ayrılık sonrası ...

Bütün yazılanları okudum...Ne güzel aşk hikayeleri bunlar yaa..... :nazar:

Bence de nasıl ayrıldığınıza bağlı. Onuruna yönelik saygının uğramadığı seviyesiz bir kavgadan sonra ayrılmışsan gönlüne taş bas derim...Çünkü eskisigibi olamaz. Birbirinizi eskiyi gibi hatırlayın derim.

Ama başka türlü ayrıldıysanız, barışması gerçekten güzel olur..:utangac:. Vee guru da yapma derim. Kaybettiğiniz zamana yazık, sen ara..Şeniz.Aşk gerçekten çook zor bulunuyor.

sevgiden aşktan çok ayrılık sonrası acı çektiren birde alışkanlık var ben ayrılalı 5 ay olmuştu bazen cumartesileri hazırlanıp herzaman gittiğimiz yere gitmek için yola çıkar merdivenlerde aklıma gelir ve aglayarak dönerdim ve zaman geçtikçe alışkanlıklarım geçti unutmadım asla ama hatırlamakta istemedim hepsi bu şimdi ise bazen hafızamı zorluyorum ne yaşadık biz ya diyeeee kıslar emin olun hatırlayamıyorum koskoca 4 yılı ama allahıma bin şükür diyorum aciz olmadım yıkılmadım güçlü olmaya çalıştım acımı 1 sene iliklerime kadar yaşadım vede artık sahneye çıkma vaktim geldi dediğim anda eşimle karşılaştım ve şuan 15 aylık evliyim şimdide bir bebiş istiyoruz inşallah hayırlısıyla :)))))

ayrılık acı olgunlaştırıyo kimisini daha bir inat gidiyor hayata kimiside pes edip bir kez yaşayıp birkez öleceğini unutup bu kısacık hayatı kendilerine zehir ediyolar ......................

çok sevdiğim aşkımdan 2 aydır ayrıyım.yaklaşık 2 aydır ne yüzünü gördüm ne de sesini duydum.
bazı nedenler dolayı ayrılmak zorunda kaldık.
evet çok zordu msnde onu görüp de engelini kaldırmamak,sesini duymak isteyip aramamak...
1 hafta önce beni arayıp beni sevdiğini ve özlediğini söyledi ama ben tepkisiz kaldım...
neden böyle yaptım bilmiyorum ama sanırım ona çok kırıldım...

benim ilişkim çok fırtınalıdır. Hatta o kadar alıştık ki, sakinleşince bu fırtına öncesi sessizlik mi diyorduk.
4 senelik ilişkinin 1. senenin sonunda en büyük ayrılığımızı yaşadık. 3 ay kadar sürdü. İlk günler o msj atmış bana gelmemiş :( ben de o beni aramıyor tamamen sildi sandım (o ayrılmak istemişti) hatta bu ruh haliyle başka birine yöneldim malesef. sonra o kişiden ayrıldım. bu süre içinde hiç aramadı. ama sonra mesaj gönderdi. buluştuk, konuştuk.. kavga ettik ama barıştık :)

sorarsan aynı mı oluyor her şey diye. bizim ilişkimiz her ayrılıktan sonra daha da güçlendi. ama biz çok yıprandık.. Şimdi o kadar çok sorunumuz var ki (ailevi, maddi, iş durumları vs.) ayrılmaya ve kavga etmeye fırsat bulamıyoruz. Tek yaptığımız birbirimizden güç almak..

selam kızlar vereliniortak
sevgilinizle, nişanlınızla, eşinizle hiç ciddi bi ayrılık yaşadınızmı.
Günler boyu hiç haber alamadığınız zaman naptınız?
eliniz telefona gitmedimi yoksa onun aramasınımı beklediniz :uhm:
Ve merak ediyorum ayrılıktan sonra barıştınızda herşey yine eskisi gibi oluyormu yoksa herşeye artık farklı mı bakıyorsunuz :1closedeyes:
Ayrlıktan sonra barışmak sevginin değerini daha iyi anlıyorum diyenlerdenmisiniz?
yoksa ayrılığın sevgiyi tükettiğinin savunanlardanmısınız ???CADIARZU
yorumlar için şimdiden herkese teşekkürlera.s.

ah canım benim çok acı verici olduğu kesin ama önümüze bakmamız gerektiğide kesin özelde bekliyorum seni konuşalım olurmu:1hug:

bende ayrıldım
şimdi ona anlatmaya çalışıyorum bunu ama anlamıyor
bırakmıyo ama olmaz artık
dolayısıyla tam anlamıyla ayrılamadk

beni hem çok ihmal etti hemde sorumsuzca davrandı hatasının farkında ama neye yarar
bu kaçıncı uyarışımdı onu kaçıncı özür dilemesiydi artık ona inanmıyorum
bizde çok ciddiydik 3 sene oldu eşim derdi bana çocuklarımın annesi derdi
ama gel görki geleceğe dair hiçbir çabası olmadı öle işte:çok üzgünüm:

bende çok ayrılıklar yaşadım sonrasında tekrar beraberliğime devam da ettim
ama hiç biri eskisi kadar olmadı
neden mi?
ben kolay kolay ayrılığı ağzıma almayan biriyim, öyle her tartışmada, her tavırda hadi ayrılalım demem baya bağlıyımdır
aldı isem hakkaten canıma tak ettirilmiştir
sonrasında birleşmek istemem ise görünen o ki alışkanlıktanmış
ama birleştikten sonra karşı taraftan hiç bir zaman bir özveri görmedim
nedense iyice boş bıraktılar sanırım nasılsa kendi gidiyor ben ne etsem boş havasına girdiler
bende sonrasında hakkaten dönmemek üzere gittim

ama noldu, sonra hepsinden de haber aldım, benden sonra hayatlarında koca boşluk olmuş beni çok aramışlar
insanlar neden ellerindekinin kıymetini kaybetmeden anlamazlar anlamam yani
bende de çok boşluklar oldu mu? evet oldu
ama noldu sonra hepsi doluuu!

bizde yaşamıştık daha yeniydik ozamnlar obeni terk etmişti.terk ederken sevdiğimi de söyledim çok yüzsüzüm.ama ayrldık ve çektim gittim.asla arkasını aramdım.3. gün o başladı aramaya.7 . gün barıştık..affedilio insan unutuyo bazı şeyleri ama zamn geçtikçe ben bna yaptığı hatayı hatrlyp içten içeüzülyrm.bazen keşke affetmeseydm diyorum.

selam kızlar vereliniortak
sevgilinizle, nişanlınızla, eşinizle hiç ciddi bi ayrılık yaşadınızmı.
Günler boyu hiç haber alamadığınız zaman naptınız?
eliniz telefona gitmedimi yoksa onun aramasınımı beklediniz :uhm:
Ve merak ediyorum ayrılıktan sonra barıştınızda herşey yine eskisi gibi oluyormu yoksa herşeye artık farklı mı bakıyorsunuz :1closedeyes:
Ayrlıktan sonra barışmak sevginin değerini daha iyi anlıyorum diyenlerdenmisiniz?
yoksa ayrılığın sevgiyi tükettiğinin savunanlardanmısınız ???CADIARZU
yorumlar için şimdiden herkese teşekkürlera.s.

sekiz seneden beri nişanlımla beraberiz. birbirimizi çok seviyoruz hala ama HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMUYOR!!! bunu unutmayın. sadece kendimde değil bu örnek. bazı şeyler yitiriyor güzelliğini... ilk günlerdeki bana bakışı o kadar masum o kadar bana aç ve susuz kalmış gibiydi ki o bakışları beni öldürüyordu belki de o bakışlar sayesinde beni kendine aşık etti aylar geçti yıllar geçti o bakışlar zamanla köreldi. şimdi de güzel bakıyor ama ilk zamanlardaki gibi değil!!! belki de yaşadığımız ayrılıkların da etkisi vardır bilemiyorum bir kaç cevabı okudum bende onlara katılyorum ayrılma sebebine de bağlı!!!! :1rolleyes:

denıse canım pekı neden boyle oldu ben ılıskınde mutlu oldugunu sanıyordum ve cıddı bır ılıskı degılmıydı

yorum yazan, anılarını & yaşadıklarını içtenlikle paylaşan herkese çok teşekkürler kızlar vereliniortak
denıse canım pekı neden boyle oldu ben ılıskınde mutlu oldugunu sanıyordum ve cıddı bır ılıskı degılmıydı
mutluydum tabiikide canım çok mutluydum, huzurluydum onun yanında. böyle olmasını hiç istemezdim mafoldumben ama olmadı işte bizim sonumuz ayrılık oldu :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım üzülme bak benım en son ayrılığımda o seçti ayrılmayı.yaklaşık 5 ay görüşmedik mahkemelik oluyorduk az daha falan.o başkası ile çıkmaya başladı ben başka bır yola girme niyetindeydim.birbirimizle ilgimiz yoktu.ben ağustos 27de bır rüya gördüm inanmazdım bana teyzem al anahtarı uyu rüyanda kımı görürsen o evleneceğin insan olacak dedi.tamam dedim inanmam ama meraktan denedim.rüyamda ff ile geleceğiniz olacak dedi inanamadım.kalktıgımda şoktaydım.olamaz bilinçaltım dedim.o akşam bır arkadaşım aradı x'ın ablası bana geldı fal baktırmaya senın hakkında bir sürü saçma sapan söyledi diye uyarı maılı atmak için net kafeye gittim.msnde bır yazı özledim seni? asla yapmazdı hayatında bır ınsan varken yapmazdı ve işin tuhafı bende silinmişti tabı bende onda aynı şekilde bu imkansızdı .kafeden çıktım aradım ilk dediği ben kendı yoluma gittim artık hayatımda başkası var dedi sankı barışmak ıcın aradıgımı düşündü ilgisi yoktu bende dedım olanları anlattım dediki belkıde bu bıze bır işaret.yada belkıde kız arkadaşım msnden yapmıştır ablamlada onunlada konuşcam tamam dedim.ama benden uzak tut onları dedım olanların hiç biri benım elımde olan bır sey degılkı ama söz denıcem dedi pekı dedim .ve ben düşünceye daldım neydi biz nasıl bu hale geldik bana karım diyen insan gözlerine baktıgımda huzur buldugum ınsan 4 yılımı verdıgım ınsan gerçekten yokmuydu inanamıyordum.o bana aıt dıyordum ama aramamı ıstemış ve ararsam mahkemeye vereceğim demişti.arayamazdım.yolda istanbula dönerken gene aynı rüyayı gördüm ve yanıma bır kız oturdu aydında ona anlattım neden üzgün olduğumu başından geçen olayı anlattı ve bır kez dene dedı bende kahve ıcelımmı yarın akşam dıye mesaj attım nomu silmişti kımsın dıye cevap geldi.xım dedım olur ben senı arayacağım dedı.ve görüşür görüşmez dudaklarımıza yapıştık.şuan çok mutluyuz ben hatalarımı anladım,onu anlamaya başladım.dıyecegım o ki en imkansız gözüken şeyler bıle aslında o kadar imkanlı olabiliyorkı.üzülme.Allah hakkında hayırlısı onunla olmansa sana onu geri getircektir.

Back
X