Ayrılık acısı, toparlanma

wplure

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
322
259
18
Arkadaşlar merhaba, 1 yıllık bi ilişkim bitti daha önce okumuş olabilirsiniz ailelerimiz tanışmıştı ama küfürdü sinirdi ev hanımı olmaktı derken ben bitirmek zorunda kaldım, gelgelelim kafamı bir türlü toparlayamıyorum iş güc düşünemez oldum. Bi engelliyorum bi açıyorum salak gibi, başından böyle bir şey geçen var mı, bana tavsiyeleriniz var mı ? İşime gücüme adapte olamaz oldum, rapor aldım dinlendim yine aynı...
Zaten uzak ilişkiydi, askerdi çok sinirli biriydi, güvensizdi ama ben hala kendimi suççluyor sürekli onu düşünüyorum .... Bu nasıl bi hastlaık aynada görsem mal ddiyorum kendime yaa ...

Zor olacak ama geçecek bir şekilde. Gerçekten yürümeyeceğini anladığımda ben de senin gibi vazgeçtim. Çok ağladım dağıldım. Ama hayat devam ediyor. Kendine eziyet etme. Toparlanmak için elinden geleni yap ve kendine zaman tanı.

Karariniz ne olursa olsun onun arkasinda durun. Gel git yapmayin. Aci cekmenize ragmen sabretmeye calisin. Azalacaktir bir yerde. Basa sarip durursaniz ne evlenirsiniz ne ayrilirsiniz. En son o keser atar. Siz oturur kalirsiniz.

Bunlara ek olarak aşırı kilo veren, sağlığı bozulan, günlerce haftalarca ruh gibi gezen, antidepresanlarla ayakta durabilen ve sadece bu ilaçları kullanabilmek için bir dilim ekmek, bir bardak su ile günlerini geçiren biri var karşında.
Gururuma yedirememiş, çok kahretmiştim kendimi, evet kahrolmuştum başka bir tabir bulamıyorum açıklamak için.
Sonra ne oluyor biliyor musun, zamanla normale dönüyorsun. Ve kendini cezalandırdığını fark ediyorsun, hem de suçlu olan sen olmadığın halde.
Zamanla herşey geçiyor ve geçecek, bence iyileşme sürecini hızlandır ve asla düşünmek için kendine fırsat verme, kendinle baş başa kalma bir süre mümkünse. Buna değecek biri olsa, yanında olurdu.

Daha ayrılık acınız çok taze. Geçecek emin olun. Biraz zaman verin kendinize. Bu süreçte oyalanacak bir şeyler bulun. Kafanızı dağıtın. Sürekli oturup onu düşünmeyin.

Evet haklısınız çektiklerimizle kalıyoruz.. yorumunuz için teşekkür ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…