Ayrılık, hakaret ve tehdit..

venussa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
245
491
103
37
Merhabalar;
Aslında şu anda huzurluyum belki de Allah'ın sevdigi kulu olduguma şükrediyorum.Her zaman ileriyi ve yarını düşünerek hareket etmemiz gerekiyor bu hayatta..

Benim meseleme gelirsek, ben bir kaç ay önce bir uygulama aracılıgıyla biriyle tanıstım.Bir cok kimsenin kullanıp check-in yaptıgı uygulama diyeyim.Bir sekilde gorustuk guzel arkadaslık kurduk ve bu sonra iliskiye dönüstü..

Zamanla cok küfür eden ve serseri gibi davranan biri oldgnu farkettim ve uyardm ilk baslarda onemsemedi beni ama bi ara uzaklastim kendisinden ve beni aradı sasırdm, gorustuk ve küfürü bırakmstı.Ne dersem yapardı ama bu kotu huylarını asla tolere ettirmez.Fakat ayrıldktan sonra geri dondugunde duzeldigini soyluyordu.Bayagı gorustuk ve yanımda o uygulamaya baktgnı farkettm (artık onemsemedgni soylemisti) ve resmen geziniyordu.Yanında sevgilisi varken profillere bakmak nedir? Guzellige de bakmıyor bu durum cok sukur etrafimda ilgi goren biriyim hani gorsellikse baska profil nedendir hep iletisim halindeym merhametli biriyim de ama mantigim da aska ve hakaretlere asla taviz vermez.Erkeklerin bir takimi doyumsuzdur.Ben hemen eve gectim ve bu aksam yana done ariyor ve ustelik alkol alıp aska gelmis iyice kotu bir durum benim icin.Babanla taniscam evlencez dedi ve ben asla boyle bisey yapmam.

Sinemaya gittim arkadaslarmla ve bana hesap soruyor hakaret ediyor.Kendisi hem suclu hem guclu ben sinemadaym diye bence mahsus sucunu bastırmaya calıstı.Telefonda agza alınmayacak kufur ve hakaretler vardı ve savcılıga verecegim seni dedim.Devam etti sonra korktu ama yigitlgine b.k surdurmuyor tabi.Sevgi hersey degildir ve hakaret boyutuna geldigi an uzaklasılmalı o kisiden.En sevdigim huyum bi anda vazgecebiliyorum bu tiplerden.Ve sukrediyorumm gorup de hemen bitirdigim icin bu iliskiyi..

Son düzenleme:
Kesinlikle ve bu uygulamanın boyle kotu kullanılması yuzunden ben artık kullanmıyorum ve huylu huyundan vazgecmez.Boyle kisilikler cok var ve kisilikleri oturmamıs oluyor bir omru mahvederler.

Merhabalar;
Aslında şu anda huzurluyum belki de Allah'ın sevdigi kulu olduguma şükrediyorum.Her zaman ileriyi ve yarını düşünerek hareket etmemiz gerekiyor bu hayatta..

Benim meseleme gelirsek, ben bir kaç ay önce bir uygulama aracılıgıyla biriyle tanıstım.Bir cok kimsenin kullanıp check-in yaptıgı uygulama diyeyim.Bir sekilde gorustuk guzel arkadaslık kurduk ve bu sonra iliskiye dönüstü..

Zamanla cok küfür eden ve serseri gibi davranan biri oldgnu farkettim ve uyardm ilk baslarda onemsemedi beni ama bi ara uzaklastim kendisinden ve beni aradı sasırdm, gorustuk ve küfürü bırakmstı.Ne dersem yapardı ama bu kotu huylarını asla tolere ettirmez.Fakat ayrıldktan sonra geri dondugunde duzeldigini soyluyordu.Bayagı gorustuk ve yanımda o uygulamaya baktgnı farkettm (artık onemsemedgni soylemisti) ve resmen geziniyordu.Yanında sevgilisi varken profillere bakmak nedir? Guzellige de bakmıyor bu durum cok sukur yani etrafimda ilgi goren ve modellik yapan biriyim ama bu onemli degl elbette hani gorsellikse baska profil nedendir hep iletisim halindeym merhametli biriyim de ama mantigim da aska ve hakaretlere asla taviz vermez.Erkeklerin bir takimi doyumsuzdur.Ben hemen eve gectim ve bu aksam yana done ariyor ve ustelik alkol alıp aska gelmis iyice kotu bir durum benim icin.Babanla taniscam evlencez dedi ve ben asla boyle bisey yapmam.

Sinemaya gittim arkadaslarmla ve bana hesap soruyor hakaret ediyor.Kendisi hem suclu hem guclu ben sinemadaym diye bence mahsus sucunu bastırmaya calıstı.Telefonda agza alınmayacak kufur ve hakaretler vardı ve savcılıga verecegim seni dedim.Devam etti sonra korktu ama yigitlgine b.k surdurmuyor tabi.Sevgi hersey degildir ve hakaret boyutuna geldigi an uzaklasılmalı o kisiden.En sevdigim huyum bi anda vazgecebiliyorum bu tiplerden.Ve sukrediyorumm gorup de hemen bitirdigim icin bu iliskiyi..exxee
canım zaten bu tür uygulamalarda tanıştığın birine güvemezsin bile her türlü sapık farlı amaçlarla gelen insanın olduğu bir ortam ben cesaret edemezdim açıkçası. ayrıca küfür hakaret kabul edilebilir şeyler değil bana tamamen ergence geldi anlattıkların. bi an önce alakanı kes ve tanıdığın çevrenden kültür ve zeka seviyesi normal insanlarla ilişkiler kur.umarım mutlu olursun

Geç bile kalmışsınız, adamın ne olduğu ortadaymış zaten. Geçmiş olsun

Evet degismiyor ve hayatinda biri varken de kullaniyorlarsa amaclari belli bu kisilerin...hemen soguyorum boylelerinden.

Iyi ki bitmiş böyle bir ilişki.Sevdiği falan da yalan seven insan sevdiğini üzer mi? Kaldı ki bir ilişkide saygı da en az sevgi kadar önemli bana göre.

En sevdigim huyum bi anda vazgecebiliyorum bu tiplerden.Ve sukrediyorumm gorup de hemen bitirdigim icin bu iliskiyi
Vallahi helal olsun. Aklı basinda insanlar gormek guzel.
Bu yaşam formu gibi tipler normalde kızların tamda sevdiği modeldir aslında. adam ezdikçe aşağıladıkça köle gibi kısıtladıkça dahada bir aşık olurlar. suratlarına küfrettikçe ay aşkım beni seviyor diye daha bi sevindirik falan olurlar. Aldattığında dahi o kaltak sevgilimi ayarttı ama o bana geri donecek derler ve dondugundede bir zafer kazanmis gibi kabul ederler. Allah akıl fikir versin.

atisinbusu atisinbusu ben de inanmıyorum, haklısın.Seven insanın gozu disarda olmaz.Bu yuzden boyle kisilerle bir daha muhatap olmuyorm bi sekilde goruyorm Allah gosteriyor bana ve uzaklasiyorum.

S sonbiryolculuk cok tesekkur ederim keske kadınlarımz da buna dikkat etse yarınları guzel olur.Can cikar huy cikmaz derler bence de oyle.Huylu huyundan vazgecmiyor ask sevgi vs bunlar asla tolere etmez ilerde buyuk sknti dogurur.Mantikli da hareket etmek gerek.Gec olsun guc olmasın..Kendine guvenmek cok onemli bisey.Dediginiz gibi boylelerine ve bunlara inananlara Allah akıl fikir versin..

Back
X