Ayrılığın 40. Günü sözlenmiş :( :(

Al işte ya bunlar niye böyle kanı bozuk ben anlamıyorum. Hem de daha 40 ı çıkmadan (:
Espriye vur öfkeni bile hak etmiyor.

Yeter ki geçmişe saplanıp kalmayın, geriye bakarak yürüyenler eninde sonunda düşerler... :51:

çok güzel bir söz ve ne kadar da anlamlı... geçmişe saplanmadığımızda hayat da elimizden tutuyor, herşeye ilaç oluyor... ama saplanıp kaldığımızda sanki hayat da bize küsüp elini eteğini çekiyor bizden... çünkü hayat bir tane... kendisine haksızlık edilmemesini istiyor...

canım hiç bir acı aynı tazelikte kalmaz, eğer kalsaydı mutlu insan bulamazdık inan
senin sevgin gerçekmiş demekki, onunkide anlıkmış veya yalanmış
çok duyucaksın bu sözü ama unutacaksın emin ol
tek çaresi zaman sabır ama bence en önemlisi dua
allah çaresini verir inşallah :44:

erkekler ne çabuk unutup başkasını bulabiliyor ben şaşırıyorum acaba biz bayanlarda mı sorun var?biz onları hayatımızn merkezi haline getirirken meğerse onlar için bir hiçten farkımız yok gibi oluyor.
ben bu yaman çelişkiyi hiç anlamıyorum.fakat anladığım tek şey seven her zman acı çekiliyor ve sevilmiyor.kimseye bağlanmayacaksın aşık olmayacaksın demekkii.Allah seviyorum diyipte sevgisinin arkasında duramayan karaktersiz insanlarla karşılaştırmasın.vede arkadaşın dediği gibi bol bol dua etmekten başka çare yok.Hakkımızda hayırlısı olsun ve acı çektirenlerde birgün aynı acıyı yaşasınn.

Son düzenleme:
sana tek bir kelime söylicem :

zaman..

zamana bırak herşeyi görüceksin unutucaksın çok ağlıcaksın çok üzülceksin hiç kimseyle knşmıcaksın ama zaman herşeyin ilacı olcak ve eski haline dönceksin döndüğündede bu yaptıklarını gülceksin:nazar:

Back
X