ayriliktan iki gun sonra baskasiyla ilgileniyor !!

sdass

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
155
1
96
İstanbul
kizlar yanlis yere acmis olabilirim konuyu. Kisaca bahsedip fikirlerinizi almak istiyorum iliskim hakkinda.
8aydir bir birlikteligim var. Ben 20 o da 28 yasinda. 7. Ayin sonunda beni kuzenime surekli kotuleyip sikayet etmesinden cok kirildm... Sorunlari olabilir ama bana degil bir baskasina anlatmasi cok kucuk dusurucu.

Sevgililer gununde guzel bir tek tasla evlenme teklif etmisti. Sevgisinden suphem yok. Ama son olayda ayrildik. Ertesi gun kapima kadar geldi, annesini aratti vs ama donmedim. Telefondan ve dger her yerden engelledim.

Dun baristik. Once annesi aradi baskasiyla olursa uzulursun iyi dusun dedi ve dayanamadim bu dusunceye.mesaj attim ozledim diye aksam da geldi. Gelmeden once daha onceden iki kez gorustugubir kizla gorustugunu ama sadece arkadas olarak oldugunu soyledi. Ama daha uc gun gecmisti ayrilmamizdan..

O tuvaletteyken teline uc kere mesaj geldi. Normalde bakmazdim ama seytan durttu resmen. Galeride kizin bir adet tesmini gordum ve internet gecmisinde bir gun onceden arattigi "bir kiz hoslanmadigi biriyle gorusur mu" aramalarinigordum ve yikildim... Bytun gece uyumadim ben cok uzgunum. Geldiginden beri cok sevdigini soyledi beni ama sizin dusuncelerinize ihtiyacim var.

Siz olsaniz nasil davranirdiniz??

Ayrılıp ayrılıp barıştığınız için sevgiliniz kendini sağlama almak istemiş galiba.

annesinin söylediği söz ayrı abes , sevgilinin hemen atağa geçmesi boşta kalmak istememesi ayrı abess , bence sev miyor , ayrıldığına üzülen bir erkeğin ilk aklına gelen kendine başkasını ayarlamak olmazdı bence veyahut senden ayrılınca bu girişimleri yaptığına emin misin ?

ayrilip ayrilip barismak da nerden cikti? Ben oyle bir sey demedim. Boyle bir sey ilk defa basimiza geldi.
Evet eminim kendisi soyledi zaten ben de telefonundan ayrintilarini tarihlerini vs. Gordum. Cok uzucu...

Cok kotu gercekten kimse kalmasin bu durumda. Bir de kendisiyle konusmak istiyorum verecek bir yaniti olmali.

ben olsam asla güvenemem bi daha
o yüzden de ayrılırım
sen ayrıldıktan hemen sonra başkalarıyla görüşmesi normal mi ya
insan barışmak için birşeyler yapar ya da sinirinin geçmesini bekler
ama yok beyefendi hemen atağa geçmiş başka kızlarla görüşmek için
ben olsam yol yakınken bırakırım
daha sevgiliyken böyle evlenince düşünemiyorum
bi de sevgisinden eminim diyosun
seven insan bunu yapar mı ya hayret birşey

kesinlikle hesap sormalısın sonra ayrılmalısın

Son düzenleme:
Beyfendi arkadaşça görüşmemiş. Kız arkadaşça görüşmüş. O yüzden arama yapmış internette. Bir kız hoşlanmadığı çocukla görüşür mü? diye...
Sen zeki kızsın anlamışsın zaten.
Birde kızın resmi var ((
Ona nasıl güveneceksin ki. Sana evlenme teklifi eden bu kadar aşık adamın yaptığına bak

Son düzenleme:

Hiç kimseye şans vermeye değmez resmen aldatmış unut gitsin kardeşim basit bişey değil ama 1 kere aldatan yine aldatır asla pişman olmaz

Annesi oğlunu iyi tanıyor olmalı.
"Başkasıyla olursa üzülürsün" dediğine göre

Hem size evlenme teklifi ediyor hemde bu kadar kısa sürede başkasını arayıp arkadaşça konuştum diyor? Nasıl bu kadar kısa sürede bunu yapabiliyor.
Düşündüklerinizden emin olun ve siz yinede dikkat edin. Ve buna inanmadığınızı gerçekleri anlatması için ısrar edin. Ona göre bir sonuca varırsınız...

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Manevi olarak iyi geldi. Benim de aklım almıyor evlilik teklifi ettiğin kişiden bu kadar çabuk uzaklaşmak... Sebep olarak bana ulaşamadığını, kapıma kadar geldiğini annesini arattığını ama her yerden engellediğimi söylüyor. Ben biraz abartmış olabilirim durumu ama o da çok ayıp etti. Barışmayacağım çok üzdü beni

Kendini ezdirme canım kimseye. Ben birebir yaşadım o yüzden emin konuşuyorum bir kere affettim sonra defalarca aldatıldım.
Daha çok bağlandığım sevdiğim içinde çookk zor koptum şimdi şükrediyorum..

ayrıldıktan iki gün sonra hemen başkasını düşünebilen -ve daha önemlisi bunu yapacak kadar midesiz olan- bi erkekle evlilik yoluna girilir mi?hiç sanmıyorum..

Ne denilebilir ki buna, çok geçmiş olsun. İyi niyetleriniz hep suistimal edilmiş. Yazık... Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…