• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılık

Bende senden bi yas buyukken beni yikan bi ayrilik yasamistim. Aklimdan atmam tamamen iki senemi buldu sanirim. Simdi ustunden 4 sene gecti. Umrumda bile degil. Iyi ki onunla olmamis diyorum kendime ozel sebeplerimden dolayi :))
yani biraz yaştan da kaynaklı bu durumum bence. sizce de öyle değil mi?

her şeyin ilki olunca daha bir zor geliyor. bu da süreci iyice uzatıyormuş gibi hissediyorum

ben de ilerde sizin gibi diyeceğimi biliyorum ama şimdilik zaman geçmiyooorrr :KK34:şu konuyu açalı 2 hafta olmuş ama yine ot gibi geçti, gram ilerleme kaydedemedim

sadece fal krizlerim azaldı o kadar :D

19yaşımda çok aşık oldum , o da aşık sanıyordum benden ayrıldı, sonra duydum ki evlendi... Ve şuan 24yaşındayım daha yeni içimde bişeyleri bitirebildim ve iyi ki de olmamış dedim. Onun centilmenliği, romantikliği, duruşu, konuşması, elleri, gözleri herşeyi beni cezbetmişti, gözümde bambaşkaydı. Şimdi anladım ki içi bambşka eşini aldatan ve aldatmasıyla övünen, bile bile bna kızlar gelio ve eşimde beni bu kdr boşlamayıp takip etsetdi diyerek, aldatmayı eşine reva gören hayvan adamın biriymiş. Arada bir selam verir nasılsın diye konuşurduk, neden sosyal medya yok sorusundan sonra bna bunları söyledi, bnde çıkıştım bu iğrenç konuşmasından dolayı ve artık selamını bile almıyorum. İçimde bi yerlerde bitmemişti hep sızımdı , ve iyi ki olmamış diye şükrettim

Eski sevgilileri düşününce hiçbir his oluşmuyor mesela bende, çünkü geçmiş gitmiş bitmiş. Bunda da öyle olacak sadece insana geçmeyecekmiş gibi geliyor.
18 yaşımda bi sevgilim vardı ilk sevgilimdi ve kavga etmiştik ayrılmıştık tam da o sırada smsim bitmişti yenisini yapmam içinde 10 gün beklemem gerekiyordu tek başıma yeni hat almaya gitmiştim yaşımı ay olarak doldurmadığım için satamayız demişlerdi sokağın ortasında zırlamıştım ayy şimdi düşününce püü diyorum :) bide kimliğimi düşürmüştüm orda bizimkiler gidip almıştı ne günlerdi. Unutamam asla sanıyordum bal gibi de unuttum. Hatta geçen sosyal medyadan ekledi vücut yapmış değişmiş ama zerre özlem, his duymadım. Sonunda unutacağının bilincinde ol bu rahatlamaya yetiyor :)

Kız ona o kadar para harcıycağına sınav haftan icin kahve depolarsın, kitapa alırsın kız. Aaa deli midir nedir :D

Sen kendini aç dış dünyaya eglen gül sosyalleş. Eger dönerse de havanı atarsın "zaten ben gayet iyiydim" dersin :KK76:

Ama bekleme olmaz, olmasın da zaten. Cok sacma davranmstı hatırlarsan.

Sen okuldaki kısa paslaşmalarn tadını çıkar :KK49:

Kız ona o kadar para harcıycağına sınav haftan icin kahve depolarsın, kitapa alırsın kız. Aaa deli midir nedir :KK70:

Sen kendini aç dış dünyaya eglen gül sosyalleş. Eger dönerse de havanı atarsın "zaten ben gayet iyiydim" dersin :KK76:

Ama bekleme olmaz, olmasın da zaten. Cok sacma davranmstı hatırlarsan.

Sen okuldaki kısa paslaşmalarn tadını çıkar :KK49:
okula gitmeyi bayağı azalttım, vakit geçirmek için örgüye mi başlasam diyorum:KK76:

bu arada bu konu 2 haftalık. eskisi gibi fal atmıyorum diyerek kendimi savunmaya geçmek istiyorum :D
ama fal topiğinden asla çıkmıyorum çokzel bir yerEn Büyük KK

Gecer gecer daha oncekiler gibi. Buda gecer neler neler gecmedi ki...

Unutmak... unutabilmek insanoğluna verilmiş en buyuk nimetlerden biri... ya hic gecmese tum yasananlar?

okula gitmeyi bayağı azalttım, vakit geçirmek için örgüye mi başlasam diyorum:KK76:

bu arada bu konu 2 haftalık. eskisi gibi fal atmıyorum diyerek kendimi savunmaya geçmek istiyorum :KK70:
ama fal topiğinden asla çıkmıyorum çokzel bir yerEn Büyük KK

Uu beybi örgüye başla bence de:KK69:

Fal gizel evet insan kendini kandıracak biseyler buluyo elbet :ıslık:

Okula git kız git biye gitmiyon:sinirli: az bi ortam yap :rapci:

Bende senden bi yas buyukken beni yikan bi ayrilik yasamistim. Aklimdan atmam tamamen iki senemi buldu sanirim. Simdi ustunden 4 sene gecti. Umrumda bile degil. Iyi ki onunla olmamis diyorum kendime ozel sebeplerimden dolayi :))
4 yıl önce bir topikte konuşmustuk ikimizde yeni ayrılmıstık şimdi bakınca o kadar uzun zaman gecmiş ki duygulandım.

Konu sahibi hiç sıkma canını zaman öyle geçiyor ki o dönmez dedigin kimler dönd tekrar sen hayatını yaşa

Uu beybi örgüye başla bence de:KK69:

Fal gizel evet insan kendini kandıracak biseyler buluyo elbet :ıslık:

Okula git kız git biye gitmiyon:sinirli: az bi ortam yap :rapci:
ortam yapamadığım için ben de gitmeyi bıraktım :KK70:
4 yıl önce bir topikte konuşmustuk ikimizde yeni ayrılmıstık şimdi bakınca o kadar uzun zaman gecmiş ki duygulandım.
aslında ben ayrılıkla ilgili eski sayfalara konulara bakarken tomvejerry tomvejerry nin yorumlarını görmüştüm. profil resminden dolayı aklımda kaldı :)
ama sizin yorumlarınızı hiç hatırlamıyorum sanırım resminiz olmadığından dolayı

Valla zamanında birkaç ay değil birkaç yıl yas tuttum sayılır. 2 yıl geçti unuttum deyip çok dağıtıp yeniden başa sarıyordum.

Bu çok tehlikeli bir şey. Bir zaman sonra takıntı haline de gelebilir böyle olmasına izin verme.
Kimse için üzülmemek gerekiyor insanız duygularımız var tekrar sevip tekrar üzülüyoruz normal,her seferinde aman boşver deyip kendini dik tutmaya bak.

Ben hiç kimseye üzüldüğümü hissettirmedim takmıyor gibi davrandım ve inan şuan sadece evet öyle biri vardı zamanında,iyidir insan olarak der geçerim.

Çok değil 1 yıl sonra bile geçti bitti diyeceksin.

Valla fal işine hiç bulaşma batarsın bende bir iki kere para verdim ev arkadaşımın ısrarı yüzünden hala acıyorum.

Valla zamanında birkaç ay değil birkaç yıl yas tuttum sayılır. 2 yıl geçti unuttum deyip çok dağıtıp yeniden başa sarıyordum.

Bu çok tehlikeli bir şey. Bir zaman sonra takıntı haline de gelebilir böyle olmasına izin verme.
Kimse için üzülmemek gerekiyor insanız duygularımız var tekrar sevip tekrar üzülüyoruz normal,her seferinde aman boşver deyip kendini dik tutmaya bak.

Ben hiç kimseye üzüldüğümü hissettirmedim takmıyor gibi davrandım ve inan şuan sadece evet öyle biri vardı zamanında,iyidir insan olarak der geçerim.

Çok değil 1 yıl sonra bile geçti bitti diyeceksin.

Valla fal işine hiç bulaşma batarsın bende bir iki kere para verdim ev arkadaşımın ısrarı yüzünden hala acıyorum.
ben de kimseye hissettirmiyorum. zaten çevremden bilen kişi sayısı çok az
beni dışarda gören der ki allahım ne kadar da şen şakrak bir kız

e dışarda olduğum her an gülüyorum ediyorum
ama yalnız kalınca aklıma bu konu geliyor ve neşemden eser kalmıyor

geçti bitti diyeceğimi mantıklı düşününce biliyorum ama işte yaşarken zor geliyor çünkü sanki hiç zaman geçmiyormuş gibi geliyor bana şu an
hani bi şekilde 2,5 ay geçti tamam ama bende gram unutma, sevgi azalması olmadı sonuçta

unutacağımı böyle böyle başkalarından duymak, hatta sizin gibi yıllarca üzülüp sonra unutanlardan duymak gerçekten güzel oluyor :)
teşekkür ederim:KK200:

Şu an, 19-20 yaşlarındayken aşık olduğum kişileri düşününce gülmekten karnıma kramplar girdi.:KK70: Dönüp bakmamam gereken kişiler için gözyaşı akıtmışım. Hem tip, hem karakter olarak.Seninki de muhtemelen öyle beş para etmez biridir.Sen yine de üzül, acını yaşa..İlerde gülmeye malzeme olur...O gün gelince gel buraya yaz lütfen..Birilerinin bu tecrübene ihtiyaç duyacağına eminim

Şu an, 19-20 yaşlarındayken aşık olduğum kişileri düşününce gülmekten karnıma kramplar girdi.:KK70: Dönüp bakmamam gereken kişiler için gözyaşı akıtmışım. Hem tip, hem karakter olarak.Seninki de muhtemelen öyle beş para etmez biridir.Sen yine de üzül, acını yaşa..İlerde gülmeye malzeme olur...O gün gelince gel buraya yaz lütfen..Birilerinin bu tecrübene ihtiyaç duyacağına eminim
valla diyorum ya, yıllar geçsin ben her ayrılıkla ilgili konuya atlayıp "amaaan kıııız ben de senin yaşında öyleydim ama unuttum çoktan" yazacağım:halay:

valla diyorum ya, yıllar geçsin ben her ayrılıkla ilgili konuya atlayıp "amaaan kıııız ben de senin yaşında öyleydim ama unuttum çoktan" yazacağım:halay:
Kısa yoldan bi tavsiye..Açık sözlülüğüne dobralığına güvendiğin birine, şu gözyaşı döktüğün kişinin sana denk olup olmadığını yada sana layık olup olmadığını sor."Ablam en kralına layık" diyorsa kesin ileride çok eğleniceksin...Bir de biz kadınlar iyi ve hak eden adamlar için gözyaşı dökmüyoruz yaa...Nerede itin teki var hep onu kıymetli gördük..Böyle yapmayan kadınlar zaten gelip buralarda ağlamıyolar..Ben de sizdenim yani...Ömrüm böyle saçmalıklarla geçti..Kodumuz mu bozuk nedir..Ha bir de ailede beklediği değeri görmeyen hep dışarıda arıyor ilgiyi..O da çok etkili bak.Yanlışın başı orda asıl

Ask hikayelerimiz ve dertlerimiz bolumunde "terapi grubu"muz vardi :))

Orda 4 sene once nasil batip ciktigimizi gorebilirsin.

Yalniz degilsin. Normal bunlar. Dusunce yapin cok guzel. Bir kac aya toparlarsin. Bir iki seneye de tamamen biter :)

Ask hikayelerimiz ve dertlerimiz bolumunde "terapi grubu"muz vardi :))

Orda 4 sene once nasil batip ciktigimizi gorebilirsin.

Yalniz degilsin. Normal bunlar. Dusunce yapin cok guzel. Bir kac aya toparlarsin. Bir iki seneye de tamamen biter :)
aşk acısıyla ilgili eski konuları hatmetmiştim aslında ama o gözümden kaçmış :D

Back
X