Ayrılık çanları mı çalıyor :(

jadess91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2011
28
6
88
Selam arkadaşlar,
Benim yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var, çok zor günler geçirdik birlikte çok fazla şey yaşadık ama bütün sorunlarımızın üstesinden geldik her zaman. Birbirimizi de çok seviyoruz, aylardır sürekli kıskanılan bir çift olduk o kadar iyiydik :( Aynı okulda olduğumuz için her gün görüşüyorduk, mezun olunca o da calışmaya başlayınca bana ister istemez daha az vakit ayırmaya başladı, fakat yine de sık görüşüyorduk. Bir kaç aydır sudan sebeplerden tartışmaya başladık yani hiç olmayacak şeylerden tartışma çıkarıyor, bana sürekli eski çıktıklarıma ondan daha çok değer verdiğimi söylüyor, kendisini hiç deerli hissetmediğini söylüyor, ve hoşuna gitmeyen en ufak bir şey olduğunda, erkekleri bilirsiniz, ağzına gelen herşeyi söylüyor. Tabi hakaret falan etmiyor, asla etmez, sadece çok ağır ve çok kırıcı konuşuyor. Her seferinde suçlunun ben olduğumu söylüyor falan.. Bi kaç kez madem ben seni bir türlü mutlu edemiyorum benden bu kadar şikayetçisin ayrılalım ara verelim falan dedim, bu sefer de çok büyük telaşa kapıldı, 'seni kaybedemem özür dilerim hersey benim sucum' diyerek her seferinde o benden özür diledi.
Bugün çok büyük bi tartışmamız oldu bende dayanamayıp patladım artık ne söylediyse karşılık verdim, onu orada bırakıp eve döndüm. Bana çok kırıldığını yazdı mesajda, bende kırıldığımı söyledim bu sfer kesinlikle geri adım atmayacağım dedi, ben de dedim yani inada bindik.
Ara verdik sanırım, bir süre görüşmeyeceğiz ben bunun bizim için iyi olduğunu düşünüyorum belki de sürekli bir arada olmak bizi böyle kötü yapıyor, kafam çok karışık ayrılık lafı bu aralar dönüp duruyor başımızda ve ben çok korkuyorum, hayatımda en değer verdiğim insan o, ve onunda beni kaybetmek istemediğini biliyorum; fakat bu aralar kara bulutlar nedir bilmiyorum, sizce ne yapmalıym arkadaslar yardım edin :(

Bencede SIK görüstügünüz icin olabilir.Bir süre bir birinizi görmeyin.her seyi zamana birakin.Eger gercekten seviyorsaniz birbirinizi özleyeceksiniz.O zamanda temkinli gidersiniz.Iliskinizi ileriye tasimak istiyorsaniz.

Öyle de canım aynı dersanede aynı sınıftayız bi de. . haftanın 4 günü birbirimizi görmek zorundayız ister istemez, diğer günlerde hiç görüşmüyoruz ama, bakalım umarım işe yarar :(

Back
X