• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık anksiyetesi olan var mı aranızda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Uzun zamandır anksiyetem olduğunu biliyorum..
Ailem sorunlu diye ona buluyordum sebepleri hep ama değil bende özellikle ayrılık anksiyetesi var..
Dün mesela bir tuttu ne bişey yedim wc ye git gel ağla zırla günüm mahvoldu allahtan akşama psikolog randevum vardı..
4 aylık bir sevgilim var.. Son zamanlar incir çekirdeğini doldurmayan seylerden tartısıp durduk ve böle nüksetti sanırım ayrılırsam cok acı cekeceğm tarzında geldi yine yakaladı beni daha önce 2014 te yaşamıstım bunu karsımdaki kişiyi cok sevmemle alakası yoktu cünkü istediğim gibi biri değildi farkındaydım..
Ama suanki ilişkim aslında iyi gibi pürüzler hiçmi olmyacak olacak elbet bende baskın karakterim o da bazen zorluyor alttan alma olayı ikimizi de sanırım. Tüm bunları konustuk ettik bnm atak tuttu gecmiyor baktım cok kötüyüm o biliyor bu durumumu ama gececek inanıyorum sana demişti.
Sonra kendini şartlama psikologa gidicem diye dedi kendine inan çabala dedi yanındayım dedi ama kar etmiyor o an tabi bana.. yaşayanlar bilir.
Düşünüyorum acaba ben evlensem ya beni sen hastasın diye istemezse ya bu yüzden terkederse gibi seyler düşünüyorum o konustuk bitti iyiyiz sanıyor pat bişe cıkarıyorum içim rahat etmedikçe o da bunaldı sonunda bukez sıktım bunalttım diye üzülüyrum..
Psikolog baglanma gercekleşio ikinizde de o yüzden iki tarafta da bu dönem kaygılar olur dedi..
Kaçma isteği geliyo böyle biranda ayılayım oturur acı cekerim alarım zırlarım belki 2-3 gün yataklık olurum diyorum. Sonra kendime sacmalama belki iyi gidecek bu ilişki neden emek vermiyorsun kacmayı seciyorsun diyorum anksiyetenin beni engellemesinden bıktım cidden.
Nolur ddüşünerek empati yaparak yorum yapın.. Hastalıgı ceken bilir zaten bilmeyene kolay gelip aman ne var bunda insanların ne dertleri var demeyin lütfen.
Birde anksiyetesi olup evli olan eşleri destek olan kimler var ?
Yada yenebilen ilaç kullanmayan terapi vs..

İlaç kullanıp tedavi olmazsan kimse seni istemeyecek.net.
Forum tedavisini olmayıp sadece destek isteyenlerle dolu.
Kimse psikolojiisi bozuk biriyle olmak istemez.
Tedavi ol da en azından çaban olduğu belli olsun.

İlaç kullanıp tedavi olmazsan kimse seni istemeyecek.net.
Forum tedavisini olmayıp sadece destek isteyenlerle dolu.
Kimse psikolojiisi bozuk biriyle olmak istemez.
Tedavi ol da en azından çaban olduğu belli olsun.

oluyorum zaten .. ne scma bir yorum yahu sizinki sonradan da anksiyete olabilir insan bunu unutmayın.

oluyorum zaten .. ne scma bir yorum yahu sizinki sonradan da anksiyete olabilir insan bunu unutmayın.
Olmaz dedim mi,zaten sonradan olur psikolojik rahatsızlıklar.
Tedavi olmazsanız kimse psikolojisi bozuk ama tedavi olmayanla beraber olmak istemez dedim ki zaten sizin korkunuz da o yönde değil mi.
Doğruluğu kanıtlanınca da hiç hoşunuza gitmiyor nedense.

Ya bende de dediğiniz şeyden var sanırım. Olmayacağını biliyorum fiziksel Bi çekimde hissetmiyorum ama ayrılamıyorum. Nasıl Bi tedavisi var acaba ?

Geçmiş olsun. Tedavinize sabırla devam edin ve tabiki ilişkinize emek vermekten vazgeçmeyin. Bu düşünceler anksiyetenin yarattığı bir yanılsama sadece. Üzerine gittikçe ve cesur davrandıkça yol katedeceksiniz.

Konumu oku istersen cnm.. dun benimde sorunlarimi paylasma ihtiyacim vardi bu anksiyete yuzunden.. gecmis olsun

Ya bende de dediğiniz şeyden var sanırım. Olmayacağını biliyorum fiziksel Bi çekimde hissetmiyorum ama ayrılamıyorum. Nasıl Bi tedavisi var acaba ?[/QUOT

senin ki yalnız kalmak istememe olabilir..
bu ayrı birşey.
benim bahsettiğim anksiyete yani asırı kaygı ve gerginlik.
mide agrısı yemek yememe kusma delircek gibi olma hayattan zevk almama vs vs..

Geçmiş olsun. Tedavinize sabırla devam edin ve tabiki ilişkinize emek vermekten vazgeçmeyin. Bu düşünceler anksiyetenin yarattığı bir yanılsama sadece. Üzerine gittikçe ve cesur davrandıkça yol katedeceksiniz.

teşekkürler inşallah canım..

Olmaz dedim mi,zaten sonradan olur psikolojik rahatsızlıklar.
Tedavi olmazsanız kimse psikolojisi bozuk ama tedavi olmayanla beraber olmak istemez dedim ki zaten sizin korkunuz da o yönde değil mi.
Doğruluğu kanıtlanınca da hiç hoşunuza gitmiyor nedense.

tedavi oluyorum zaten ..
konu o değil eşlerin desteğini sorguladım ayrıca herseye ragmen yanında olan insanlar var kimi insanlar kolu bacagı olmayan insanla evleniyor bilerek isteyerek seviyorum diyor.

siz niye felaket senaryosu kuruyorsunuz ki zaten anksiyete hastasının derdi bu bide üstüne tuz biber oluyorsun suan !!
kızmamın sebebi bu hastalıgı bilmeden paldır küldür yorum yapman git bi arastır biraz da duyarlı ol bundan sonra konusmadan düşünün yahu..

Tedavi oluyormussunuz anladigim kadariyla, hayatinizdaki insana yansitmamak icin guzel bir adim. Evleneceginiz insanla daha tanismamissinizdir belki de,bilemezsiniz size destek olur mu olmaz mi?

Bence kendinle mutlu olmayı öğrenip tedavini tamamlayıp öyle bir ilişkiye başla.

tedavi oluyorum zaten ..
konu o değil eşlerin desteğini sorguladım ayrıca herseye ragmen yanında olan insanlar var kimi insanlar kolu bacagı olmayan insanla evleniyor bilerek isteyerek seviyorum diyor.

siz niye felaket senaryosu kuruyorsunuz ki zaten anksiyete hastasının derdi bu bide üstüne tuz biber oluyorsun suan !!
kızmamın sebebi bu hastalıgı bilmeden paldır küldür yorum yapman git bi arastır biraz da duyarlı ol bundan sonra konusmadan düşünün yahu..
Duymak istediklerini söyleyemiyorum,aç foruma bak biraz.
Tedavi oluyorsan zaten iyi olacaksın demek.
Korkunun sebebi ne o zaman?
Kolu bacağı olmamakla psikolojik rahatsızlığı olmak arasında trilyon kat fark var.
Psikolojik rahatsızlığı olanlar tedavi olmayı tercih etmiyorlar ilgi üstlerinden gitmesin diye,siz de de böyle bir eğilim var.
Çünkü iyileşeceğinize inancınız yok.
Asıl felaket budur.

Duymak istediklerini söyleyemiyorum,aç foruma bak biraz.
Tedavi oluyorsan zaten iyi olacaksın demek.
Korkunun sebebi ne o zaman?
Kolu bacağı olmamakla psikolojik rahatsızlığı olmak arasında trilyon kat fark var.
Psikolojik rahatsızlığı olanlar tedavi olmayı tercih etmiyorlar ilgi üstlerinden gitmesin diye,siz de de böyle bir eğilim var.
Çünkü iyileşeceğinize inancınız yok.
Asıl felaket budur.

Sana tek bir cümle söyleyeceğim. ' ALLAH SANA BU HASTALIĞI YAŞATMASIN'

Tedavi oluyormussunuz anladigim kadariyla, hayatinizdaki insana yansitmamak icin guzel bir adim. Evleneceginiz insanla daha tanismamissinizdir belki de,bilemezsiniz size destek olur mu olmaz mi?

SUAN HAYATIMDA BİRİ VAR AMA GECENLERDE BAYA KAVGA ETTİK. SENİN HEP BÖYLE ENDİŞELERİN Mİ OLACAK HEP SORUN MU CIKACAK DEDİ.. COK KÖTÜ HİSSETTİM DAHA DA FENALASTIM AMA O SANIRIM ANLAMADI BASTA SÖLEMEMİŞTİM ATAK YASADIGIMI ARAMIZDAKİ KAVGALAR SORUN KENDİSİ DİYE DÜŞÜNDÜ HEP SİNİRLENDİ

SUAN HAYATIMDA BİRİ VAR AMA GECENLERDE BAYA KAVGA ETTİK. SENİN HEP BÖYLE ENDİŞELERİN Mİ OLACAK HEP SORUN MU CIKACAK DEDİ.. COK KÖTÜ HİSSETTİM DAHA DA FENALASTIM AMA O SANIRIM ANLAMADI BASTA SÖLEMEMİŞTİM ATAK YASADIGIMI ARAMIZDAKİ KAVGALAR SORUN KENDİSİ DİYE DÜŞÜNDÜ HEP SİNİRLENDİ
Sizi anlamayan insanla birlikte kalmazsiniz zaten oyle degil mi? İsin asli bu devirde kimse kimseyi cekmiyor. Basindan beri rahatsizliginiz batmazsa karsi tarafa guzel bir birlikteliginiz olur elbet. Ama sonradan da bikabilir insan,siz tedavinize devam edin velhasili,erkek kusur kalsin ;) olursa olur olmazsa olmaz yani bosverin iliski kismini. Once saglik

Sizi anlamayan insanla birlikte kalmazsiniz zaten oyle degil mi? İsin asli bu devirde kimse kimseyi cekmiyor. Basindan beri rahatsizliginiz batmazsa karsi tarafa guzel bir birlikteliginiz olur elbet. Ama sonradan da bikabilir insan,siz tedavinize devam edin velhasili,erkek kusur kalsin :KK66: olursa olur olmazsa olmaz yani bosverin iliski kismini. Once saglik

İşte böyle düşününce üzülüyorum yani.. en başta anlattım söledim ona ben herşeyi o da kabul etti. Zaten sürekli kötü dğeilim ki bu 5 ay içinde ilk defa kötü oldum o da 1 gün sürdü topladım kendimi şükür.. iyi olmaya cabalıyorum.
tabiki yakasına yapısacak değilim olmazsa olmaz yani ciddi olarak ilerde de devamlı sorun yaşarsam belki ondan kaynaklı olacak bilemem o zaman mecburen biter ilişki..
ama psikologumun sölediğine göre birbirimize bağlanma baslamıs bu yüzden kaygı ve endişe artıyormus bu dönem..
erkekler mesela bu dönemde korkuya kapılırmıs planlar yaparmıs ki dogru durduk yere bana benim planlarım var demeye baslaıdı yok işte yurtdısına da gitmek gezmek istiyormus da.. yok enstürüman calacakmıs da.. böyle seyler söledğinde erkekler kızıp tepki göstermek yerine peki git gez bnde burada bişeler yapar kızlarla buusurum de mesela zaten aklı sana kayar orda gitmez dedi.. yasak çekici kılar dedi..

İşte böyle düşününce üzülüyorum yani.. en başta anlattım söledim ona ben herşeyi o da kabul etti. Zaten sürekli kötü dğeilim ki bu 5 ay içinde ilk defa kötü oldum o da 1 gün sürdü topladım kendimi şükür.. iyi olmaya cabalıyorum.
tabiki yakasına yapısacak değilim olmazsa olmaz yani ciddi olarak ilerde de devamlı sorun yaşarsam belki ondan kaynaklı olacak bilemem o zaman mecburen biter ilişki..
ama psikologumun sölediğine göre birbirimize bağlanma baslamıs bu yüzden kaygı ve endişe artıyormus bu dönem..
erkekler mesela bu dönemde korkuya kapılırmıs planlar yaparmıs ki dogru durduk yere bana benim planlarım var demeye baslaıdı yok işte yurtdısına da gitmek gezmek istiyormus da.. yok enstürüman calacakmıs da.. böyle seyler söledğinde erkekler kızıp tepki göstermek yerine peki git gez bnde burada bişeler yapar kızlarla buusurum de mesela zaten aklı sana kayar orda gitmez dedi.. yasak çekici kılar dedi..
Adam da hakli kendi acisindan. Daha dun bir bugun iki, elbette o da gezer tozar vs ve kisitlanmak da istemez. Dedigim gibi kimse bile bile baslamak istemez iliskiye. Ben sizin yerinizde olsam iliskiyi falan bosveririm. Gerek yok su asamada. Normal arkadasiniz olsun ama sevgiliye gerek yok,halletmeniz gereken saglik sorunlariniz var cunku.

Adam da hakli kendi acisindan. Daha dun bir bugun iki, elbette o da gezer tozar vs ve kisitlanmak da istemez. Dedigim gibi kimse bile bile baslamak istemez iliskiye. Ben sizin yerinizde olsam iliskiyi falan bosveririm. Gerek yok su asamada. Normal arkadasiniz olsun ama sevgiliye gerek yok,halletmeniz gereken saglik sorunlariniz var cunku.

şuan iyiyim.. ilişkimi pat diye çöpe atamam dediğim gibi devam ediyorum aşmaya calısıyorm ve tedavi oluyorm bir yandan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X