- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Sorunlarınız çok mu büyüktü ?
Aşılamaz mıydı ?
Belki de nisbet yapmak istedi Başkasını seviyorum derken
canım sımdı oncelıkle gecmısı gecmıste bırakıyorsun yoksa gelecege odaklanamazsın. ısıne sarıl calısıyorsan arkadaslarınla vakıt gecır hobi bul spora basla yeterkı senı ıstemeyenı aklına bıle getırme. unutma sen degerlısın. o senı kaybettıgıne yansın
Bir senede insan nasıl unutamaz?
Bu hiç sağlıklı değil.
Alın elinize kağıt kalem ve eğer evlenmiş olsaydınız ne gibi sorunlar yaşayacaktınız yazın.
Ve sonra altına kocaman DEĞER Mİ yazın.
Cevabını biliyorsunuz.
Biz kadınların bu haline üzüluyorum. Erkek silip geçiyor, kadın yillarca bile hala geri dönüşü umut ediyor. Cok sahipleniyoruz, bağlaninca kolay kopamiyoruz ve haklisınız hırs yapıyoruz.
Anlattığinız gibi biriyle evlenseniz mutlu olmayacagıniz zaten belli ama size öyle hayaller kurdurmuş olmalı ki hala acaba olur mu diye duşünmekten onu unutamiyorsunuz. Tekrar birlikte olma ihtimalini öldürmeniz lazım zihninizde.
Kolay mı bunu yapmak, tabii ki zor ama yapan yapıyor. Muhtemelen fazla uğrası olmayan birisiniz en buyük amaciniz evlenmek olmalı.
Bir kahve yapın kendinize ve artık onun icin uzülmeyeceğim deyin çunkü cidden insan bir yerden sonra kendini korumayı da bilmeli. Gercekleri gorün ve kabullenin. Bir yil olmuş artik bunu yapabilmelisiniz.
Bakın bunu yaparsanız yeni bir aska da kapı aralamis olursunuz benden söylemesi.
Siz zaten evlenseniz bile bu iş yürümezdi ki canımNerden baslasam bilemiyorum . Askere gitti annem dediki izne gelince soz yapcaz . Neyse geldi izne hadi soz yapalim dedi ama cevresi o kadar kötü insanlarla doluyduki ailem istemedi . Sevgilim kinlendi ailen beni istemiyo diye askerden geldi bi sekilde nisanlandik . İse gir diyodum ben emir altina giremem ev satilsin dükkan acacam diyodu . Benimle hic disari cikmiyodu param yok diye ama söyle elimden tutup yuruyus bile yapmadik 6 ay boyunca . Ama o arkadaslariyla gecelere kadar mahallede oturuyodu . Benim aileme kinliydi ne zaman tartissam annen dolduruyo seni diyodu . 2 kere nisani atma aşamasina geldim bi sekilde baristik eve geldi özur diledi fln . Sonra bi gun bana ben dügünü ertelemeyi düsünuyorum biz cok kavga ediyoruz dedi bende sanki dugun tarihimi var ortada napiyosan yap dedim . Bi gun sacma bi sebepten kavga ettik yapma ddigi biseyi yaptim kendini bulunmaz hint kumasi sanma bitti dedim. Bunu da yedirememis bana daha sonra dediki sen bilmiyomusun benim bu laflari kaldiramiyacagimi dedi
Bence de. Ne güzel bir umut :)..Siz neye hazirsaniz, o da size hazirdir. Bunu aklinizdan cikarmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?