Ayrilik cok zor

tuysorunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
1.258
4
66
Bolu
Erkek arkadasimla 7-8 aydir cikiyorduk. Onu biraz sIktIm, trip attim falan dayanamadi ayrildik. Bikac kere de ayrilmistik ama en fazla 1 gun surmustu. Simdiyse cok kararli. Donmeyecegini biliyorum, taniyorum onu cunku. Ayrilik cok zormus, ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Arkadaslarla falan konusmak da cozum olmuyor. Onlarla ne kadar oturursan otur evine donuyosun sonucta, bas basa kaliyorsun sorunlarinla. Napicam ben kizlar. Oneriniz var mi...

kizlar bakip gecmeyin yorum yazin nolur :(

canım bende aynı sorunu yasıyorum evet tamda dedıgın gıbı oluyor herseyın hemen olmasını bekleme donmezde deme cok lakayıt olarak ayrılmadıysanız bı zaman sonra tekrar bırlıkte olabılırsınız ben de cok acı cekıyorum hatta antıdeprasan alıorum sakın sen alma bı yandan sınavım var memurluk ıcın ona hazırlanıorum dersaneme gıdfıorum ama bole olmak zorunda kendını bı zaman sonra guclu hıssedıosun ara ara çöküşlerın oluo ama bıraz zamana bırak kendını

slow muzik dinleme. geç saatlere kadar oturma.. yalnız kalmamaya calıs. ortak mekanlarınızdan bi süre uzak dur.
günlük tut. ve kendine sosyal zamanlar ayarla.

geçicek biraz zamana bırak....
..

7-8 ay dediğin ne ki yıllarca süren ilişkilerini biterebiliryorken insanlar sende alışırsın canım sıkma canını biraz zamana ihtiyacın var o kadar senden değerli hiç birşey yok bunu aklından sakın çıkartma :34:

bunun en iyi ilaci zaman. hic bisey icin acele etme. surekli arkadaslarinla onu konusma, arkadaslarini aglama duvari gibi kullanma. okula gidiyorsan derslerine, calisiyorsan isine yogunlasmaya calis.

yapman gereken sadece sabırlı olmak zamanla zaten acın azalacaktır

zaman zaman zaman....herşeyin ilacı..
kaç yıllık evlilikler ne aşklarla bitiyo cnm..
hayırlısını iste Allah'tan..
geçmiş olsun

Keşke ayrılık olmasa...
Ama herkes tatmıştır bu duyguyu insanoğlu mutlak sevdiği birinden ayrılmıştır
sevgili olmasa bile.
Ama aşk acısı farklı ya ilk evreleri çok fena beyni kemiren
yüreği sızlatan tuhaf bir duygu.
Ama ne yazık ki teknoloji duygulara el atamıyor duyguları silmek onarmak için bilim ilerlememiş ki imkansızda bu:)
Ama ne yapalım zaman sabır ve tabiki Allaha sığınıp dua etmek tek çözüm.
Umarım ayrılığın en zor dönemlerini çabuk atlatırsın.

tatlım bende aynı durumdayım ama şiddetli bir tartışma olmamasına karşın bizimki hala triplerde 4 gün oldu ses yok. Haberim olmadan beni terkettiğini düşünüyorum artık

Unutmanın en iyi yolları bence şunlar:Ona ait her şeyi yok etmek.Telefonunda resimleri mesajları mı var sil başka anısı mı var yok et.Yalnız kalma arkadaşlarınla takıl.Yalnız kaldığın zamanlarda da komik şeyler izle ve bunları yaparken sabırla bürünüp zamanın o muhteşem gücüne inan.

Unutmanın en iyi yolları bence şunlar:Ona ait her şeyi yok etmek.Telefonunda resimleri mesajları mı var sil başka anısı mı var yok et.Yalnız kalma arkadaşlarınla takıl.Yalnız kaldığın zamanlarda da komik şeyler izle ve bunları yaparken sabırla bürünüp zamanın o muhteşem gücüne inan.

sana katılıyorum kesinlikle, hatta ben abartıp mutlu zamanlarımızda giydiğim kendi kıyafetlerimi bile atmıştım.
bugün üşüyüp beraber takım aldığımız eşofman üstünü bulunca dolapta istemsiz giydim hemen ve yine üzüldüm yarın ilk iş onu da atacağım...

konunu yeni gördüm arkadaşım.. aşk acısı hiççç kolay değil.. bunu içim yana yana söylüyorum sana. tek çaresi gerçekten zaman sabır ve dua. ama bunu bilsekte an geliyor nefsimize yeniliyoruz.. herzaman herşeye mantıklı bir cvp veriyorum ama iş bu acıya gelince ne cevap verebiliyorum nede elimden birşey geliyor dua etmek dışında... ben bir insanın sevgisinin içime bu kadar işleyip beni yakacağını bilmezdim.. ogün bir söz gördüm Ve Allah derki : Kimi benden çok seversen onu senden alirim.
Ve ekler : Onsuz yasayamam deme, seni onsuz da yasatirim.

ne kdar doğru değilmi.. belkide tek hatamız bu kdar çok sevmek..

konunu yeni gördüm arkadaşım.. aşk acısı hiççç kolay değil.. bunu içim yana yana söylüyorum sana. tek çaresi gerçekten zaman sabır ve dua. ama bunu bilsekte an geliyor nefsimize yeniliyoruz.. herzaman herşeye mantıklı bir cvp veriyorum ama iş bu acıya gelince ne cevap verebiliyorum nede elimden birşey geliyor dua etmek dışında... ben bir insanın sevgisinin içime bu kadar işleyip beni yakacağını bilmezdim.. ogün bir söz gördüm Ve Allah derki : Kimi benden çok seversen onu senden alirim.
Ve ekler : Onsuz yasayamam deme, seni onsuz da yasatirim.

ne kdar doğru değilmi.. belkide tek hatamız bu kdar çok sevmek..

beğen tuşu olsa da beğensem çok doğru olmuş yorumunuz.

htczhr arkadaşım, bu sözü gördüğümde tokat gibi yapıştı suratıma.. durumumu öyle güzel anlatan bir sözki.. elimiz kolumuz bağlı, buda bir sınavdır belkide kimbilir

htczhr arkadaşım, bu sözü gördüğümde tokat gibi yapıştı suratıma.. durumumu öyle güzel anlatan bir sözki.. elimiz kolumuz bağlı, buda bir sınavdır belkide kimbilir

kesinlikle bir sınav canım ve biz bu sınavdan olgunlaşarak çıkacağız.
sadece dua edebiliriz elimizden gelen başka bir şey yok.
ben biraz biraz çözülmeye başladım başlardaki kadar acıtmıyor içimi...
en azından artık dönüş olmadığını biliyorum...

araya bu kadar acı bu kadar gözyaşı girdikten sonra dönüş olsa bile yürümezki zaten.. hiç isyan etmedim, neden böyle demedim.. hiçbirşey istemiyorum inanırmısın içimin acıması geçsin bana yeter. bende ilk günler ki gibi değilim, o zaman 1 sn bile çıkmıyordu aklımdan. bende biliyorum geri dönüşü yok ama yinede üzülüyorum işte :( Allah tüm ayrılık acısı çekenlere sabır versin inşallah

araya bu kadar acı bu kadar gözyaşı girdikten sonra dönüş olsa bile yürümezki zaten.. hiç isyan etmedim, neden böyle demedim.. hiçbirşey istemiyorum inanırmısın içimin acıması geçsin bana yeter. bende ilk günler ki gibi değilim, o zaman 1 sn bile çıkmıyordu aklımdan. bende biliyorum geri dönüşü yok ama yinede üzülüyorum işte :( Allah tüm ayrılık acısı çekenlere sabır versin inşallah

amiiin...he acı çekiliyoda ayrılığı atlatmak öyle zorki

Alışırsınız onsuzluğa hele biraz zaman geçsin acın hafifler
İlk başlarda zordur bilirim , hepimiz aynı yollardan geçtik , malesef:(
Ama zaman en ilaç , herşeyde de bir hayor vardır
Hem bu dönemde yapılacak en iyi şey
Kendini oyalıyacak şeyler bulmaktır..

Back
X