Son kez gormeye gelmistim seni bugun, ayriligin tam 5. gunu... Hani derdin ya sensiz yasayamam diye.. Kac gundur haber alamayinca sendne ciktim geldim dayanmadim iste.. Biliorudm sen bensiz yapamazdin sana guc vermeye gelmistim... Ama hani nerdesin, Karsimda olmana ragmen neden hissedemiorum seni... Gozleri elleri kalbi sicacik olan sevgilim gitmisti sanki.. Yerien buz gibi bi adam gelmisti... Hayir hayir sn bu olamazsin.. iki gun icinde bukdr deisemez ki bi insan. Benim icimi acitmak icin ugrasma, Kaniorum ztn.. bakma bna nolur gozlerinde hep kendimi gorurdum simdi ise kocaman bi boslugu gormek istemiorum... Ayrildik evet ama ben senden vazgecmemistim ki, herseye ragmen ruhum kalbim hep senin yanindaydi... Ama goruorumki sen benden gideli cook olmus... Zaman insani deistirir derlerdide bukdr cabuk olacagini hic ummamistim... Bukdr mi basitti hersey.. Ayrilik dedikleri bu muydu .. Hani ayrilik can yakardi hani ayrilik olumdu.. Peki neden guluosun simdi karsimda.. Yoksa taniyamadinmi beni ? Daha dune kadar askindim.. Asktim...