• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık

antonie

bahtım saçlarımdan karadır
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
2.882
5.857
158
unutamıyorum ya. allah aşkına siz nasıl unutabiliyorsunuz?

ayrılalı 2 ay oldu. barışmayı istemediğini apaçık söyledi. zaten ayrılan da oydu. bariz belli, istenmiyorum

unutuyorum diyorum, günüm kakara kikiri geçiyor. evde olduğum vakitleri de üzülmek yerine kendi kendime dans ederek geçiriyorum mesela. hakikaten unutuyorum yahu diyorum

sonra bir an duruyorum, hop yine her şey başa dönmüş.

fala sardım. hayatımda hiç fal baktırmışlığım yoktu. 1 haftadır internetten fal baktırıp duruyorum. bir sürü boşa para harcadım

hepsi de ekim sonu barışacaksınız diyor. inanmıyorum. burda fal topiğinde konuştuk, herkese ekim sonu diyip durmuşlar. tüm online falcılar pembeci. yaşasın para tuzağı.

ama inanmak da istiyorum. bazen ciddi ciddi ekim sonunda bana döneceğine inanıyorum. gün sayıyorum. birisi ekimin 3. haftası demişti mesela. ekimin 3. haftasına girmemize kaç gün var onu hesaplıyorum. sonra kendime sinirleniyorum. ama yok. inanmıyorum desem de ekimin 3. haftasını deli gibi bekliyorum

ağlayıp zırlayıp kendimi harap etmiyorum. o aşamayı geçtim. sadece arada sırada biraz gözyaşı döküyorum

ama mütemadiyen özlüyorum. valla billa çok özlüyorum

geçecek. bunu da biliyorum. ne aşklar bitmiş ben mi unutamayacağım pehh diyorum. gencecik kızsın bu ne böyle karalar bağlamak diyorum. ileride bakınca amma da salakmışım diyeceğim. biliyorum

o zaman bu konuyu niye açtım?
yapamıyorum çünkü. teoride her şeyi bilsem de bunu pratiğe dökemiyorum

daraldım. sıkıldım. zaman makinem olsun da şu hissettiklerimi küçümsediğim zamanlara hemen atlayayım istiyorum

burda aşk acısıyla ilgili konu açanlara "ah yavrum ben de senin gibiydim ama esamesi okunmuyo artık" yazmak istiyorum.

bu yorumları yazabileceğim günlere daha çok var mı?

Son düzenleme:
Maalesef zamandan başka çaresi yok bu meretin. Bitmemesi gerekseydi zaten bitmezdi ki... Bu eziyeti yapmayın kendinize. Dönse de unutulmuyor insanın içinde kalıyor hep yaşananlar. Belki bir ihtimal daha iyi olabilir ama bu yaşananlara ve ayrılık sebebine de bağlı biraz.

geçiyor valla geçiyor. hatta öyle bir geçiyor ki sen bile şaşırıyorsun. şu an acı çekme evresindesin, acını yaşa, dibe vurman gerekiyorsa dibe vur ama çok da abartma bu evreyi. eğer isteseydi şu an senin yanında olurdu, seni böyle üzmezdi. sen değerlisin, sen onsuz da yapabilirsin. kafanı başka şeylerle meşgul et, fallara sarma. dışarı çık, dizi-film izle, arkadaşlarınla buluş, kafanı dağıtmaya bak. belki şimdi değil ama er ya da geç mutlaka geçecek.

Bence takıntı yapıyor insan ayrılıktan sonra.
İnsan istenmediğini bilip neden sevmeye devam eder ki di mi?
Bariz alışkanlık ve takıntı.

İnsanın yaşlanmaya başladığını hissettiği an

Ne aşkı, ne erkekleri ne de diğer insanları umursamamaya başladığı an sanırım :KK70:

Giderse gitsin, hmmmh moduna girmek :)
Hicte degil.vücut yaşlansa bile ruh taptaze kalıyor. Aşk hala çok önemli benim için mesela.Ama eşimde bulduğum için mutluyum.Olurda birgun biterse işte dediğin gibi umursamam. Başka aşklara yelken açarım. Şimdilik no problem))

Ya oncelikle su fal işlerine hiç bulaşma bir kere mantığı yok bir de bir sürü para harcamissin.sana boş umutlar vermiş sadece.once umut etmeyi bırak.umut bitince daha kolay olur unutmak.seni istememiş sen de isteme onu.anilari bırak duygusallık bitiriyor zaten biz kadınları.gercekci dusunsen zaten umursamazsin.onun umurunda mıdır sence.kimbilir hangi ilişkilere yelken açmıştır.sen de kendi hayatına bak artik

ayrılalı 2 ay oldu. yaşlar 19. barışmayı istemediğini apaçık söyledi. zaten ayrılan da oydu. bariz belli, istenmiyorum

unutuyorum diyorum, günüm kakara kikiri geçiyor. evde olduğum vakitleri de üzülmek yerine kendi kendime dans ederek geçiriyorum mesela. hakikaten unutuyorum yahu diyorum

fala sardım. hayatımda hiç fal baktırmışlığım yoktu. 1 haftadır internetten fal baktırıp duruyorum. bir sürü boşa para harcadım

hepsi de ekim sonu barışacaksınız diyor. inanmıyorum. burda fal topiğinde konuştuk, herkese ekim sonu diyip durmuşlar. tüm online falcılar pembeci. yaşasın para tuzağı.

ama inanmak da istiyorum. bazen ciddi ciddi ekim sonunda bana döneceğine inanıyorum. gün sayıyorum. birisi ekimin 3. haftası demişti mesela. ekimin 3. haftasına girmemize kaç gün var onu hesaplıyorum. sonra kendime sinirleniyorum. ama yok. inanmıyorum desem de ekimin 3. haftasını deli gibi bekliyorum

ağlayıp zırlayıp kendimi harap etmiyorum. o aşamayı geçtim. sadece arada sırada biraz gözyaşı döküyorum

geçecek. bunu da biliyorum. ne aşklar bitmiş ben mi unutamayacağım pehh diyorum. daha 19 yaşındasın bu ne böyle karalar bağlamak diyorum. ileride bakınca amma da salakmışım diyeceğim. biliyorum

daraldım. sıkıldım. zaman makinem olsun da şu hissettiklerimi küçümsediğim zamanlara hemen atlayayım istiyorum

burda aşk acısıyla ilgili konu açanlara "ah yavrum ben de senin gibiydim ama esamesi okunmuyo artık" yazmak istiyorum.

Benimde 4.5 yıllık ilişkim bitti.
4 aydan fazla oldu ama hala arada durgunlasiyorum.
Şuanda onun konuştuğu biri var üstelik bunuda biliyorum ama hayatıma devam etmek zorundayım.
Böyle en fazla yeni heyecanı hisseden kadar acı çekicem kısmetim o değilse tabiiki de başkasını seveceğim ama suan üzülme zamanım.
Herşeyin bi zamanı olduğu gibi suan üzülme zamanım.
Ama karalar bağlamıyorum hayat devam ediyor.
Bu üzüntüden sonra çok çok mutlu olacağıma inanıyorum.
Sende inan.
Hiç bi acı kalıcı değil.
En azından hissiz bi insan değiliz öyle düşün.
Demek ki duygularımız ölmemiş, demek ki hala hislerimiz var yeniden sevebiliriz..
Yaşımda 21 :D

Hicte degil.vücut yaşlansa bile ruh taptaze kalıyor. Aşk hala çok önemli benim için mesela.Ama eşimde bulduğum için mutluyum.Olurda birgun biterse işte dediğin gibi umursamam. Başka aşklara yelken açarım. Şimdilik no problem))

Hahah senin sevdiğin var normal

Ben eskisi kadar önemsemiyorum açıkçası ya olur mu olmaz mı, niye böyle dedi yaptı vs :27:

Unutmamayı tercih ettim...
Ama sadece onu...
Diğerleri umrumda değil...

Hahah senin sevdiğin var normal

Ben eskisi kadar önemsemiyorum açıkçası ya olur mu olmaz mı, niye böyle dedi yaptı vs :KK53:
Hah işte bu..))insan en büyük kötülüğü kendine kendine yapıyor. Takmayacaksin valla.stres ve üzüntü birçok hastalığa sebebiyet veriyor.
Aşkını hak eden adam zaten yanında oluyor bir şekilde.

Hah işte bu..))insan en büyük kötülüğü kendine kendine yapıyor. Takmayacaksin valla.stres ve üzüntü birçok hastalığa sebebiyet veriyor.
Aşkını hak eden adam zaten yanında oluyor bir şekilde.

Heh ya aman

Hiç olmadı alırım 50+ kedi keyfime bakarım mırr mırr :KK53:

çok sinirlendiğim zaman "öfff senin gibi birisiyle olacağıma kedilerle yaşar yalnız ölürüm" demişliğim var
ama dediğim gibi, ben sadece teoride iyiyim:halay:

Ya işte bir yerden sonra dokunmayacak garanti ediyorum

19 yaşındayken benim için de aşk çok mühimdi falandı filandı

Bunu küçümsediğim için demiyorum ama o dönemin gidişatından insan doğal olarak karşı cinsle ilişkisi olsun, sevsin, sevilsin istiyor :)

Sonra kendini öne koymayı öğreniyorsun çünkü bakıyorsun hayat kısalıyor :)

Aman bana artık dokunmuyor :27: öyle kahrolunacak gibi aşk acısı çeker miyim bir daha bilmiyorum

Yine üzülüyorsun ama kendinden böyle gidecek, hırpalanacak gibi olmuyor

Sen güven bize bak hepimiz böyle diyorsak... :D

Ya oncelikle su fal işlerine hiç bulaşma bir kere mantığı yok bir de bir sürü para harcamissin.sana boş umutlar vermiş sadece.once umut etmeyi bırak.umut bitince daha kolay olur unutmak.seni istememiş sen de isteme onu.anilari bırak duygusallık bitiriyor zaten biz kadınları.gercekci dusunsen zaten umursamazsin.onun umurunda mıdır sence.kimbilir hangi ilişkilere yelken açmıştır.sen de kendi hayatına bak artik
zaten hangi akla hizmet bulaştım bilmiyorum
burda birisinin konusunu gördüm, baktırmış ve barışacağı tarihi bilmişler
görünce aman tek seferden bir şey olmaz ben de bir atayım dedim. 1 haftadır kendimi kurtaramadım allah iyiliğimi versin.

ayrılalı 2 ay oldu. yaşlar 19. barışmayı istemediğini apaçık söyledi. zaten ayrılan da oydu. bariz belli, istenmiyorum

geçecek. bunu da biliyorum. ne aşklar bitmiş ben mi unutamayacağım pehh diyorum. daha 19 yaşındasın bu ne böyle karalar bağlamak diyorum. ileride bakınca amma da salakmışım diyeceğim. biliyorum

sürekli unutamadığını düşünerek de unutamazsın :) ama 31 yaş deneyimiyle yazıyorum: bu çocuğu unutacaksın ve bundan sonra bir çoğunu da unutacaksın merak etme :)

Bende senden bi yas buyukken beni yikan bi ayrilik yasamistim. Aklimdan atmam tamamen iki senemi buldu sanirim. Simdi ustunden 4 sene gecti. Umrumda bile degil. Iyi ki onunla olmamis diyorum kendime ozel sebeplerimden dolayi :))

Back
X