ayrılık sürecinde nasıl ve kaç günde toparlandınız?

cimenyesili1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
311
115
18
44
ağlama nöbetleri geçiyorum ilaç tedavisine başladım.kendimi iyi hissetmiyorum.çok umut bağladığı ilişkide ayrılık yaşayan arkadaşlar iyileşmek için neler yaptınız? ben yalnız yaşıyorum yalnızlık daha kötü etkiliyor farkındayım ama çarem yok .
bir de asla dönmez dediğiniz ve çok kötü ayrıldığınız bir erkek sizi eninde sonunda merak edip aradı mı?
arkadaşlar çok kötü ayrıldık benden nefrt ediyor her yerden engelliyim.sadece aylar sonra da olsa pişman olsun bana ulaşmaya çalışsın istiyorum ama Allah adına söz verdim asla açmayacağım o telefonu ve onun merak duygusunu gidermesine fırsat vermeyeceğim.döktüğüm gözyaşlarına uykusuz geçen günlerime ihanet etmeyeceğim.
sevgili hemcinslerim tecrübelerini benimle paylaşır mısnız?

Ilk once agla bagira bagira agla Cok sevdigini ozledigini biliyorum ama sakin olmalisin. Onu hic arama mutluymus gibi gorunmelisin .Ne yasadigini bilmiyorum. Ama hersey gibi buda gececek guzel gunler herkesin kapisinda sosyallesmeye bak isine odaklan. Ders calis. Kafani dagit.

Sana bir şey diyeyim mi bak bu söylediğim kanıtlanmış onaylanmış bir durumdur. Şimdi sen böyle üzülüyorsun ağlıyorsun kendini yiyorsun ya boş yere , az bekle biraz zaman geçsin bak nasıl koşucak peşinden tabi o zaman sen ondan soğumuş iğreniyor olucaksın bu seferde o senin yaşadığını yaşıycak bu hep böyledir kimse inkar edemez sen bunu aklından çıkarma kendinide üzme bukadar. Bir erkek müsfettesi için aman yaa o kaybetti de geç :işsiz:

Aşkı, sevgiyi birine sunabilirsin, Eğer o kabul etmezse zamanında, sunabileceğin birini beklemelisin...

Onun için yapmak istediğin, planladığın şeyler senin zaman kaybın olur

Sana bir şey diyeyim mi bak bu söylediğim kanıtlanmış onaylanmış bir durumdur. Şimdi sen böyle üzülüyorsun ağlıyorsun kendini yiyorsun ya boş yere , az bekle biraz zaman geçsin bak nasıl koşucak peşinden tabi o zaman sen ondan soğumuş iğreniyor olucaksın bu seferde o senin yaşadığını yaşıycak bu hep böyledir kimse inkar edemez sen bunu aklından çıkarma kendinide üzme bukadar. Bir erkek müsfettesi için aman yaa o kaybetti de geç :işsiz:
canım çok fena ayrıldık.şizofren dedi hasta dedi nefret ediyorum senden dedi.arar mı ? ölüm sessizliği içindeyim şu an.sadece merak etsin 1 kere bile arasın istiyorum ama açmayacağım onun merakını gidermesine izin vermeyeceğim asla.çok aklı başında mantıklı düşünen biri asla aramam sormam dedi.bunlara rağmen arar mı?

ağlama nöbetleri geçiyorum ilaç tedavisine başladım.kendimi iyi hissetmiyorum.çok umut bağladığı ilişkide ayrılık yaşayan arkadaşlar iyileşmek için neler yaptınız? ben yalnız yaşıyorum yalnızlık daha kötü etkiliyor farkındayım ama çarem yok .
bir de asla dönmez dediğiniz ve çok kötü ayrıldığınız bir erkek sizi eninde sonunda merak edip aradı mı?
arkadaşlar çok kötü ayrıldık benden nefrt ediyor her yerden engelliyim.sadece aylar sonra da olsa pişman olsun bana ulaşmaya çalışsın istiyorum ama Allah adına söz verdim asla açmayacağım o telefonu ve onun merak duygusunu gidermesine fırsat vermeyeceğim.döktüğüm gözyaşlarına uykusuz geçen günlerime ihanet etmeyeceğim.
sevgili hemcinslerim tecrübelerini benimle paylaşır mısnız?
Evlenipte cocukla ayrilsaydiniz napardiniz acaba. Gencsiniz bekarsiniz uzulmeyin. Allah hayirli kisilerle karsilastirsin.

canım çok fena ayrıldık.şizofren dedi hasta dedi nefret ediyorum senden dedi.arar mı ? ölüm sessizliği içindeyim şu an.sadece merak etsin 1 kere bile arasın istiyorum ama açmayacağım onun merakını gidermesine izin vermeyeceğim asla.çok aklı başında mantıklı düşünen biri asla aramam sormam dedi.bunlara rağmen arar mı?
Yapma lütfeeen, çok aklı başında mantıklı biri olsa sana bu lafları söylermi ? İnşallah aramaz senin için o daha hayırlı olur çünkü

Ilıskınızın oluru yoksa kendine sosyalleşmek ıcın yapacak bir seyler bulman lazım. Herkes senin yasadıgını yasıyor, tek cozum dusunmemeye calısmak.

Ilıskınızın oluru yoksa kendine sosyalleşmek ıcın yapacak bir seyler bulman lazım. Herkes senin yasadıgını yasıyor, tek cozum dusunmemeye calısmak.
Bu arada su mesaja bir ekleme yapayım, bende seninle aynı durumdayım. Kafam bu aralar bozuk olsa da, haketmedıgımı dusunsem de dusunmemeye çalışıyorum. Kendini bir seylerle meşgul et ya da yakın arkadaşlarınla konus hıc degılse ıcını bosaltırsın..

Merhaba,

Burdaki cogu arkadas gibi aynı seyleri sırf biraz siz rahatlayın diye tekrar yazacagım.

Herkesin psikolojisine, ilişkisinin derinliğine bağlı olarak; Belki 1 belki 2 hafta, belki 1 ay belki 2 ay.. ama illa ki geçecek hatta gün gelecek bazı seyleri düşünsen de hatırlamıyor olacaksın, sesini, sana hitap şeklini bile unutacaksın inan bana.

Kendini hiç sıkma, içinden gelince agla, kendi kendine bagır cagır rahatla, çalışıyorsan işten 1-2 gun izin al durumun varsa 1-2 gun tatile git.

Muzıgını kulagına tak yuruyuslere çık, spora git..

Gün gelecek bir bakmışsın; bu acıları boş yere yaşamıssın, hiç değmezmiş..

Back
X