Ayrilik konusmasi yapamayisim

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Kizlar sevgilimle 3 ay kadardir birlikteyiz ben bir turlu onun sevdigi gibi sevemedim . Cok iyi bir insan ama asik degilim iste ve birbirimize iyice alismadan bitireyim istiyorum. Ama bir turlu ayrilik konusmasi yapaniyorum. Bugun ayrilacaktim konusmak icin bulusalim dedim. Ben konusmaya giremeden bana kolye almis onu verdi bi de not falan yazmis beni sevdigine dair upuzun. Off nasil vicdan azabi cektim karsisinda agladim sevincten agladigimi sandi bu adama nasil yapicam bunu diye dusunup duruyorum.
Belki nankorum evet kizicaksiniz bana. Ama icim isinmiyorsa napabilirim ki ben cok ugrasiyorum cok da istiyorum guzel bi iliskim olsun diye ama olmayinca olmuyor..
Siz olsaniz sevmediginiz halde devam eder miydiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
karşı taraf ne kadar severse sevsin siz de aynı duygular olmadıktan sonra uzatmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum buna kimsenin kızma hakkı yok bence. herkes herkesi sevmek zorunda değil.

En başında ilişkiye başlamak hata zaten.. sonradan severim mantıklı değil çünkü sonradan kimse kimseyi sevmiyor ... Bence daha çok umut bağlamasına izin vermeden bitir bu ilişkiyi

ayrilirdim. keske kolyeyi verirken ve hazir aglarken soyleseydin ben yapamiyorum diye. hem karsindakine yazik hem kendine. biran once ayril da bari cocuk once seni unutsun sonra da sevgisine karsilik veren birini bulsun.

Kizlar sevgilimle 3 ay kadardir birlikteyiz ben bir turlu onun sevdigi gibi sevemedim . Cok iyi bir insan ama asik degilim iste ve birbirimize iyice alismadan bitireyim istiyorum. Ama bir turlu ayrilik konusmasi yapaniyorum. Bugun ayrilacaktim konusmak icin bulusalim dedim. Ben konusmaya giremeden bana kolye almis onu verdi bi de not falan yazmis beni sevdigine dair upuzun. Off nasil vicdan azabi cektim karsisinda agladim sevincten agladigimi sandi bu adama nasil yapicam bunu diye dusunup duruyorum.
Belki nankorum evet kizicaksiniz bana. Ama icim isinmiyorsa napabilirim ki ben cok ugrasiyorum cok da istiyorum guzel bi iliskim olsun diye ama olmayinca olmuyor..
Siz olsaniz ne yapardiniz
Sevmiyorsan olmaz , ikinize de haksızlık olur

Ayrılmadıkça ilerde daha çok üzülecek kimse ayrılık acısından ölmez

Haklisiniz ama verecegi tepkiden cok korkuyorum. Benle baslamadan once sigarasi ickisi her seyi vardi. Duzensiz bi hayati vardi benle tanistigindan beri kendini duzeltti simdi yine kendini alkole verecek biliyorum

Haklisiniz ama verecegi tepkiden cok korkuyorum. Benle baslamadan once sigarasi ickisi her seyi vardi. Duzensiz bi hayati vardi benle tanistigindan beri kendini duzeltti simdi yine kendini alkole verecek biliyorum
İyi de iradesizse sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Kendi halletmek zorunda

Ona bunu yapmaya hakkınız yok..
Bir an önce söyleyin..
Hem siz kurtulun hem de o gerçekleri görsün..
Yoluna baksın..

Kendisini kırmadan, üzmeden söyleyin. Yalan söylemenize bahane üretmenize gerek yok, direkt "ben senin bana hissettiğin duyguları hissedemiyorum. senin çok iyi bir insan olduğun elbette ki aşikâr. ama daha fazla seni üzmek istemiyorum." diyerek bitirmelisin. Çünkü belli ki seni seviyor, vakit daha fazla geçerse "bana şimdi mi bunu söylüyorsun, neden beni kandirdin" diye hakli olarak sitem eder. Bir an önce konuşun..

Üzülmesin diye devam etmeyin tabi ki. Hem onun karşısına onu sevecek birinin çıkmasına engel olursunuz hem de size yazık.

Ama arayı soğutmak, arayıp sormayıp yavaşça anlamasını beklemek gibi olaylara da girişmeyin çünkü bu da haksızlık. Burada okuyoruz sürekli "mesajla ayrıldı, bitti bile demedi" vs. gibi şeyler. İlişki yaşadığınız insana saygı duymalı ve dürüstçe söylemelisiniz. Bir gün üzülür, beş gün üzülür sonra hayatına devam eder. Azıcık bile aralık kalırsa çıktığınız kapı o umut mahveder onu.

Umarım mutluluğu bulursunuz. Sevgiler.

hayır sevmediğim halde asla devam etmezdim doğrudan söyle ayrılmak istiyorum diye yoksa daha zor olur ve daha çok üzülür

Üzülmesin diye devam etmeyin tabi ki. Hem onun karşısına onu sevecek birinin çıkmasına engel olursunuz hem de size yazık.

Ama arayı soğutmak, arayıp sormayıp yavaşça anlamasını beklemek gibi olaylara da girişmeyin çünkü bu da haksızlık. Burada okuyoruz sürekli "mesajla ayrıldı, bitti bile demedi" vs. gibi şeyler. İlişki yaşadığınız insana saygı duymalı ve dürüstçe söylemelisiniz. Bir gün üzülür, beş gün üzülür sonra hayatına devam eder. Azıcık bile aralık kalırsa çıktığınız kapı o umut mahveder onu.

Umarım mutluluğu bulursunuz. Sevgiler.

Yani bahanesiz direkt soylemeli miyim :/

Kolyeyi almamışsındır umarım.
Kolyeyi almadan teşekkür ederim ama üzgünüm kabul edemem sana yoğun duygularım yok çok iyi birisin ama hoşlanmaktan öte gidemedim diyip ayrılabilirdin.

Kolyeyi al ger igötür. Ben çok düşündüm bu kolyeyi de içindeki notu da seni çok sevebilecek birine armağan et de ayrıl.

Back
X