Ayrılıkta bencil olmak çok acımasızca değil mi? Siz nasıl ayrılıyorsunuz, ayrıldınız??

Helinsma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.953
946
123
31
Bir süre zaman geçiriyoruz biriyle çoğu zaman da güzel zaman gönülden bağ kuruyoruz kısa ya da uzun aldatma vs büyük konular dışında ayrılık söz konusu oluyor bunu sessizce yapmak çok acımasızca bence. Bi şeyler konuşarak başlamadığı gibi konuşmadan da bitmiyor belki siz bitirdiniz kafada netsiniz çok kısacık anda kabullendiz ama karşınızdaki insanın bazı şeyleri duymasına ihtiyacı olabilir. Ayrıldığım sevgilime durumu kabullenemediğimi hislerinin bittiğini duymam gerektiğini söyledim defalarca ölü gibi davrandı ne açtı telefonu ne cevap verdi ne de engelledi kötü konuştu. Kötü konuşması mı gerekiyor illa diyeceksiniz evet karşınızda sizi sevdiğine inandığınız insanın pat diye ayrılık demesi kabullenemez oluyor istiyorum ki seninle bir daha asla olmayacak mutlu değilim lütfen rahatsız etme vs. Ama susmak nedir ? Peki siz nasıl ayrılıyorsunuz ya da sizden nasıl ayrıldılar ve böyle düşünmekte haksız mıyım ?

bana sinsice geliyor boyle sessizce engellemek yok gorusmemek. erkek adam bunu yapar mi? hos ne kadinliga ne erkeklige sigar bu. son bir konusmayi her iliski hak eder. ben konusur ayrilirim..yoksa eksik kalir birseyler icimde..son soylenecekler belki son kez bir gozyasi dokmek gerekir..

Eski konularınıza baktım da 2018 hazirandan beri bu çocukla barışmanın yollarını arıyorsunuz. Üstelik sadece iki buçuk aylık bir ilişki için. Bitmiş işte. Kabullenin artık.
Bide böyle tipler var sanane açtığım konulardan yazdığım şey hakkında fikrin varsa yaz yoksa maydanoz olmak zorunda mısın?? Bide hiç erinmiyor konularıma bakıyor ne kadar hasa ruhlu insanlar var ya

Bide böyle tipler var sanane açtığım konulardan yazdığım şey hakkında fikrin varsa yaz yoksa maydanoz olmak zorunda mısın?? Bide hiç erinmiyor konularıma bakıyor ne kadar hasa ruhlu insanlar var ya

Fikrimi yazdım işte. Durun bir daha yazayım. Malum tek seferde anlayamıyorsunuz(milyon tane'eski sevgili nasıl geri döner' konunuza istinaden). 'Bitmiş işte. Kabullenin artık.'

Size yardım etmeye çalışan insanlara bu şekilde davranırsanız hayatta birileri ile geçinmeniz çok zor,demedi demeyin.
Eski ilişkinize gelince bitmiş,gitmiş boşuna kurcalamayın,kendinize zarar verirsiniz.

Ayrilmanin sekline cok da takilmam ben olsam. Kocam degil,cocugumun babasi degil. İstedigi yere sektir olup gidebilir. Siz de 1,5 senedir ayni adamin pesinde olmayin,baska erkek mi kalmadi

Her söylediğinden umutlanan, herşeyi anlamak istediğin gibi anlayan ve bu konuyu takıntı hatta saplantı haline getirmişsen sessiz kalır. Israrcı taraf genelde anlamak istemezse, sessizce kaçılır..

Yahu adamı o kadar bıktırmışsınızki o da kendince en kolay yolu seçmiş. Sizin gibi insanlara ne kadar açıklama da yapılsa yetmez çünkü.

Bende normalde konuşarak bitirme taraftarıyım ama böylelerine sessiz kalmak gerekiyor cidden.

Millete atar yapacaginiza yapilan yorumlari dikkate alin. Her gun farkli sekilde ifade edilmis konulari acip duruyorsunuz.

Bitmis iste. Daha fazla kurcalamanin size ne faydasi olacak? Simdi biz desek ki evet konusarak bitirmek en uygun olani, ne degisecek hayatinizda?

İlişkiler genelde konuşarak biter ama karşıdaki insan konuşmaktan anlamıyorsa sessizliğe geçmekten başka çare yoktur.

Adamı bıktırmışsınız. Bunu bir erkek bir kadına yapsa soluğu savcılıkta almasını söylerdim. Çünkü bunun adı taciz.

Hiçbişey demeden ayrıldığım da olmuştu çünkü öyle haketmisti ama genelde birsey söyleyip bitiridim. Lakin karşıdaki susuyorsa da bişey söylesin diye peşinde koşup ben kabullenemiyorum demek normal değil. İstenmiyorsan cekileceksin kenara illa kötü söz beklemeyin.

Bir süre zaman geçiriyoruz biriyle çoğu zaman da güzel zaman gönülden bağ kuruyoruz kısa ya da uzun aldatma vs büyük konular dışında ayrılık söz konusu oluyor bunu sessizce yapmak çok acımasızca bence. Bi şeyler konuşarak başlamadığı gibi konuşmadan da bitmiyor belki siz bitirdiniz kafada netsiniz çok kısacık anda kabullendiz ama karşınızdaki insanın bazı şeyleri duymasına ihtiyacı olabilir. Ayrıldığım sevgilime durumu kabullenemediğimi hislerinin bittiğini duymam gerektiğini söyledim defalarca ölü gibi davrandı ne açtı telefonu ne cevap verdi ne de engelledi kötü konuştu. Kötü konuşması mı gerekiyor illa diyeceksiniz evet karşınızda sizi sevdiğine inandığınız insanın pat diye ayrılık demesi kabullenemez oluyor istiyorum ki seninle bir daha asla olmayacak mutlu değilim lütfen rahatsız etme vs. Ama susmak nedir ? Peki siz nasıl ayrılıyorsunuz ya da sizden nasıl ayrıldılar ve böyle düşünmekte haksız mıyım ?
Ben şahsen karşımdaki nasıl terkedilmeyi hakediyosa o şekilde terkettim. ağır konuştuğum da oldu, kibarca hislerimin bittiğini söylediğim de oldu. Hiç yokmuş asla olmamış gibi davrandığım da oldu (eski eş kişisi) sanırım en ağırı da bu oldu ama o bunu fazla fazla haketmişti bana göre ;)

ya cesur olsalar sessizce ayrılmazlar zaten.

ödleklik. insan olmamak vs. onlar kafalarında ilişki diye düşünmüyorlar. görüştüğüm kişi diye görüyorlar.

o yüzden an geliyor görüşmediğim kişi olarak görüyor ve BAM! bir daha sesi çıkmıyor.

Sayfaniza bi göz attim 2018te eski sevgiliyi geri döndürmek icin elinden geleni mi yapiyosun? Normalde konusarak ayrilir ama sizin gibilere anlamamazliktan gelip sessiz kalmaya mecbur kaliyolar.. insanlari fazla sıkma seninki ask degil bi takintin var ona karsi.. sürekli farkli farkli konulari acmayin burayi.. kendine gel... kendine hobi birseyleri edin yeni arkadaslar kur, insanlara karsi anlayisli olun saygili olun sevgi gösterin yoksa ilerde cok yalniz kalmak istiyosan kendin fikrin.. o eski sevgilin sana geri dönmez artik bunu as lütfen

Back
X