Kötü bir aldatılma yaşadım şu anda nefret dahi hiçbir duygunun kalmadığı nötrlük aşamasındayım, kendimi ve hayatımı düzenledim rayına oturttum mutluyum yani
Kötü bir aldatılma yaşadım şu anda nefret dahi hiçbir duygunun kalmadığı nötrlük aşamasındayım, kendimi ve hayatımı düzenledim rayına oturttum mutluyum yani
canan son durumun neee...boşandın mı
Diğer konunuzu okumuştum boşandınız mı mutlu olmanıza çok sevindim Allah sizi korusun mutlu kalın
Eveet kızlar boşandım nihayet bende son durumlar gayet iyi onda ne var ne yok hiç bilmiyorum ahaha
Okusun burda atar gider yapıp bosancam diye konusanlara. Helal olsun valla cesaretine hayranim cnm.o kaşar peki ne alemde?
Cesaretli olmak zorundaydım canım yoksa ilerde daha çok üzülecektim çok tesekkür ederim. Valla boşandıktan sonra bir süre daha Balıkesirde kaldım sonra İstanbula taşındım tekrar buraya taşındıktan sonra inan ne yaptıkları hakkında bir fikrim yok ancak oradayken duyduğum kadarıyla herkes bunlara sırtını döndüğü için o kadın da çevresinden soyutlamış kendini işine vermiş kendini iyice şimdi büyük ihtimalle eski çevresinden kimse yok etrafında yaptığı yanına kar kalmadı anlaşılan
Ooohh icimin yağları eridi yemin ederim ya !! çok tebrik ederim tekrar seni canım. Allah karşına daha iyisini çıkarsın ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?