• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılık...

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrwb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrwb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
278
1
46
İzmir
Eveeet artık bende aşk acısı çekenlerdenim mi desem ayrılık grubuna katılan mı desem onlardanım 3 senelik ilşkim bitio biticek bitii.. neden ? hiiiç sebeb yok varda yok yani elimde keşkelerim war kaybolan 3 senem var kaybettiğim insanlar var en başta kendimi kaybettim ben ya senin için şunları yaptım demicem ama senin için çok şey yaptım alışkanlıklarımı , isteklerimi herşeyi bi kenara attım üniversiteye başladım sen görmesen bile tek bi erkeğe selam vermedim herkes benim ismimi bilirken ben kimseyi tanıyamadım bilio musun sen naptın orda bilmiorum bilmekde istemyrm ama biliyorum ki sen ben gibi değildin ...artık ne senin ismini ne ankarayı ne 06 bi plakayı hatta millet meclisini yani seni bana hatırlatan hiç bi şeyi görmek duymak anmak istemiyorum ...seni ne aldattım ne yalan söyledm ne de haberin olmadan tek bi adım attım ... bana ettiğin tüm hakaretlere zorla özledim demelerine rağmen seni hep çok özledim senin hep o pamuk gibi göğsünde uyumak istedim tüm sorunlra rağmen içimdeki tüm fıtınalara rağmen o gögsünde huzur buldum biliyo musun? seni her gördüğümde ayaklarım yerden kesildi heycandan midem bulandı bana heep çilekli sakız alırdın geçerdi sonra elimi tutunca yine olurdu ahh nereye baksam bi anı nereye baksam sen... ben yeniden gülebilr miyim ? yeniden o merve olabilir miyim senden başka kimsem yoktu benim başma kakcgnı bilsem bile ailemdeki sorunları kendi sorunlarımı sana anltırdım ben ...sen smdi bna bitti bile deme zahmetnde bulunmadan kim blir napyosun .. seni kimse ben gibi sevemicek seni kimse benm gbi koklyamıcak kmse senn böle bi tarfnı kaldramcak eminm sen kaybediosun bu laflar klasik bile olsaa, ewet eminim seni kmse benim gibi sevemicek hoşçakal .

ahh canım sana deger vermeyenleri silip atacaksınn yoksa olan sana olurr:5:
bi anda karar ver ve bitirr..
kaçan hep kovalanırmışşş..sende arkana bakmadan kaçç kendinee yaşamınaa devamm..:71:

öle biliyorum da o kadar kolay değil işte ya kendimden bile çok seviyorum ben onu seviyomuşum yani canı sağolsun =(

üzüldüm... umarım senin ona verdiğin değeri birisi sana verir...

ben bida korkarım kimseye güwnemem çnkü o bnm tam anlmyla güwendğim biriydi güya ... ben değer görmek istiyorum şımartılmak istiyorum yani verdiklerime bi karşılık istyrm ama bnm dememle değil zorla değil.. ve biliyorum hissdyrm başka birisi oluck en kısa zamnda haytnda allaah görüyo ztn ama mutlu olamasın inşallah

ayrılık gerçekten zordur..bende ayrıldığımda kendime uzun bi süre gelememiştim kendimi harap etmiştim ama gün gelipte o günleri geride bırakınca gerçekten üzüldüğün kendini harap ettiğin günlere yanıyosun ben bunu yaşadım..gerçekten seven birisi sana zaten bunları yaşatmaz..tek taraflı sevgide yürümüyo malesef ilişkinin bütün yükü omuzlarında oluyo ve yine mutsuz oluyosun..öle mutsuz olmaktansa onu unutmaya çalışarak mutsuz ol inan bana atlattığın zaman dahada mutlu olacaksın ve geçen zamana yanacaksın..sancılı bi süreç ama geçicek güçlü olmaya çalış cnm..Allah sabır versin..

kendini yanliz hissetme cunku anliyrm ne demek istedigini.
Insanin en zoruna giden, seni sevmedigi halde veya az sevdigi halde seninli birlikte olmasi, baslangicta seni biraz simartmasi sonrada unutup gitmesi.. madem istemiyrlar sevmiyrlar ne icin bizim canimizi yakiyrlar anlamiyrm. Inanki hayatinda baska biri olmasi nedeniyle olan birliktelerde az acitmiyor.
Bazen dersinki sabir edeyim su veya su sebeplerden dolayi anlayis gostereyim fakat olmuyor iste ve bakiyrsun ki kac yil bosuna gecmis.. heleki birlikte hayal kurulunca.. bosver unut gitsin demekle olmuyor ama mecbur ona ayit ne varsa hayatindan cikarmak lazim. ilk once kalbine soz gecirmek lazim. Bir an gelecek unutmaya hariz hissedecsin kendini ama bir an geliyorki gozlerinden selaleler akiyor. Insaniz iste, sevince boyle seviyoruz.. :-(

ya ben artık seni sewdiğimi biliyosun seni özlediğimi biliyosun bunları istemiyorum ya tamam diyo bi kaç gün sonra yine aynı ya ben diyorum seni özledim görüşelim görüşücez die oda ewet görüşücez ws benim gibi yapıo ya diyorum sen neden ben demeden görüşücez gelicem demiosun ? ama bni tatmin eden bi cevap yok üste çıkıo olsa ztn su an bunları yazıo olmazdım gelmedi mi çok geldi çok güzel vakitler anlar geçti ama neden ben erkek gibiyim de o kız gibi nazlanıo hayır denedim tersinide denedim her seferinde beni yumuşatmanın bi yolunu buldu ben ağlıyorum o rahat rahat uyuo ders çalışıo beni istemediğinden eminim artık söyle diyorum beni istemedğini defolup gidiyim hayatından ders çalısıorum bitsin konuşcaz dio bu ne ya bu ne üzülen benim işte

canım benim benimde öyle bir hikayem var 2 yılımı verdim bende neler götürdü benden anlatamam ama hayata olumsuz bakmıyorum o öyleydi diye ilerki dönemlerde kimseye güvenmeme gibi bi durumum olmadı o öyleydi diye bi genelleme yapma sende.

Ayrılıklara üzülmeyin. Onlar küçük engellerdi hayatınızda. Kader sadece gerçek aşk için yolunuzu temizliyor.Durum bundan ibaret... ben bu söze inanarak yaşamaya devam ediyorum sende öyle yap kılasik bi söz daha var sen değil o seni kaybettiğine üzülsün.

Hayatımdan gidenler... Bir daha geri gelmeyi hayal bile etmeyin..! Hayatıma yeni girenler gitmeyi düşünürseniz, hiç beklemeyin..! Kalıp tanımaksa amacınız durup izleyin..! Başkalarından degil beni benden ögrenin..! BEN: ARADIKLARIMA SAHİP, SAHİP OLDUKLARIMAYSA TUTKUNUM...

sorun da şu ki bitti hadi git diyemiyorum sen seni özleyenlere git bana böle davranmana sebep olanlar varsa onlara git diyemiyorum biliyorum ki dönüp bana benden sen ayrıldın diye beni suçlu duruma düşürüp daha çok üzücek bazen onu hayatıma sokan bana öle kızıyorum ki hayat durucak sanki bida beni kimse sevmicek kimse beğenmicek gibi geliyo :5:

Hayatımdan gidenler... Bir daha geri gelmeyi hayal bile etmeyin..! Hayatıma yeni girenler gitmeyi düşünürseniz, hiç beklemeyin..! Kalıp tanımaksa amacınız durup izleyin..! Başkalarından degil beni benden ögrenin..! BEN: ARADIKLARIMA SAHİP, SAHİP OLDUKLARIMAYSA TUTKUNUM...

gercekten guzel yazdin, tesekkur ederim.
Bende boyle dusunuyrm demekki degmezmis, beni sevdigini gosterdi hatta inaniyrdum fakat biranda bitti. Ama bu son, uzulmemek dimdik ayakta durmak ve "ben sana muhtac dglm" ifadesini verebilmek onemli yoksa ezilmeye devam ...
Hayirlisi degilmis, daha iyisini laik oldugunu dusunerek yola devam.. yapilacak baska birsey yok.

Gitmeni de istemedim, ama kalmanı da. Gitmen de tüketti yüreğimi, kalman da... Hiç ortası olmadı bu aşkın. Varlığında yokluğuna; yokluğunda varlığına ağlattın. Sevdin mi? Sevmedin mi? Birleştik mi? Ayrıldık mı? Ben hiç bilemedim. Hep iki ayrı noktadaydık biz. Baharda varsan güzde yoktun. Dilde varsan sözde yoktun. Ne başı oldu bu aşkın,ne de sonu...

Nasip; İstenen değil, hep verilen. Nasipse gelirmiş Çin'den Yemen'den. Nasip değilse; Senin olsa bile Kayar gidermiş elinden..
Mevlana

Uğruna fedakarlık yapmadığın sevgiyi, yüreğinde taşıyıpta kendine yük etme. Bilmez misin ki; sevgi bile başlı başına ağırken, mecburi bir beraberlik insan ruhunda onanmaz yaralar açar.

Gitmeni de istemedim, ama kalmanı da. Gitmen de tüketti yüreğimi, kalman da... Hiç ortası olmadı bu aşkın. Varlığında yokluğuna; yokluğunda varlığına ağlattın. Sevdin mi? Sevmedin mi? Birleştik mi? Ayrıldık mı? Ben hiç bilemedim. Hep iki ayrı noktadaydık biz. Baharda varsan güzde yoktun. Dilde varsan sözde yoktun. Ne başı oldu bu aşkın,ne de sonu...

:46::46::46:
harika bir yazı

cok graip biliyorumusunuz? icimden bile hissediyordum sevigisini. Hatta evlilik bile dusunuluyordu. Fakat hayatinda baska biri varmis. Insanin akli almiyor.. aglasan dert'e care bulunmuyor. Sadece icindeki atesin kulleri acitiyor.
Basta aldatmanin acisini KENDIM giderdim simdi ise AYRILIGIN yeni acisi dindirmekteyim. Allah sana bu acinin on katini yasatsin, tattigin mutluluk sana zehir olsun..

Üzülmüyorum.. Bir gün diner elbet gönlümdeki derin sızı. Hep hayırsız değil ya bu insanlar; bir gün beni de bulur hayırlısı.

Ne kusursuz insan ara, ne de insanda kusur.
Birincisini zaten bulamazsın, ikincisinde ise, bulduğun her kusur,
öğrendiğin her ayıp sahibini değil, seni çirkinleştirir. Her ikisi de seni mutsuz eder.
Birincisini bulamadığın için, ikincisini ise bulduğun için mutsuz olursun...
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anla...şa......bilirler. MEVLANA

Üzülmüyorum.. Bir gün diner elbet gönlümdeki derin sızı. Hep hayırsız değil ya bu insanlar; bir gün beni de bulur hayırlısı.

cesurlu kizsin, gercekten helal olsun.. icime su serpiyorsun.. Allah senden razi olsun.

Back
X