- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
İşin kötüsü de hep iyi şeyleri hatırlamam. Bi yerden geçiyorum mesela onunla şurda şöyle yapmıştık oluyorum. Ağlayamıyorum da niyeyse burnum sızlıyor resmen.Geciyor bir sekilde. Siz aci cekerken gunler nasil gecer derken bir bakiyorsunuz ki haftalar aylar gecmis ve her gecen gun cektiginiz aci kademe kademe azalmis. Kendinizi sıkmayin. Rahat birakin duygularinizi yasayin insaniz sonucta ayrilik da var hayatta. Uzuleceksiniz ama gececegini bilin. Sonsuza dek surmeyecek.
Bu arada nickiniz cok hos ben alacaktim alamamistim demek sebebi sizdiniz.
Mantıgıma kabul ettirdim böylesinin daha iyi olacağını ama işte kalp öyle demiyor. Hep yaptığımız şeyler anılar geliyor aklımahis gecmiyor da zamanla sekil degistiriyor eger gercekten sevmisseniz ve elle tutulur bi nedeni yoksa ayriliginizin, hep bi burukluk kalacaktir. cokca inceltilmis bi huzun gibi bi sey olacak nihayetinde.
benim tavsiyelerim, baskalariyla konusmaya baslamayin bi sure yalniz kalin. o hataya dusmemek lazim. civi civiyi sokmuyor.
spor yapin. gercekten. cardio ozellikle. yoga da olur.
arkadaslarinizla vakit gecirin yalniz kalmamaya calisin ama bundan bahsedip durmamak sartiyla. ben en yakin arkadaslarima 3- 4 kereden fazla konuyu acmamam uzerine anlasirim. bak bu da 2. oldu ha falan derler afssbsjsj
kendinizi guzel hissettirecek seyler giyinin, suslenin.
stalklamayin, hesaplarini gizleyin silin
mumkunse gormeyin gercek hayatta da
Hayır evli değildik ama uzun bir ilişkiydi.Evlenip mi ayrildiniz?oyle degilse unutursunuz merak etmeyin klise olacak ama zamana birakin zamanla herseyi unutursunuz.Ayrilma sebebiniz neydi peki geri donusu yok dedginize gore buyuk bir sebep olmali.
Burnunuzun diregi sizliyor degil mi? Baskasinin duysa deli misin diyecegi ufacik bir ayrinti sizi alip nerelere goturuyor... Boyle zamanlarda ayrilma sebebinizi hatirlayin neden ayrilmaniz gerektigini dusunun...İşin kötüsü de hep iyi şeyleri hatırlamam. Bi yerden geçiyorum mesela onunla şurda şöyle yapmıştık oluyorum. Ağlayamıyorum da niyeyse burnum sızlıyor resmen.
Beni bırakıp giden oydu canım, istemiyorsa yapacak bir şey yokBarışsana. Nye iyiliklerini hatrladgn adamdan ayrılıyosn? Nye bunu kendine yasatysun? Yapamıyorum de ve sarıl.. Ağlattın bni zalım
Ya gittiyse gitti sen çağır o gelir geriBeni bırakıp giden oydu canım, istemiyorsa yapacak bir şey yok
Ulaştım kuzum istemedi elimden geleni yaptım benceYa gittiyse gitti sen çağır o gelir geriya barışın emin ol 7 yıl snra başkasının CANI oldugunda ciğerin sökülcek ya barşın bi msaj at hadi
En zoru evlenip ayrilmak canim atlatirsin merak etme .gez dolas kafani dagit unutacaksin ve yeni asklara yelken acHayır evli değildik ama uzun bir ilişkiydi.
Ciddi konular evet en doğrusu buydu zaten bunu biliyorum ama işte.. artık istemediğini kendisi de söyledi bu saatten sonra bizden olmaz artık.
Yaşadım.. Biliyorum. O istemedi ben yalvarmadım. Snra da 7 yıl snra bi kadının kocasıydıUlaştım kuzum istemedi elimden geleni yaptım bencegiden bir adama yapabileceğim bir şey yok artık 7 nerden çıktı Allah mı söyletti tövbe yarabbim
Ozel degilse neden ayrilmak istedi?durduk yere degildir sanirimUlaştım kuzum istemedi elimden geleni yaptım bencegiden bir adama yapabileceğim bir şey yok artık 7 nerden çıktı Allah mı söyletti tövbe yarabbim
Yapma canım ya, hayırlısı böyleymiş demekki. Nasip değilmiş vardır bi hikmeti..Yaşadım.. Biliyorum. O istemedi ben yalvarmadım. Snra da 7 yıl snra bi kadının kocasıydıkeşke bi defa daha arasaydım keşke bi defa daha msaj atsaydım keşke bi dwfa daha yapamam deseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?