Hanimlar az cok actigim konulara bakarsaniz esimle sürekli zor günler yasiyoruz, güvenim kalmadi artik ona. sürekli birseyleri gizliyor, sakliyor. yine maddi sIkInti yasadigimiz bi dönemdeyiz. bana dün benden ayrilmayi hic düsündün mü diye sordu dün, bende hayir ama bi süre ayri kalsak nasil olur diye düsündügüm günler oldu dedim.
Bana benle evli olmasan suan maddi durumun cok iyi olurdu cok rahat bi hayat sürerdin o yüzden sordum dedi. (Calistigim bütün paralar onun borclarina ödeneklerine gidiyor)
sürekli memnun degil bazi seylerden. ben mesela pazar günü calistim gelirken benden ekmek almami iste biseler almami bekliyor kendide yatti evde. kendi alamazmiydi ? Yada ev süpürülecekti ben tüm hafta hergün calistim o yapamaz miydi ?
Kafam cok karisik bu sanirim 3 oldu ayrilmayi düsündün mü diye sormasi, acaba o ayrilmak istiyorda bu yüzden mi böyle yapiyor
sen mutlu degilmisin yada pisman misin evlendigimiz icin diye sordugumda, hayir mutluyum pisman degilim diyor.
Eşiniz bile onu nasıl çekebildiğinize hayret ediyor demek ki, nereye kadar taşıyacaksınız gerçekten hiç düşündünüz mü? Niye ödüyorsunuz eşinizin kumar borçlarını, yazık ediyorsunuz kendinize.
Eşiniz bile onu nasıl çekebildiğinize hayret ediyor demek ki, nereye kadar taşıyacaksınız gerçekten hiç düşündünüz mü? Niye ödüyorsunuz eşinizin kumar borçlarını, yazık ediyorsunuz kendinize.
bende bilmiyorum okadar büyük bi cikmazin icindeyim ki, bi es olarak onu sirt üstü mü birakmis olurum daha 1 senem dolmadi ona mi üzüleyim bana gercek yüzünü göstermedi ona mi üzüleyim
bende bilmiyorum okadar büyük bi cikmazin icindeyim ki, bi es olarak onu sirt üstü mü birakmis olurum daha 1 senem dolmadi ona mi üzüleyim bana gercek yüzünü göstermedi ona mi üzüleyim
Sizden kumar oynadığını saklamış üstüne borç yapmış adamın ödemelerini yapmak sırt üstü bırakmamak değil yanlış anlamayın ama akılsızlık kaba tabiriyle.
Eşiniz sizi kandırmıs ve bence destek olunmayı hiç haketmiyor. 1 seneye üzülmeyin de bundan sonra boşa geçirmeyin bence senelerinizi.
Bence de nabız yokluyor. Yaşananlara karşı dusuncenızı merak edıyor acık acık da soramıyo dolaylı soruyo.. Siz ona sorun bakalım sen mutlu musun bu halinden ? diye.