Ayrılığın ardından...

jade88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
203
3
118
Diğer
Daha önce konu açmıştım..6 yıllık ilişkim bitti.Aldattı ve seni istemiyorum dedi gitti...
Tam olarak biteli yaklaşık 2 ay oldu...
O gayet mutluymuş,etrafında kızlar eksik olmuyormuş...
Peki o hep mutlu mu olacak?Ahım tutmayacak mı?
Ben de mutlu olabilecek miyim?
Tekrar sevebilecek miyim?
Sanki karşıma kimse çıkmayacakmış gibi gelior...23 yaşındayım ama sanki kimse çıkmayacak karşıma gibi geliyor..

Tabii ki seninde karşına çıkacak seni gerçekten seven biri. Tabii ki mutlu olacaksın ve bence şuan mutlu olman lazım böyle birinden kurtulmuşsun. Onu düşünmeyide bırak.Sadece biraz sabır.. Zamana bırak yoluna girecek herşey..

Tabii ki seninde karşına çıkacak seni gerçekten seven biri. Tabii ki mutlu olacaksın ve bence şuan mutlu olman lazım böyle birinden kurtulmuşsun. Onu düşünmeyide bırak.Sadece biraz sabır.. Zamana bırak yoluna girecek herşey..

inşallah canım gerçekten seven ve sevebileceğim birisi çıkar..şu an hayal gibi geliyor bu düşünce..gerçekleşmesi zor gibi..umarım olur..o şu an mutlu..ben de mutlu olmak istiyorum..

2 ay olmuş...

ölü topragını hala atmadın mı uzerinden.... geç bile kalmıssınnnn

elbette yeniden asık olacaksın kuzum... süslen püslen cık dısarı gezz tozz...

insanız biz... dogamızda var unutmak ve yeniden baslamak... aska asık olmak her seferindeee

merak etme geciyor...:29:

bu kadar olumsuz şeyleri bi arada düşünme tabikide karşına biri çıkacak çok seveceksiniz o seni aldatmayacak ve ve mutlu sona ereceksiniz eskininde yanında kalacağını düşünme er yada geç sana haksız yere yaşattığı acının hesabını verecek oda bedel ödeyecek hiç merak etme sen allah a havale et hayırlısını iste

hep öyle olmaz mı zaten.
hep erkekler daha rahat görünmez mi..

6 senelik ilişki demişsin. belki de onun yükü omuzlarımdan kalktı diye bu kadar mutlu görünüyodur.. ama zaman geçtikçe boşluğunu hissedicektir bence. çünkü hiç olmazsa alışkanlıklar var. onları arıycaktır bi zaman sonra..

seninle aynı yaştaymışız tatlım..
ben de şuanda senin gibi düşünüyorum.
yani ahım tutar mı tutmaz mı diye deil de, ah ta etmiyorum zaten,
senin gibi artık başka birini sevemeyeceğimi düşünüyorum.

ama sen dua et sağlığın yerinde..
bu hayatta en önemli şey o.
ben de allahıma bin şükür bedenen taş gibiyim. :)
ama çok üzüldüm çok ağladım mesela ruhum çok yıprandı.. :(
şimdi yaralarımı sarmaya çalışıyorum..
şunu sakın unutma, hiçkimse senden daha önemli deil.

'' hiçbir sevda senden değerli deil, başın dik dursun. ''

Son düzenleme:
kızlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim..umarım söylediğiniz gibi ben de mutlu olurum..bekliyorum..sadece bekliyorum...

Ahın asla yerde kalmayacak ASLA! Eden bulur, üzen üzülür. O gününü gün etsin şimdi. Daha 2 ay olmuş. Ama gör bak sonra neler neler yaşayacak o. Belki sen bilmeyeceksin ama inan ki o da acı çekecek, üzülecek. Hangi olaylar yüzünden, hangi insanlar tarafından olur bilinmez ama yanına kar kalmaz yaptıkları.

Sen de seveceksin, sen de çok mutlu olacaksın, daha 2 aycık bir sürede kimseyi sevemeyecekmişsin gibi düşünmen çok normal. Ben 1,5 yılda atlatmıştım aşk acımı. Sabırlı olmak lazım.

erkekler genelde geç algılar ayrılığı.
ayrıca bu sitede okumuştum, MEVLANIN bi sözü vardı:

Bir yerde bir acı varsa; ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı, işte oraya rahmet yağar...

Hiçbir acı, çektirenin yanına kalmaz.

Bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden; muhakkak mutsuz olur.

Gerçekten içi yanan, gerçekten yakanı bir sözüyle altüst edebilir...

Edilen ah'lar bir zaman tutar..

Çektirilen acı havada asılı kalmaz, çektirenin başına düşer!

Gerçek hayatta işler her zaman böyle yürümez diyen de olabilir amma;

Hayatın gerçek olduğunu kim söyledi ki..

Gece yatağa yattığında kafasındaki düşünceleri sen okuyabilir misin?
Hayır...
Sadece bekle, zafer sabredenindir.

Ahın asla yerde kalmayacak ASLA! Eden bulur, üzen üzülür. O gününü gün etsin şimdi. Daha 2 ay olmuş. Ama gör bak sonra neler neler yaşayacak o. Belki sen bilmeyeceksin ama inan ki o da acı çekecek, üzülecek. Hangi olaylar yüzünden, hangi insanlar tarafından olur bilinmez ama yanına kar kalmaz yaptıkları.

Sen de seveceksin, sen de çok mutlu olacaksın, daha 2 aycık bir sürede kimseyi sevemeyecekmişsin gibi düşünmen çok normal. Ben 1,5 yılda atlatmıştım aşk acımı. Sabırlı olmak lazım.

inşallah canım benim..teşekkür ederim güzel temennilerin için..inşallah ben de en yakın zamanda atlatırım..

Bir yerde bir acı varsa; ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı, işte oraya rahmet yağar...

Tatlım yazdıkların o kadra güzel ki..Çok doğru sözler..Bunları okumak bi nebze de olsa iyi geldi..İnşallah acı çektiren herkes karşılığını alır bunu diliyorum Allah'tan...

Gece yatağa yattığında kafasındaki düşünceleri sen okuyabilir misin?
Hayır...
Sadece bekle, zafer sabredenindir.

Haklısın canım..acaba azıcık da olsa vicdanı sızlıyor mudur?Etrafa insanlara gayet keyifli görünüyor..Umarım bu keyfi uzun sürmez de ,onun da acıdan kıvrandığı günleri görmek nasip olur bana inşallah...

Haklısın canım..acaba azıcık da olsa vicdanı sızlıyor mudur?Etrafa insanlara gayet keyifli görünüyor..Umarım bu keyfi uzun sürmez de ,onun da acıdan kıvrandığı günleri görmek nasip olur bana inşallah...

Böyle bir insan zaten mutlu olamaz emin ol.
Kıvranarak sana dönecek dönmese bile sana haber yollayacak bir şekilde mutsuz olduğunu gösteren.
Şu an bunu duymak kalbini acıtabilir ama Allah sana da güzel yazgılar yazsın, çok iyi insanlarla karşılaş dilerim ki mutlu olmanı dilerim... :3:

Böyle bir insan zaten mutlu olamaz emin ol.
Kıvranarak sana dönecek dönmese bile sana haber yollayacak bir şekilde mutsuz olduğunu gösteren.
Şu an bunu duymak kalbini acıtabilir ama Allah sana da güzel yazgılar yazsın, çok iyi insanlarla karşılaş dilerim ki mutlu olmanı dilerim... :3:

canım benim çok teşekkürler güzel temennilerin için..inşallah olur ..iiki varsınız sizlerden destek alıyorum..:16:

Bır oncekı konuda bu sozu ben yazmıstım. Zaten facebookumda da hakkımda kısmında durur her zaman ve duracaktır da ben var oldugum surece.. Canım uzulme.. Zaman herseyın ılacı, bende aldatılmıs bırı olarak yazıyorum bunları, benım konumu da altta gorebılırsın zaten.. Sadece gecmıse uzuluyoruz ama ılerıye yakacagı ısıklara da bakmak lazım. Karsımıza cıkacak ınsan ıcın yol aldılar belkı. Bu yuzden bız de karsılıgını beklemelıyız..
Ahım tutacak mı dedıgınde.. hangı ah yerde kalmıs Allah askına.. Allah'a yonel derım, hacet namazlarına basla.. Ben oyle yaptım ve su an o kadar rahatım kı anlatamam. Daha 2 ay yenı oldu sayılır ama gercekten cokl rahatladıgımın farkındayım. Mutlu olmadan bahsetmıssın, o mutlu ben degılım demısın. Mutlulugun kalıcı olanı, basını yastıga koydugunda huzur ıcınde uyuyabılmektır tatlım unutma..

Hz. Mevlana'dan bır soz daha

"Bır sey olmuyorsa, ya gercekten olmaması gerektıgındendır, ya da daha ıyısı olacagındandır"..

Aklıma gelen bırsey daha..

Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanarsın! Ekmek almak için bir fırına gidersin.
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar.Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya…Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir... Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın. Ama bilmezsin ki...Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek. Mevlana Celaleddin Rumi..

Bır oncekı konuda bu sozu ben yazmıstım. Zaten facebookumda da hakkımda kısmında durur her zaman ve duracaktır da ben var oldugum surece.. Canım uzulme.. Zaman herseyın ılacı, bende aldatılmıs bırı olarak yazıyorum bunları, benım konumu da altta gorebılırsın zaten.. Sadece gecmıse uzuluyoruz ama ılerıye yakacagı ısıklara da bakmak lazım. Karsımıza cıkacak ınsan ıcın yol aldılar belkı. Bu yuzden bız de karsılıgını beklemelıyız..
Ahım tutacak mı dedıgınde.. hangı ah yerde kalmıs Allah askına.. Allah'a yonel derım, hacet namazlarına basla.. Ben oyle yaptım ve su an o kadar rahatım kı anlatamam. Daha 2 ay yenı oldu sayılır ama gercekten cokl rahatladıgımın farkındayım. Mutlu olmadan bahsetmıssın, o mutlu ben degılım demısın. Mutlulugun kalıcı olanı, basını yastıga koydugunda huzur ıcınde uyuyabılmektır tatlım unutma..

Hz. Mevlana'dan bır soz daha

"Bır sey olmuyorsa, ya gercekten olmaması gerektıgındendır, ya da daha ıyısı olacagındandır"..

Aklıma gelen bırsey daha..

Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanarsın! Ekmek almak için bir fırına gidersin.
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar.Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya…Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir... Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın. Ama bilmezsin ki...Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek. Mevlana Celaleddin Rumi..

canım yazdıkların çok doğru..Mevlanın sözleri de çok güzel gerçekten.Evet ben de Allah'a sığınıyorum başka bir şey gelmiyor elden..Allah'tan dileğim,benim gibi acı çeken herkes tez zamanda kurtulsun bu acıdan,tekrar hayata dönelim..

Güzelim adindan emin oldugun gibi sundan emin olabilirsin ki tekrar sevebilirsin.Seninle ayni yastaydim.Allaha sabahlara kadar dua ettim.Bir yil icinde hayatim degisti.Su andaki kocamla evliyim.Hincal ulucun bir yazisi beni hayata döndürdü.Dünya üzerinde sevilecek o kadar cok insan var ki sevgi tek bir insanin elinde degildir.Yeter ki hayatiniza sevgiyi cagirin.
Ilk zamanlrda böyle olur insana hic mutlu olamayacakmis gibi gelir ama öyle degil.Kimseye beddua etme.Ahim ttsu deme sadece allahtan senin icin olani iste.Dogrusuda budur zaten.

Güzelim adindan emin oldugun gibi sundan emin olabilirsin ki tekrar sevebilirsin.Seninle ayni yastaydim.Allaha sabahlara kadar dua ettim.Bir yil icinde hayatim degisti.Su andaki kocamla evliyim.Hincal ulucun bir yazisi beni hayata döndürdü.Dünya üzerinde sevilecek o kadar cok insan var ki sevgi tek bir insanin elinde degildir.Yeter ki hayatiniza sevgiyi cagirin.
Ilk zamanlrda böyle olur insana hic mutlu olamayacakmis gibi gelir ama öyle degil.Kimseye beddua etme.Ahim ttsu deme sadece allahtan senin icin olani iste.Dogrusuda budur zaten.

çok güzel söylemişsin...İnşallah benim de karşıma sevgimi hak edecek birisi çıkar,hayatım olumlu yönde değişir inşallah..Allah yardımcımız olsun..

Cok guzel soylemıssın ama ınsanın canı o kadar yanıyor kı ah etmeden duramıyor.. Acıkcası sabahlara kadar dua edıyorum ama ıcınde beddua etmıyorum desem yalan soylemıs olurum. ben bu kadar rahatsız eve huzursuzken onların huzurlu ve rahat yatması ınsanın kanına dokunuyor acıkcası.

Back
X