ayrılık...

hazanmevsimi

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
11
0
16
İstanbul
benimde 4 yıllık bi ilişkim vardı ama bitti.bitirmek zorunda kaldık sevdigimiz halde.cokta güzel bi ilişkiydi ciddydi.ama ailesinin cok borc yüklemesiyle ayrıldık unutmam gerek.daynamadık çok gelip gittik ama olmuyor ben yüzük istiyorum ama onun borcu çoktu.ve bitirmek zorunda kladık.ama nasıl unuturum bilmiyorum:(geri gelirmi bilmiyorum pişman olup en son ağladı bırakma beni dedi ama kaç yıldır aynı artık yoruldum beni kırmasından mücadele etmekten ama bitti :(anlatmak istedim.

Bence sana yakısan senı hakedecek ve mutlu edecek biri cıkacak ve bu gunlerin gececek iyiki ayrılmıssın ....

bizimde buna benzer bir olay yaşandı canım.ve sonuç ortada. ayrıyız.onun ailesi yüzünden.şunu unutma derim sana . eğer aileler problemse bazı konularda yani etkense diyelim kesinlikle olmuyor.birbirimizin aşkından ölsek de...

Aynen sewioruz ama olmuor artik tukendm cok emek verdm ugrastim ama olmadi kendi sahip ciksibn uzuldugum yeter ama aglainca uzuldum inanmasamda gel dedi ama gidemedim

sadece maddiyat,yüzük vs. ise bence gereksiz bir ayrılık.Ama işin içine ailesi girdiyse ve bundan dolayı yaşanan maddiyat sorunları ve sizi kırmasıysa iş orada değişir.biraz zaman da tanıyabilirdiniz borçların ödenmesi veya azalması için diye düşünmüyor değilim açıkçası.İlişkileri yürütmek kolay olmuyor malesef.sabır en büyük dayanak noktası.Sonuçta onu tanıyan sizsiniz,sizi tükettiyse de sevgi bir yere kadar.hakkınızda hayırlı olsun işallah.

yaa ailesi sürekli borç yüklüyor bırakmıyor ki kendi hayatına baksın.üzülen ben oluyorum.kendi sıkıntılarından beni üzüyor.4 yıl oldu işi gücü var.söz yapabilir.ve öyle bekletebilir.nereye kadar o kıymetimi bilmezse ben neden yıprancam ki.seviyor ama kırıyor üzüyor.hep kendi istedigimi olcak.benide düşünmeli biraz.2 yıl daha beklmenin bi mantıgı yok.4 yıldır hep ben sabrettim ugrastım.seviyr ama mücadele etmiyorsa bende yapamam.ben zaten artık onla olmak istemiyorum.evlennice sorun olucak cok fazla farkındayım.çok yapmak istese yapardı.ama kendimi daha cok üzdüremem.zaten obarısmak istediginde gitmedim istemedim.sadece onsuzluga alışmak zor her dakika msj telefon bekliorum.oda öle bi inatkı canı çıksa aramaz biliyorum ama işte.kendide farkında üzdügünün artık üzmek istemiyor.isteklerini yapamıyorum ilem yüzünden deyip üzülyor.onsuzluga nasıl dayanıcam bilmiyorum.aramamam gerek asla.ooda beni mrk etmez ama:(4 yıllık bi ilişki tek uzun ilişkisi ve gerçekten sewdi biliyorum.ama işte...

Anlıyorum.sizi takdir ettim açıkçası.Olayı kafanızda bitirmişsiniz.Bunu yapamayanlar da var. [mesela ben:) ] İnsanlar anne babalarının yokluğuna alışıyor,sevgilinin de yokluğuna alışılır elbette.sevgiler.

canım kafamda bittti ama yüregimde bitmiyor.bu kadar emek verdim.zoruma gidiyor.onu bu kadar sewen bi bendim.kendide benı cok sewdi.4 yıl çöpe gitti.kendi nie bu kadar duyarsız.acı cekiyor biliyorum ama belli etmiyor.benim emegimi aldı gitti.

Back
X