Ayrılık sonrası ev/düzen

Neva k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
809
1.566
43
Kızlar boşandiktan sonra evdeki bazı eşyaların degiştirmesinden yana mısınız yoksa aynı düzenle devam edip kafayı düzenlemek mi esas olan? Tümden bir degisiklik yapmam şuanlık zor çünkü aylarca maaşıma el koydu birikimim yok. Beni eski konularımdan bilenler olur. Eşyaların hepsi benim bekarlığımdan kalma,eve tek çöp almadı eski esim. Gelip o eve yerlesti direkt.Normal bir evlilik yaşamadım. 1 sene sürdü. Aynı yatakta uyumuyordu. Konuşmuyordu,oturmuyordu aynı odada bile. Nihayetinde ekonomik,fiziksel şiddet ve aldatmasıyla boşanma davamı açtım.
Eşyalarla bir anımız yok yani,tek bir güzel anımız olmadigi gibi..
Onun tarafından gelen çeyizlik yazma, havlu vs imkanı olmayan evleneceklere dğıtacam.
Ne dersiniz evimde de birkaç değişiklik iyi gelir mi ? Yoksa o hiç olmamiş gibi eski esyalarımla devam etmek daha mı iyi?

Kızlar boşandiktan sonra evdeki bazı eşyaların degiştirmesinden yana mısınız yoksa aynı düzenle devam edip kafayı düzenlemek mi esas olan? Tümden bir degisiklik yapmam şuanlık zor çünkü aylarca maaşıma el koydu birikimim yok. Beni eski konularımdan bilenler olur. Eşyaların hepsi benim bekarlığımdan kalma,eve tek çöp almadı eski esim. Gelip o eve yerlesti direkt.Normal bir evlilik yaşamadım. 1 sene sürdü. Aynı yatakta uyumuyordu. Konuşmuyordu,oturmuyordu aynı odada bile. Nihayetinde ekonomik,fiziksel şiddet ve aldatmasıyla boşanma davamı açtım.
Onun tarafından gelen çeyizlik yazma, havlu vs imkanı olmayan evleneceklere dğıtacam.
Ne dersiniz evimde de birkaç değişiklik iyi gelir mi ? Yoksa o hiç olmamiş gibi eski esyalarımla devam etmek daha mı iyi?
Valla paran çoksa hepsini değiştir, ama ben senin eski konunu da hatırlıyorum, zaten eşyalar senindi, hem nicelik hem nitelik olarak öyle eşyaya sinecek bir ilişkin de olmadı exle...komple değişime gerek yok bence... he ufak tefek renklendirmeler yap eşyaların yerini değiştir, evde adaçayı yakıp elektriğini temizle, ya da eşyalar aynı kalsın evi başka muhite taşı yeter ama sen bilirsin

Valla paran çoksa hepsini değiştir, ama ben senin eski konunu da hatırlıyorum, zaten eşyalar senindi, hem nicelik hem nitelik olarak öyle eşyaya sinecek bir ilişkin de olmadı exle...komple değişime gerek yok bence... he ufak tefek renklendirmeler yap eşyaların yerini değiştir, evde adaçayı yakıp elektriğini temizle, ya da eşyalar aynı kalsın evi başka muhite taşı yeter ama sen bilirsin
Adaçayı çok iyi fikir,belki evi de boyayabilirim👍 sagol canım

Adaçayı çok iyi fikir,belki evi de boyayabilirim👍 sagol canım
Duvarların rengini boyamak bile evin havasını değiştiriyor.
Ben bu aralar evdeki mobilyalardan sıkıldığım için çoğunu boyadım. Yeni gibi çok hoş oldular. Hatta hızımı alamadım gittim banyonun duvarlarını da boyadim. Banyoya küçük bir raf aldım, üstüne sabunlu çiçekler, havlular yerleştirdim.
Duvarlara bir kaç değişik resimler astım.
Koltuklar konusunda değişiklik istiyorsanız modern koltuk kılıfları var, taktiktan sonra farklı koltuk gibi duruyorlar.

Duvarların rengini boyamak bile evin havasını değiştiriyor.
Ben bu aralar evdeki mobilyalardan sıkıldığım için çoğunu boyadım. Yeni gibi çok hoş oldular. Hatta hızımı alamadım gittim banyonun duvarlarını da boyadim. Banyoya küçük bir raf aldım, üstüne sabunlu çiçekler, havlular yerleştirdim.
Duvarlara bir kaç değişik resimler astım.
Koltuklar konusunda değişiklik istiyorsanız modern koltuk kılıfları var, taktiktan sonra farklı koltuk gibi duruyorlar.
Koltuk kılıfı süper fikirr♥️

Çok maliyetli ürünler mi?
Degistirseniz altından kalkamaz misiniz?
Ben değişimden yanayım genelde.

Aman hic masraf yapmayın gerek uok cidden

Bence çeyizlikleri de dağıtmayın eşyalarından enerjisi var böyle birinin enerjisi başkalarına geçmesin,eşyalar da sizinmiş zaten hiç dramatize etmeye gerek yok aynen kullanın yaşayın

Bence çeyizlikleri de dağıtmayın eşyalarından enerjisi var böyle birinin enerjisi başkalarına geçmesin,eşyalar da sizinmiş zaten hiç dramatize etmeye gerek yok aynen kullanın yaşayın
Evet bunu da dusundum. Üzerine falan dua okuyup öyle veririm dedim ama haklisiniz atadabilirim direk

Ben boşandıktan sonra çay kaşığına varana kadar değiştirmiştim maddi imkanlarınız ölçüsünde mutlaka evinizi ilk olarak değiştirin sonrasında eşyalarla güzel ferah sade bir ortam olusturun kendinize

Dimi,yani evliyken de evle alakası yoktu.bu arada sonradan mutlu olmussunuz galiba☺️ masallah
Mutluyum çok şükür.
Size ve tüm hanımlara daha büyük mutluluklar diliyorum.

Ben öyle eşyanın enerjisine,anısına,geçmişine bakmam,hayat kısa ve çok pahalı. Bir de işsizdim o dönem. Nereye yeni çamaşır/bulaşık makinası alacam.

Kendisinin kıyafetlerini, annesinin koyduğu yorganı koydum sepetlerine bitti gitti!!!

Sepet demişken annesinin hediyesi bir çamaşır sepeti vardı. Artık o zamanlar parasızlıktan yenisini alamam diye mi yoksa unuttum mu hatırlamıyorum onu vermemişim.

Evde duruyor öyle. Kullanmıyorum da. Geçen kış kocam içine doldurmuş tüm şortlarını,üzerine seccadeler,tesbihler vs

Bir tutayım ucundan bunlar birbiri ile ne alaka diye! Aha sepetin kulpu elimde kaldı. Kulpu attım, sepeti boşalttım,plastik atıkların yanına koydum, evden çıkarken atsın diye, geçen gördüm kocam içine bu defa verilecek kıyafetleri doldurmuş.

Bu da böyle bir anımdır.

Back
X