Ayrılıp annesinde yaşayan varmı?

Minicik_cattt

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2019
171
57
13
40
Arkadaşlar merhaba!en sonunda boşandım.annemde yaşıyorum 10yaşındada çocuğum var.yazmıştım burda.fakat .annemin yanında yaşamaktan hiç mutlu değilim.hiç düzenli ve temiz değil.çalışıyorum evi ben temizliyorum.her zaman arkasından gidemiyorum zaten.eşyalarımın hepsini getirdim.tv sine varana kadar.kumandayı asla bize vermiyor.kendi hergün istediğini açıp izliyor.her seferinde tartışıyoruz.tabi tv alınabilir fakat tek bu değilki.oğluma bağırarak konuşması devamlı uyarması beni sinir ediyor.geçen gün tv nin önünde dans ederek güldü oğlum şaka yapıyor diye avazı çıktığı kadar bağırdı.bende uyardım yeter artık bağırma diye.oğlum .mutfağa koşarak gidince bile koşma yapma ışığa sert basma.sıkıldım hemde çok sıkıldım.artık odamızda takılmaya başladık.fazla muhattapta olmuyorum.faturalarını ben ödüyorum.ama evimi okadar çok özlüyorumki.evimin olmasını çok istiyorum oğluma ben bakmasam 2.ci iş bile bulurdum.siz neler yaşıyorsunuz çok merak ediyorum.benmi abartıyorum :(

Arkadaşlar merhaba!en sonunda boşandım.annemde yaşıyorum 10yaşındada çocuğum var.yazmıştım burda.fakat .annemin yanında yaşamaktan hiç mutlu değilim.hiç düzenli ve temiz değil.çalışıyorum evi ben temizliyorum.her zaman arkasından gidemiyorum zaten.eşyalarımın hepsini getirdim.tv sine varana kadar.kumandayı asla bize vermiyor.kendi hergün istediğini açıp izliyor.her seferinde tartışıyoruz.tabi tv alınabilir fakat tek bu değilki.oğluma bağırarak konuşması devamlı uyarması beni sinir ediyor.geçen gün tv nin önünde dans ederek güldü oğlum şaka yapıyor diye avazı çıktığı kadar bağırdı.bende uyardım yeter artık bağırma diye.oğlum .mutfağa koşarak gidince bile koşma yapma ışığa sert basma.sıkıldım hemde çok sıkıldım.artık odamızda takılmaya başladık.fazla muhattapta olmuyorum.faturalarını ben ödüyorum.ama evimi okadar çok özlüyorumki.evimin olmasını çok istiyorum oğluma ben bakmasam 2.ci iş bile bulurdum.siz neler yaşıyorsunuz çok merak ediyorum.benmi abartıyorum :KK43:
Ev tutun, az yiyin ama ev tutun, çocuğa da size de günah.
Sürekli sinir harbiyle yaşanmaz
Oğlunuzun da yaşı çok küçük değil, etüt, kurs, vs yazdırabilirsiniz.
Güzel bir planlama ile her şeyi başarabilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun.

Arkadaşlar merhaba!en sonunda boşandım.annemde yaşıyorum 10yaşındada çocuğum var.yazmıştım burda.fakat .annemin yanında yaşamaktan hiç mutlu değilim.hiç düzenli ve temiz değil.çalışıyorum evi ben temizliyorum.her zaman arkasından gidemiyorum zaten.eşyalarımın hepsini getirdim.tv sine varana kadar.kumandayı asla bize vermiyor.kendi hergün istediğini açıp izliyor.her seferinde tartışıyoruz.tabi tv alınabilir fakat tek bu değilki.oğluma bağırarak konuşması devamlı uyarması beni sinir ediyor.geçen gün tv nin önünde dans ederek güldü oğlum şaka yapıyor diye avazı çıktığı kadar bağırdı.bende uyardım yeter artık bağırma diye.oğlum .mutfağa koşarak gidince bile koşma yapma ışığa sert basma.sıkıldım hemde çok sıkıldım.artık odamızda takılmaya başladık.fazla muhattapta olmuyorum.faturalarını ben ödüyorum.ama evimi okadar çok özlüyorumki.evimin olmasını çok istiyorum oğluma ben bakmasam 2.ci iş bile bulurdum.siz neler yaşıyorsunuz çok merak ediyorum.benmi abartıyorum :KK43:
1+1 olsun , sizin olsun.
Çocuğunuzla bugünleriniz bi daha gelmeyecek.
Niye kendi evinde rahat edemesin çocuk ?
Yazık.

Ev tutun, az yiyin ama ev tutun, çocuğa da size de günah.
Sürekli sinir harbiyle yaşanmaz
Oğlunuzun da yaşı çok küçük değil, etüt, kurs, vs yazdırabilirsiniz.
Güzel bir planlama ile her şeyi başarabilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun.
Teşekkürederim.ev tutmak istanbulda inanın çok zor yemek yemeğe para bulamamki askari maaşla geçiniyorum

anneninde düzeni bozuldu, seninde öyle...anneyede tamamen kızmak olmaz aslında...belirli yaştan sonra çocuk gürültüsüne, hareketine bile tahammülü kalmıyor insanın...

Teşekkürederim.ev tutmak istanbulda inanın çok zor yemek yemeğe para bulamamki askari maaşla geçiniyorum
Sizi en iyi anlayanlardanım diyebilirim.
Çocuğum yok ve sizi en çok düşündüren konunun bu olduğuna eminim.
İlk etapta tek odalı ucuz bir ev bile sizi idare eder.
Annenize yakın bir ev, siz gelene kadar çocukla bağrış çağırış da olsa iyi olur sanki.
En azından gelince kendi evinize geçersiniz, az görüştüğünüz için kavgalar da azalır.
Bağlı olduğunuz belediyeden de yardım talep edebilirsiniz. Gıda vb yardım çekleri veriliyor diye biliyorum.
Annenizin de düzeni bozuldu ona da hak vermek lazım.
Derdinizi bir büyüğe, devletten birilerine,aklına güvendiğiniz ve size yardımı dokunacak birilerine mutlaka anlatın, illa birisi çıkacaktır.

anneninde düzeni bozuldu, seninde öyle...anneyede tamamen kızmak olmaz aslında...belirli yaştan sonra çocuk gürültüsüne, hareketine bile tahammülü kalmıyor insanın...
Orası öyle ama annemi rahatsız etmiyoruzki haftada 1 bi tv açmak çokmu zor.bilmiyorum gerçekten kimi torunun üzerine titrerken kimide bencil oluyor anlam veremiyorum

Sizi en iyi anlayanlardanım diyebilirim.
Çocuğum yok ve sizi en çok düşündüren konunun bu olduğuna eminim.
İlk etapta tek odalı ucuz bir ev bile sizi idare eder.
Annenize yakın bir ev, siz gelene kadar çocukla bağrış çağırış da olsa iyi olur sanki.
En azından gelince kendi evinize geçersiniz, az görüştüğünüz için kavgalar da azalır.
Bağlı olduğunuz belediyeden de yardım talep edebilirsiniz. Gıda vb yardım çekleri veriliyor diye biliyorum.
Annenizin de düzeni bozuldu ona da hak vermek lazım.
Derdinizi bir büyüğe, devletten birilerine,aklına güvendiğiniz ve size yardımı dokunacak birilerine mutlaka anlatın, illa birisi çıkacaktır.
Kesinlikle tek hayalim ev şuan anneme düşman oldum artık.bırbozumun yerini bile değiştirdim.benim çocuğuma bu şekil davranması beni delirtiyor.eski eşime bile dönmeyi düşündüm.bilmiyorum olucak gibi değil geçinemem

Orası öyle ama annemi rahatsız etmiyoruzki haftada 1 bi tv açmak çokmu zor.bilmiyorum gerçekten kimi torunun üzerine titrerken kimide bencil oluyor anlam veremiyorum

eski konularıma bakabilirsin istersen.. ev tut demek kolay olmuyor malesef senelerce sabrettim şimdi evimiz ayrı çok şükür huzura kavuştuk

ne zor isler ya koca evinde huzur bulama ananin evinde huzur bulama
insan şu durumda annesinin yanina siginip orda bile huzur bulamamasi ne kadar üzücü
zaten her işini yapiyormuş sunuz ne var oynasin işte çocuk
Bazen ağlıyorum yatağa başımı koyduğumda.Allahım diyorum tek duamdı aile olmak neden diyorum ya neden neyaptım.Allah kimseye yaşatmasın ama çok zor.ergen gibi bir koca umursamayan annem hangi birine üzülücem bilmiyorum

Bazen ağlıyorum yatağa başımı koyduğumda.Allahım diyorum tek duamdı aile olmak neden diyorum ya neden neyaptım.Allah kimseye yaşatmasın ama çok zor.ergen gibi bir koca umursamayan annem hangi birine üzülücem bilmiyorum
sey yapsaniz bir ev tutsaniz kaymakamliklara falan başvursaniz yardim için illaki yapilacak bir sey vardir

Araştırıyım bugün inşallah bişey çıkar

suraya bir goz atin isterseniz
belki durumunuza uygun birseyler olabilir en azindan basvuracaginiz yerleri ogrenirsiniz

Back
X