Barışma olayınız nasıl oldum. Ailesi ile arasına nasıl bir çizgi çekti.? Onların yüzünden ayrılık yaşadığınızın farkında mı? Daha sonra ailesi yine sizin ailenize bir müdahalede bulunmaya kalktımı ve eşinin buna tepkisi ne oldu? Ayrılmamız bir dönem iyi oldu derken pişmanlıklarını nasıl dile getiriyor?slm kızlar esimle 7 ay önce kısa süreli bi ayrılık yasadık ayrılık kararını o almıstı tabii kv ile görümceğin gazıyla ... bi aya yakın ayrı kaldık sonra barıştık , çünkü boşanmadan önce ALLAH rızası için ilerde içimde pişmanlık kalmasın dıe evliliğime bi şans daha vermem en azından bende bı yanlıs varsa duzeltmem bide o şekılde denemem gerektıgını düşünüyordum.. zaten ortada dayak aldatma vs gıbı buyul sorunlarda yoktu tartısmaların birikmesi ve bol miktarda ailesinin etkisi vardı..
ama benim için asıl sorun sonrasında basladı esıme olan güvenim inanılmaz sarsılmıs ve yine aynı seyleri yasayacakmısım gibi geliyor. 6,5 ay olacak hala o zamanlar yaptıkları söyledıklerı aklıma geliyor elimde değil sürekli düşünüyorum.. ona kalsa o zaman o ayrılığı yasamamız bi yerde iyi olmuş !! neye göre iyi olduysa ben kırıldım döküldüm yerlerdeyimm.. şimdi çok şükür iyiyiz gözükür bi sıkıntımız yok ama ben yasadıklarımın etkısınden çıkamıyorum. eşim çocuk istiyor anne olmaya bile gözümü korkuttu yasadıklarım, ya ayrılırsak yine bırakırsa bebeğim babasız mı büyüyecek diyorum çok istememe ragmen cesaret edemiyorum..
sizler ayrılık gecirdiniz mi bu süreçleri nasıl aştınız var mı bana önerebileceğiniz bişeyler
Gibi sorulara vereceğin cevaplar evliliğiniz gerçekten ayrılık sonrası duzene girdimi? Eşinin aklı başına gerçekten geldi mi? Cevaplarını bulmana yardımcı olur.