- 22 Ağustos 2017
- 311
- 115
- 18
- 44
- Konu Sahibi cimenyesili1
ağlama nöbetleri geçiyorum ilaç tedavisine başladım.kendimi iyi hissetmiyorum.çok umut bağladığı ilişkide ayrılık yaşayan arkadaşlar iyileşmek için neler yaptınız? ben yalnız yaşıyorum yalnızlık daha kötü etkiliyor farkındayım ama çarem yok .
bir de asla dönmez dediğiniz ve çok kötü ayrıldığınız bir erkek sizi eninde sonunda merak edip aradı mı?
arkadaşlar çok kötü ayrıldık benden nefrt ediyor her yerden engelliyim.sadece aylar sonra da olsa pişman olsun bana ulaşmaya çalışsın istiyorum ama Allah adına söz verdim asla açmayacağım o telefonu ve onun merak duygusunu gidermesine fırsat vermeyeceğim.döktüğüm gözyaşlarına uykusuz geçen günlerime ihanet etmeyeceğim.
sevgili hemcinslerim tecrübelerini benimle paylaşır mısnız?
bir de asla dönmez dediğiniz ve çok kötü ayrıldığınız bir erkek sizi eninde sonunda merak edip aradı mı?
arkadaşlar çok kötü ayrıldık benden nefrt ediyor her yerden engelliyim.sadece aylar sonra da olsa pişman olsun bana ulaşmaya çalışsın istiyorum ama Allah adına söz verdim asla açmayacağım o telefonu ve onun merak duygusunu gidermesine fırsat vermeyeceğim.döktüğüm gözyaşlarına uykusuz geçen günlerime ihanet etmeyeceğim.
sevgili hemcinslerim tecrübelerini benimle paylaşır mısnız?