde 2 kişiyi bir kalbe sığdırmya çalışmışsınız..

ayıp çok ayıp..

bari akraba değilde başka sülaleden biri olsaydı hayatınızdaki yeni kişi..

böyle ilerlemeyin genç kızlarımız..

yaşınız küçükte değil. 20..

hayat felsefeniz daha doğru daha mantıklı olsun..

kendinizi yargılayın. hatalarınızdan ders alın..

ve sevgilinizin akrabalarına yan gözle bakmayın..:delphin:

hay ağzını öpeyimŞeniz

Kızlar;

Oyun falan yapmadılar bana
Nerden biliyosun derseniz:onların kız kuzenleri var o benim çok iyi sırdaşım tüm srlarını verir bana ona sordum onların iyi biri olduğunu söyledi bende zaten tanıyordum onları biraz çok iyiler
Hem kime aşık olacağımızı biz seçmiyoruz aşk buluyor bizi
O benim sevgilim değil eski sevgilimin kuzeni
Ve durum kısaca şu:sevgilimden ayrıldıktan 3 ay sonra onun kuzenine aşık oldum ve kuzeniyle sevgili olduk,ortada bir yanlış anlama var sevgilimin kuzeni (eski sevgilim) onun msnine girip bizi ayırmak için yazmış olabilir hem nesi ayıpki bunun eski sevgilimin kuzenine aşık oluyorum ve onunla sevgili oluyorum yani aşık olupta aman bu eski sevgilimin kuzeni onunla sevgili olamam falan mı diyim

ohhh hoooo kimin eli kimin cebinde belli değil :delphin:
ahçı bahçivana
bahçivan uşağa
uşak şöföre
sonra hepsi şöföre gibi bişi olmuş bu -tatlicadiarzu-

eski kuzenı sevgilimdi,sevgilim eski kuzenımdi,kuzenım kuzenimin sevgilisinin aman offf kafamçokkarıştı

şimdiki sevgilim=eski sevgilimin kuzeni

tebrik ederim seni küçük kızalkisalkisalkis doğru söylüyorsun. kuzeni diye aşık olmayayım mı?

ya bu aşk bu kadar basitmi? evliye, kuzene, bilmem neye, ne güzel konuyor aşklar değilmi?

ayol, eskide yenide olsa sevgilinin sülalesine yan gözle bakmak doğrumu?

pes yani pes..

yeni nesil?

nereye gidiyorsunuz?

şimdiki sevgilinde senin kuzenine aşık olursa açarsın bir konu burda verip veriştirirsin..

kuzenime aşık oldu kalleş sevgilim diye:delphin:

ben erkek olsam sana güvenmezdim. yarın birgünde diğer kuzenime aşık olursa diye..

gerçi şimdiki sevgilinde de iş yokmuş. o da kuzenin eski sevgilisine aşık olabiliyor..

dön dünya dön..

aile kavramı kalmamış..:umursamaz:

o kadar doğal birşeymiş gibi anlatıyorsun ki ,tekrar tekrar okudum yanlış mı anladım diye.Yoo doğru anlamışım,eski sevgilinin kuzeniyle birliktesin.Çocuk seni aramış ben mi kuzenim mi diye.Ertesi gün! cevap vermişsin.Seni seçtim demişsin.Ne bu ya,iki akrabayı böyle bir konuma getirip önüne şık sunulup seçim yapmışsın.Eski sevgilin,kuzeni,sen,başka kız...ooo çok karışık.Onlar akraba,olan sana olur,boşunada uğraşma yüreğini yakmakla falan,umrunda olacağını pek sanmıyorum.

Bence;sheshe çok yanlış düşünüyorsun.hepinize katılıyorum kızlar.sheshe sen demişsin "eski sevgilimin kuzeni diye aşık olmayim mi?aşka karşı gelinmez"falan filan yazmışsın.sana doğru gelen şeyler yanlış.Sen diyorsundur ne var eski sevgilimin kuzenine aşık olabilirim...YANLIŞ düşünüyorsun.Şimdiki sevgilin edepsizin tekiymiş sanırım.. kuzeninin sevgilisine konuyor.pes yaniii bence

Back
X