Ayrılık yaşamis unutamayan tecrubeli arkadaslar ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Benim gibi unutamayanlar ya da ayrilik yasayanlar var mi ?
5 yil iliskiden sonra nisan atma yasadik normalde cok gururluyumdur yalniz buyuk konusmusum . O bohca bu eve gelirse dönüsü olmaz küs konusma ama gonderme bitmesin sorun ne olursa olsun diyen adamin ailesini aratip bitti kizimiz istemiyo dedirttim babama . Buyuk sorunlar vardi issizdi mesela neyse. Sonra barismak istedim ama o istemedi baskasini seviyorum seni istemiyorum fln dedi . 1 sene oldu ancak her gun ruya goruyorum dun ruyamda biriyle sozleniyodum ve biranda benim nisanim da nasil heycanliydim ben sozlenmek istemiyorum diyip agliyodum .cok ozluyorum artik sevilmiyorum kimseyide sevemiyorum . Ne yapmali tecrubeli arkadaslar yardim edin . Hep eksigim arkadas ortaminda disarda hani bir kez olsun sarilsam yada bi icimi doksem ona rahatlarim belki nasil olcak bu halim ?

Geçmişi unut geleceğe bak. Seni istemeyen birisi için kendini üzmeye değecek kadar uzun değil hayat. Ilerde bu üzüldüklerin aklına geldiğinde hem pişman olur hemde gülersin kendine. Boşver...

canım sımdı oncelıkle gecmısı gecmıste bırakıyorsun yoksa gelecege odaklanamazsın. ısıne sarıl calısıyorsan arkadaslarınla vakıt gecır hobi bul spora basla yeterkı senı ıstemeyenı aklına bıle getırme. unutma sen degerlısın. o senı kaybettıgıne yansın

Bir senede insan nasıl unutamaz?
Bu hiç sağlıklı değil.
Alın elinize kağıt kalem ve eğer evlenmiş olsaydınız ne gibi sorunlar yaşayacaktınız yazın.
Ve sonra altına kocaman DEĞER Mİ yazın.
Cevabını biliyorsunuz.

Sorunlarınız çok mu büyüktü ?

Aşılamaz mıydı ?

Belki de nisbet yapmak istedi Başkasını seviyorum derken

Konuyu açıp gitmişsiniz ama belki okursunuz diye yazacağım. Öncelikle kader denen şeye inanmak gerekir, kaderinizde yokmuş. Sizi sevmediğini, başkasını sevdiğini söylemiş. Üzerinden 1 yıl geçmiş. Unutmanın da artık zamanı gelmiş. O gününü gün ederken neden siz kahroluyorsunuz? Bırakın 5 yılı isterse 15 yıl olsun, insanlar 30 yıllık eşlerinden ayrılıyor ve mutlu. Sizi seven erkek neden işsiz geziyor iş aramıyor?İnsan yarın bir gün evleneceğim, iş bulmam lazım diye düşünmez mi? Neden hala sizi aramadı? Silkelenin ve kendinize gelin artık.Rüya konusunda da bilinçaltınız yönlendiriyor, psikologla görüşseniz iyi olur.

Nerden baslasam bilemiyorum . Askere gitti annem dediki izne gelince soz yapcaz . Neyse geldi izne hadi soz yapalim dedi ama cevresi o kadar kötü insanlarla doluyduki ailem istemedi . Sevgilim kinlendi ailen beni istemiyo diye askerden geldi bi sekilde nisanlandik . İse gir diyodum ben emir altina giremem ev satilsin dükkan acacam diyodu . Benimle hic disari cikmiyodu param yok diye ama söyle elimden tutup yuruyus bile yapmadik 6 ay boyunca . Ama o arkadaslariyla gecelere kadar mahallede oturuyodu . Benim aileme kinliydi ne zaman tartissam annen dolduruyo seni diyodu . 2 kere nisani atma aşamasina geldim bi sekilde baristik eve geldi özur diledi fln . Sonra bi gun bana ben dügünü ertelemeyi düsünuyorum biz cok kavga ediyoruz dedi bende sanki dugun tarihimi var ortada napiyosan yap dedim . Bi gun sacma bi sebepten kavga ettik yapma ddigi biseyi yaptim kendini bulunmaz hint kumasi sanma bitti dedim. Bunu da yedirememis bana daha sonra dediki sen bilmiyomusun benim bu laflari kaldiramiyacagimi dedi
Sorunlarınız çok mu büyüktü ?

Aşılamaz mıydı ?

Belki de nisbet yapmak istedi Başkasını seviyorum derken

Dun gece cok düsündüm hala umudum olduğu icin bana dönecek umudum oldugu icin unutamiyorum onu. Bide hırs yapiyorum galiba nasil yapar bunu bana diye cunku cok ayaklar altina aldım gururumu
canım sımdı oncelıkle gecmısı gecmıste bırakıyorsun yoksa gelecege odaklanamazsın. ısıne sarıl calısıyorsan arkadaslarınla vakıt gecır hobi bul spora basla yeterkı senı ıstemeyenı aklına bıle getırme. unutma sen degerlısın. o senı kaybettıgıne yansın

Bir senede insan nasıl unutamaz?
Bu hiç sağlıklı değil.
Alın elinize kağıt kalem ve eğer evlenmiş olsaydınız ne gibi sorunlar yaşayacaktınız yazın.
Ve sonra altına kocaman DEĞER Mİ yazın.
Cevabını biliyorsunuz.

Biz kadınların bu haline üzüluyorum. Erkek silip geçiyor, kadın yillarca bile hala geri dönüşü umut ediyor. Cok sahipleniyoruz, bağlaninca kolay kopamiyoruz ve haklisınız hırs yapıyoruz.

Anlattığinız gibi biriyle evlenseniz mutlu olmayacagıniz zaten belli ama size öyle hayaller kurdurmuş olmalı ki hala acaba olur mu diye duşünmekten onu unutamiyorsunuz. Tekrar birlikte olma ihtimalini öldürmeniz lazım zihninizde.

Kolay mı bunu yapmak, tabii ki zor ama yapan yapıyor. Muhtemelen fazla uğrası olmayan birisiniz en buyük amaciniz evlenmek olmalı.

Bir kahve yapın kendinize ve artık onun icin uzülmeyeceğim deyin çunkü cidden insan bir yerden sonra kendini korumayı da bilmeli. Gercekleri gorün ve kabullenin. Bir yil olmuş artik bunu yapabilmelisiniz.

Bakın bunu yaparsanız yeni bir aska da kapı aralamis olursunuz benden söylemesi.

Evet cok haklısıniz suan evde kpss calısıyorum malum kış geldi pek uğraşım yok . Cok hayaller kurdurdu evet ben çok sevmisim bunu anladım bide çok tesekkur ederim
Biz kadınların bu haline üzüluyorum. Erkek silip geçiyor, kadın yillarca bile hala geri dönüşü umut ediyor. Cok sahipleniyoruz, bağlaninca kolay kopamiyoruz ve haklisınız hırs yapıyoruz.

Anlattığinız gibi biriyle evlenseniz mutlu olmayacagıniz zaten belli ama size öyle hayaller kurdurmuş olmalı ki hala acaba olur mu diye duşünmekten onu unutamiyorsunuz. Tekrar birlikte olma ihtimalini öldürmeniz lazım zihninizde.

Kolay mı bunu yapmak, tabii ki zor ama yapan yapıyor. Muhtemelen fazla uğrası olmayan birisiniz en buyük amaciniz evlenmek olmalı.

Bir kahve yapın kendinize ve artık onun icin uzülmeyeceğim deyin çunkü cidden insan bir yerden sonra kendini korumayı da bilmeli. Gercekleri gorün ve kabullenin. Bir yil olmuş artik bunu yapabilmelisiniz.

Bakın bunu yaparsanız yeni bir aska da kapı aralamis olursunuz benden söylemesi.

1 koca seneyi niye bu sekilde harap ettiginize anlam veremedim. Tamam, cok sevmis ve o kisiyle uzun bir sureli bir birliktelik yasamis olabilirsiniz ama biten bir iliskinin ardindan 1 koca yili karalar baglayarak gecirmek de ne demek?

Simdi yeniden baslama zamani. Var gucunuzle calisin, isinize sarilin, kendinizi gelistirin, sosyal olun. Bir bakmissiniz ki sizi musmutlu edecek yepyeni bir ask ufukta belirmis. :)

Siz neye hazirsaniz, o da size hazirdir. Bunu aklinizdan cikarmayin.

Nerden baslasam bilemiyorum . Askere gitti annem dediki izne gelince soz yapcaz . Neyse geldi izne hadi soz yapalim dedi ama cevresi o kadar kötü insanlarla doluyduki ailem istemedi . Sevgilim kinlendi ailen beni istemiyo diye askerden geldi bi sekilde nisanlandik . İse gir diyodum ben emir altina giremem ev satilsin dükkan acacam diyodu . Benimle hic disari cikmiyodu param yok diye ama söyle elimden tutup yuruyus bile yapmadik 6 ay boyunca . Ama o arkadaslariyla gecelere kadar mahallede oturuyodu . Benim aileme kinliydi ne zaman tartissam annen dolduruyo seni diyodu . 2 kere nisani atma aşamasina geldim bi sekilde baristik eve geldi özur diledi fln . Sonra bi gun bana ben dügünü ertelemeyi düsünuyorum biz cok kavga ediyoruz dedi bende sanki dugun tarihimi var ortada napiyosan yap dedim . Bi gun sacma bi sebepten kavga ettik yapma ddigi biseyi yaptim kendini bulunmaz hint kumasi sanma bitti dedim. Bunu da yedirememis bana daha sonra dediki sen bilmiyomusun benim bu laflari kaldiramiyacagimi dedi
Siz zaten evlenseniz bile bu iş yürümezdi ki canım :( hep ertelenen şeylerden hiç hayır gelmiyor .

Kendi kendi e unutamıyorsan yardım almalısın

Back
X