Eveeet artık bende aşk acısı çekenlerdenim mi desem ayrılık grubuna katılan mı desem onlardanım 3 senelik ilşkim bitio biticek bitii.. neden ? hiiiç sebeb yok varda yok yani elimde keşkelerim war kaybolan 3 senem var kaybettiğim insanlar var en başta kendimi kaybettim ben ya senin için şunları yaptım demicem ama senin için çok şey yaptım alışkanlıklarımı , isteklerimi herşeyi bi kenara attım üniversiteye başladım sen görmesen bile tek bi erkeğe selam vermedim herkes benim ismimi bilirken ben kimseyi tanıyamadım bilio musun sen naptın orda bilmiorum bilmekde istemyrm ama biliyorum ki sen ben gibi değildin ...artık ne senin ismini ne ankarayı ne 06 bi plakayı hatta millet meclisini yani seni bana hatırlatan hiç bi şeyi görmek duymak anmak istemiyorum ...seni ne aldattım ne yalan söyledm ne de haberin olmadan tek bi adım attım ... bana ettiğin tüm hakaretlere zorla özledim demelerine rağmen seni hep çok özledim senin hep o pamuk gibi göğsünde uyumak istedim tüm sorunlra rağmen içimdeki tüm fıtınalara rağmen o gögsünde huzur buldum biliyo musun? seni her gördüğümde ayaklarım yerden kesildi heycandan midem bulandı bana heep çilekli sakız alırdın geçerdi sonra elimi tutunca yine olurdu ahh nereye baksam bi anı nereye baksam sen... ben yeniden gülebilr miyim ? yeniden o merve olabilir miyim senden başka kimsem yoktu benim başma kakcgnı bilsem bile ailemdeki sorunları kendi sorunlarımı sana anltırdım ben ...sen smdi bna bitti bile deme zahmetnde bulunmadan kim blir napyosun .. seni kimse ben gibi sevemicek seni kimse benm gbi koklyamıcak kmse senn böle bi tarfnı kaldramcak eminm sen kaybediosun bu laflar klasik bile olsaa, ewet eminim seni kmse benim gibi sevemicek hoşçakal .