Ayrılık sonrası boşluk

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Nasıl geçer kızlar? Biliyorum zaman diyeceksiniz. Kötü ayrılmadık yani aldatma kavga dövüş falan asla olmadı, ama barışma imkanımız artık yok ,hatta ona kızmam gerekirken kızamıyorum aklıma güzel anılarımız gelip duruyor. Ona sarılırdım, gözlerinden öperdim, birlikte uyurduk, sürekli bunlar geliyor aklıma boğazım düğümleniyor ağlayamıyorum. Bu boşluk hissi nasıl geçecek?

Evlenip mi ayrildiniz?oyle degilse unutursunuz merak etmeyin klise olacak ama zamana birakin zamanla herseyi unutursunuz.Ayrilma sebebiniz neydi peki geri donusu yok dedginize gore buyuk bir sebep olmali.

Geciyor bir sekilde. Siz aci cekerken gunler nasil gecer derken bir bakiyorsunuz ki haftalar aylar gecmis ve her gecen gun cektiginiz aci kademe kademe azalmis. Kendinizi sıkmayin. Rahat birakin duygularinizi yasayin insaniz sonucta ayrilik da var hayatta. Uzuleceksiniz ama gececegini bilin. Sonsuza dek surmeyecek.

Bu arada nickiniz cok hos ben alacaktim alamamistim demek sebebi sizdiniz.:lülülü:

his gecmiyor da zamanla sekil degistiriyor eger gercekten sevmisseniz ve elle tutulur bi nedeni yoksa ayriliginizin, hep bi burukluk kalacaktir. cokca inceltilmis bi huzun gibi bi sey olacak nihayetinde.

benim tavsiyelerim, baskalariyla konusmaya baslamayin bi sure yalniz kalin. o hataya dusmemek lazim. civi civiyi sokmuyor.
spor yapin. gercekten. cardio ozellikle. yoga da olur.
arkadaslarinizla vakit gecirin yalniz kalmamaya calisin ama bundan bahsedip durmamak sartiyla. ben en yakin arkadaslarima 3- 4 kereden fazla konuyu acmamam uzerine anlasirim. bak bu da 2. oldu ha falan derler afssbsjsj
kendinizi guzel hissettirecek seyler giyinin, suslenin.
stalklamayin, hesaplarini gizleyin silin
mumkunse gormeyin gercek hayatta da

Geciyor bir sekilde. Siz aci cekerken gunler nasil gecer derken bir bakiyorsunuz ki haftalar aylar gecmis ve her gecen gun cektiginiz aci kademe kademe azalmis. Kendinizi sıkmayin. Rahat birakin duygularinizi yasayin insaniz sonucta ayrilik da var hayatta. Uzuleceksiniz ama gececegini bilin. Sonsuza dek surmeyecek.

Bu arada nickiniz cok hos ben alacaktim alamamistim demek sebebi sizdiniz.:lülülü:
İşin kötüsü de hep iyi şeyleri hatırlamam. Bi yerden geçiyorum mesela onunla şurda şöyle yapmıştık oluyorum. Ağlayamıyorum da niyeyse burnum sızlıyor resmen.

his gecmiyor da zamanla sekil degistiriyor eger gercekten sevmisseniz ve elle tutulur bi nedeni yoksa ayriliginizin, hep bi burukluk kalacaktir. cokca inceltilmis bi huzun gibi bi sey olacak nihayetinde.

benim tavsiyelerim, baskalariyla konusmaya baslamayin bi sure yalniz kalin. o hataya dusmemek lazim. civi civiyi sokmuyor.
spor yapin. gercekten. cardio ozellikle. yoga da olur.
arkadaslarinizla vakit gecirin yalniz kalmamaya calisin ama bundan bahsedip durmamak sartiyla. ben en yakin arkadaslarima 3- 4 kereden fazla konuyu acmamam uzerine anlasirim. bak bu da 2. oldu ha falan derler afssbsjsj
kendinizi guzel hissettirecek seyler giyinin, suslenin.
stalklamayin, hesaplarini gizleyin silin
mumkunse gormeyin gercek hayatta da
Mantıgıma kabul ettirdim böylesinin daha iyi olacağını ama işte kalp öyle demiyor. Hep yaptığımız şeyler anılar geliyor aklıma
Teşekkür ederim :)

Evlenip mi ayrildiniz?oyle degilse unutursunuz merak etmeyin klise olacak ama zamana birakin zamanla herseyi unutursunuz.Ayrilma sebebiniz neydi peki geri donusu yok dedginize gore buyuk bir sebep olmali.
Hayır evli değildik ama uzun bir ilişkiydi.
Ciddi konular evet en doğrusu buydu zaten bunu biliyorum ama işte.. artık istemediğini kendisi de söyledi bu saatten sonra bizden olmaz artık.

İşin kötüsü de hep iyi şeyleri hatırlamam. Bi yerden geçiyorum mesela onunla şurda şöyle yapmıştık oluyorum. Ağlayamıyorum da niyeyse burnum sızlıyor resmen.
Burnunuzun diregi sizliyor degil mi? Baskasinin duysa deli misin diyecegi ufacik bir ayrinti sizi alip nerelere goturuyor... Boyle zamanlarda ayrilma sebebinizi hatirlayin neden ayrilmaniz gerektigini dusunun...

Ya gittiyse gitti sen çağır o gelir geri:cry: ya barışın :KK43: emin ol 7 yıl snra başkasının CANI oldugunda ciğerin sökülcek :KK43: ya barşın bi msaj at hadi :KK43:
Ulaştım kuzum istemedi elimden geleni yaptım bence :KK42:giden bir adama yapabileceğim bir şey yok artık :( 7 nerden çıktı Allah mı söyletti tövbe yarabbim

Hayır evli değildik ama uzun bir ilişkiydi.
Ciddi konular evet en doğrusu buydu zaten bunu biliyorum ama işte.. artık istemediğini kendisi de söyledi bu saatten sonra bizden olmaz artık.
En zoru evlenip ayrilmak canim atlatirsin merak etme .gez dolas kafani dagit unutacaksin ve yeni asklara yelken ac:KK37:

Ulaştım kuzum istemedi elimden geleni yaptım bence :KK42:giden bir adama yapabileceğim bir şey yok artık :KK43: 7 nerden çıktı Allah mı söyletti tövbe yarabbim
Yaşadım.. Biliyorum. O istemedi ben yalvarmadım. Snra da 7 yıl snra bi kadının kocasıydı :cry: keşke bi defa daha arasaydım keşke bi defa daha msaj atsaydım keşke bi dwfa daha yapamam deseydim :cry:

Yaşadım.. Biliyorum. O istemedi ben yalvarmadım. Snra da 7 yıl snra bi kadının kocasıydı :cry: keşke bi defa daha arasaydım keşke bi defa daha msaj atsaydım keşke bi dwfa daha yapamam deseydim :cry:
Yapma canım ya, hayırlısı böyleymiş demekki. Nasip değilmiş vardır bi hikmeti..

Hayırlısı buymuş. Ben de seninle aynı durumdayım. Severek ayrıldık biz de. Çok çok zor. Umarım Zaman iyi gelecek

cok sevdiğim bi adam vardı çocukluk aşkımdı aynı mahallede oturuyoduk ilk o tasındı sonra geri geldiler bi kaç sene sonra biz taşındık
sonra koptuk ben yıllar sonra buldum sevgili olduk falan fistan cok sevdik birbirimizi ben 7sene beklemişim kavuşmuşum o kadar cok anı o kadar cok hatıramız yaşanmışlıgımız vardı ki yere göğe sıgdıramıyodum sevgimi sonra bigün ayrıldık
cok ugrastım en ummadıgı anlarda cıktım karşısına barıştık ayrıldık vs en son bitti elle tutulur bi sebepte yoktu bana bnm tanıdıgı küçük kız değilsin artık dedi. ben tabi yaklaşık 2 sene aşk acısı cektim ağla sızla her fırsatta onu anlattım herkese ama şimdi nişanlıyım nişanlımı cok seviyorum Rabbim güldü yüzüme :) o da mazimde güzel bi anı olarak kaldı işte hala hatırladıkca kalbimde bi sızı olmuyo değil gercekten seversen unutamazsın kabullenmeyi dene :KK51:

Back
X