Bide böyle tipler var sanane açtığım konulardan yazdığım şey hakkında fikrin varsa yaz yoksa maydanoz olmak zorunda mısın?? Bide hiç erinmiyor konularıma bakıyor ne kadar hasa ruhlu insanlar var yaEski konularınıza baktım da 2018 hazirandan beri bu çocukla barışmanın yollarını arıyorsunuz. Üstelik sadece iki buçuk aylık bir ilişki için. Bitmiş işte. Kabullenin artık.
Bide böyle tipler var sanane açtığım konulardan yazdığım şey hakkında fikrin varsa yaz yoksa maydanoz olmak zorunda mısın?? Bide hiç erinmiyor konularıma bakıyor ne kadar hasa ruhlu insanlar var ya
Size yardım etmeye çalışan insanlara bu şekilde davranırsanız hayatta birileri ile geçinmeniz çok zor,demedi demeyin.Bide böyle tipler var sanane açtığım konulardan yazdığım şey hakkında fikrin varsa yaz yoksa maydanoz olmak zorunda mısın?? Bide hiç erinmiyor konularıma bakıyor ne kadar hasa ruhlu insanlar var ya
sana yazdigimiz parmaklarimiza yazzikkkk olmussBide böyle tipler var sanane açtığım konulardan yazdığım şey hakkında fikrin varsa yaz yoksa maydanoz olmak zorunda mısın?? Bide hiç erinmiyor konularıma bakıyor ne kadar hasa ruhlu insanlar var ya
Bide böyle tipler var sanane açtığım konulardan yazdığım şey hakkında fikrin varsa yaz yoksa maydanoz olmak zorunda mısın?? Bide hiç erinmiyor konularıma bakıyor ne kadar hasa ruhlu insanlar var ya
Ben şahsen karşımdaki nasıl terkedilmeyi hakediyosa o şekilde terkettim. ağır konuştuğum da oldu, kibarca hislerimin bittiğini söylediğim de oldu. Hiç yokmuş asla olmamış gibi davrandığım da oldu (eski eş kişisi) sanırım en ağırı da bu oldu ama o bunu fazla fazla haketmişti bana göreBir süre zaman geçiriyoruz biriyle çoğu zaman da güzel zaman gönülden bağ kuruyoruz kısa ya da uzun aldatma vs büyük konular dışında ayrılık söz konusu oluyor bunu sessizce yapmak çok acımasızca bence. Bi şeyler konuşarak başlamadığı gibi konuşmadan da bitmiyor belki siz bitirdiniz kafada netsiniz çok kısacık anda kabullendiz ama karşınızdaki insanın bazı şeyleri duymasına ihtiyacı olabilir. Ayrıldığım sevgilime durumu kabullenemediğimi hislerinin bittiğini duymam gerektiğini söyledim defalarca ölü gibi davrandı ne açtı telefonu ne cevap verdi ne de engelledi kötü konuştu. Kötü konuşması mı gerekiyor illa diyeceksiniz evet karşınızda sizi sevdiğine inandığınız insanın pat diye ayrılık demesi kabullenemez oluyor istiyorum ki seninle bir daha asla olmayacak mutlu değilim lütfen rahatsız etme vs. Ama susmak nedir ? Peki siz nasıl ayrılıyorsunuz ya da sizden nasıl ayrıldılar ve böyle düşünmekte haksız mıyım ?
Sayfaniza bi göz attim 2018te eski sevgiliyi geri döndürmek icin elinden geleni mi yapiyosun? Normalde konusarak ayrilir ama sizin gibilere anlamamazliktan gelip sessiz kalmaya mecbur kaliyolar.. insanlari fazla sıkma seninki ask degil bi takintin var ona karsi.. sürekli farkli farkli konulari acmayin burayi.. kendine gel... kendine hobi birseyleri edin yeni arkadaslar kur, insanlara karsi anlayisli olun saygili olun sevgi gösterin yoksa ilerde cok yalniz kalmak istiyosan kendin fikrin.. o eski sevgilin sana geri dönmez artik bunu as lütfenBir süre zaman geçiriyoruz biriyle çoğu zaman da güzel zaman gönülden bağ kuruyoruz kısa ya da uzun aldatma vs büyük konular dışında ayrılık söz konusu oluyor bunu sessizce yapmak çok acımasızca bence. Bi şeyler konuşarak başlamadığı gibi konuşmadan da bitmiyor belki siz bitirdiniz kafada netsiniz çok kısacık anda kabullendiz ama karşınızdaki insanın bazı şeyleri duymasına ihtiyacı olabilir. Ayrıldığım sevgilime durumu kabullenemediğimi hislerinin bittiğini duymam gerektiğini söyledim defalarca ölü gibi davrandı ne açtı telefonu ne cevap verdi ne de engelledi kötü konuştu. Kötü konuşması mı gerekiyor illa diyeceksiniz evet karşınızda sizi sevdiğine inandığınız insanın pat diye ayrılık demesi kabullenemez oluyor istiyorum ki seninle bir daha asla olmayacak mutlu değilim lütfen rahatsız etme vs. Ama susmak nedir ? Peki siz nasıl ayrılıyorsunuz ya da sizden nasıl ayrıldılar ve böyle düşünmekte haksız mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?