• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık Sonrası Yaşanan Ümitsizlik Duygusu

Insanlar niye bu kadar kötü ve acımasız anlamıyorum. Ben okurken bu kadar kalbim kırıldı, siz yaşayan olarak nasıl kırıldınız tahmin edemiyorum.İnşallah çabucak anlatırsınız. Rabbim yardımcınız olsun.

İnşallah , çok teşekkür ederim.

Memurun cümlesine şaşırdım ben, memurla damat adayı tanışıyor muydu? Bu arada Allah kurtarmış sizi, hakkınızda hayırlısı olsun.

Memura düğünün iptal edildiğini haber vermemiş şahsiyet. İşlem onun adına yapıldığı için ben müdahil olmak istemedim. Herhalde kendisi arar söyler dedim. Düğün günü adam salona gitmiş. Kapı duvar. Şahsiyeti arıyor telefonu kapalı. Benim de numaram vardı. Beni aradı. Ben çok mahcup oldum hem de şaşırdım. Üstün körü durumu izah ettim. O arar diye düşündüm kusura bakmayın falan dedim.Adam önemli değil dedi. Kendi adıma özür dilerim ama böyle sorumsuzca davranabileceğini düşünmemiştim dedim. O da sorumsuz biriyle evlenmediğinize sevindim dedi.
Küçük ama önemli bir detay. Nasıl olsa nikah memurunun parasını verdim, salona gider geri döner diye düşünmüştür beyefendi. Her şeyi parayla satın alabileceğini sanar çünkü.

Şu küçük zaman diliminde bunları yaşatan adam evlensem bir ömür neler yaşatırdı tahmin bile edemiyorum. O yüzden şükrediyorum halime.

Bu arada teşekkür ederim.

Memura düğünün iptal edildiğini haber vermemiş şahsiyet. İşlem onun adına yapıldığı için ben müdahil olmak istemedim. Herhalde kendisi arar söyler dedim. Düğün günü adam salona gitmiş. Kapı duvar. Şahsiyeti arıyor telefonu kapalı. Benim de numaram vardı. Beni aradı. Ben çok mahcup oldum hem de şaşırdım. Üstün körü durumu izah ettim. O arar diye düşündüm kusura bakmayın falan dedim.Adam önemli değil dedi. Kendi adıma özür dilerim ama böyle sorumsuzca davranabileceğini düşünmemiştim dedim. O da sorumsuz biriyle evlenmediğinize sevindim dedi.
Küçük ama önemli bir detay. Nasıl olsa nikah memurunun parasını verdim, salona gider geri döner diye düşünmüştür beyefendi. Her şeyi parayla satın alabileceğini sanar çünkü.

Şu küçük zaman diliminde bunları yaşatan adam evlensem bir ömür neler yaşatırdı tahmin bile edemiyorum. O yüzden şükrediyorum halime.

Bu arada teşekkür ederim.
Adam nişanı atınca tüm sorumluluğu da üstünüze yıkmış gitmiş resmen ya. Allah korusun böyle insanlardan gerçekten. İçiniz soğumamıştır daha tahmin ediyorum ama işiniz varsa işinize odaklanın yoksa her günü dolu geçirmeye çalışın kafanız dağılsın. Allah yardımcınız olsun.

Back
X