Ayrılık Acısının Hangi Aşamasındasınız?

Ayrılık Acısının Hangi Aşamasındasınız?

• İlk Aşama

OY: 10 50,0%
  • Atlatmak Üzereyim

OY: 6 30,0%
  • Atlatamıyorum

OY: 4 20,0%

• Ankete Katılan
    20

ElifMode

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
5
0
1
29
Ayrılık, yaşanması olağan şeylerden biri ve tıpkı sevmek, yemek yemek ya da gezmek gibi hayatın çok doğal ve normal bir parçası. Evet, acı veriyor farkındayız fakat iyi tarafı da var; geçiyor! Hepimizin farklı sonlarla bitiş gösterdiği ilişkilerimiz, mutlaka herkesle aynı olan bir ortak nokta içeriyor. Biz ayrılığı genel olarak dört aşamaya böldük. Eğer siz de şu an böyle bir durum yaşıyorsanız, hangi aşamada olduğunuza bakın ve iyileşmenize ne kadar kalmış öğrenin! Hem de en eğlenceli şekilde!

...

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni ayrıldık,çok taze ve gözümü kapatsam açsamda keşke seneye bugün olsa diyorum ama nafile

1,5 sene oldu evimden ayrilali. .boşanıyorum. .yarın ikinci mahkeme..terkedildim. Beni sevmeyen bir adamla evlenmişm.

5 Aylık evliyim.. Eşimden şiddet ve iftiraya maruz kaldım. Ky oturdum. Çok sorunlarrr çektim... 10 15 gündür anne evindeyim. Bosanmayı düşünüyorum...

Kötü bir aldatılma yaşadım şu anda nefret dahi hiçbir duygunun kalmadığı nötrlük aşamasındayım, kendimi ve hayatımı düzenledim rayına oturttum mutluyum yani :KK51:

Kötü bir aldatılma yaşadım şu anda nefret dahi hiçbir duygunun kalmadığı nötrlük aşamasındayım, kendimi ve hayatımı düzenledim rayına oturttum mutluyum yani :KK51:

Diğer konunuzu okumuştum boşandınız mı mutlu olmanıza çok sevindim Allah sizi korusun mutlu kalın :KK51::KK24:

Okusun burda atar gider yapıp bosancam diye konusanlara. Helal olsun valla cesaretine hayranim cnm.o kaşar peki ne alemde?

Cesaretli olmak zorundaydım canım yoksa ilerde daha çok üzülecektim çok tesekkür ederim. Valla boşandıktan sonra bir süre daha Balıkesirde kaldım sonra İstanbula taşındım tekrar buraya taşındıktan sonra inan ne yaptıkları hakkında bir fikrim yok ancak oradayken duyduğum kadarıyla herkes bunlara sırtını döndüğü için o kadın da çevresinden soyutlamış kendini işine vermiş kendini iyice şimdi büyük ihtimalle eski çevresinden kimse yok etrafında yaptığı yanına kar kalmadı anlaşılan

Cesaretli olmak zorundaydım canım yoksa ilerde daha çok üzülecektim çok tesekkür ederim. Valla boşandıktan sonra bir süre daha Balıkesirde kaldım sonra İstanbula taşındım tekrar buraya taşındıktan sonra inan ne yaptıkları hakkında bir fikrim yok ancak oradayken duyduğum kadarıyla herkes bunlara sırtını döndüğü için o kadın da çevresinden soyutlamış kendini işine vermiş kendini iyice şimdi büyük ihtimalle eski çevresinden kimse yok etrafında yaptığı yanına kar kalmadı anlaşılan

Ooohh icimin yağları eridi yemin ederim ya !! çok tebrik ederim tekrar seni canım. Allah karşına daha iyisini çıkarsın ins

Back
X