Ayrılıp mutlu mesut yaşayan var mı?

pnr241

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
120
0
0
İzmir
kızlar ben sevgilimden ayrıldığım günden beri çok mutsuzum her dk aklıma geliyor..üç yılımı vermiştim ona bitmesi gerekiyordu bitti..şimdi bir aya yakın oldu görüşmüyoruz..çok özlüyorum onu..bir daha mutlu olabilir miyim hiç bir fikrim yok..birbirimizi tamamlıyorduk her konuda ama ge gör ki son zamanlarda çok üzdü beni kırdı..şimdi sizlere soruyorum var mı böyle bişey yaşayan..unutup tekrar başkasını seven,.çook mutlu olan..ben kendimi hiç öyle göremiyorum da:(

Tabi ki mutlu olacaksın,hiç merak etme..Sen kendi hayatına bak,yazın tadını çıkart bir hobi bul kendine bak zaman geçince emin ol bu üzüldüğün günleri düşünüp güleceksin..boş yere kendimi üzmüşüm diyeceksin.. İnsanlar 10 yılını 20 yılını veriyor da ayrılıp, yeniden hayata başlıyor...

sakin karamsarliga kapilip kendini yipratma elbetteki uzuleceksin acini yasayacaksin ama boyle umutsuzluga kapilirsan yaran kapanmaz. zaman herseyin ilaci yeniden seveceksin tabiki sen icini genis tut hayirlisini dile

Canım seninle aynı durumdayız büyük bir çıkmazda g,b, hissediyorum kendimi ama birşeyleri zorlamanın alemi yok olmayınca olmuyor. Bu durumda hayatımıza devam etmek en doğrusu. İnanki ayrıldığımız kişiler hiçbir şekilde bizi düşünmeden kafalarını eseni yaşıyorlar. Normal bir şekilde hayatlarına dönüyorlar. Acı çekip geçmişe takılı kalmak bizim için olumsuz bir durumdan başka birşey ifade etmiyor. En azından güçlü görünmek zorundayız

suan hersey taze oldugu icin gelecege karamsar baka bilirsin gayet normall kadinlar duygusall oldugu icin , zaten dogru kisi olsaydi böyle olmazdi , ne kadar insanlar var bildiklari halde yuruten ve yillar sonra ayrilan sonuc bosa gitmis bir omur , yanlis limana demir atanlar elinde sonunda batiyorlar,....hem anne ve babadan baska herkesin yeri doluyor , ailenle bol bol vakit gecir , gez eglen , guzel anlamli kitaplar oku , kendin icin biseyler yap hic aklina getirme,

hayırlısı buymuş de ve kabullen cnm.zamanında bende ayrıldığımda bidaha kimseyi seveyeveğimi sanıodum.hergün ağlıodum sanki dünyanın sonu gelmişti ama öyle değil inan.bu durumu atlatmak istiosan süslen püslen arkadaşlarınla dışarı çık gez dolaş illaki unutacaksın.bende 2 yılımı verdim askerden gelesiye bekledim köpek gibi ağladım her gün ama yok olmayınca olmuyo sakın üzme kendini hayatının aşkı bir yerde seni beklio unutma..

canım benim de uzun ilişkilerim oldu ama hayatımın en dogru insanıyla evlendim, çocugum oldu, inanılmaz mutluyum, darısı sana olsun:nazar:
kaç yasındasın bilmiyorum ama insan sadece kendisini hakedene zamanını ve hayatını vermeli, bunu 30unda anlayacaksın, 30 olduktan sonra insan hayata cok farklı gözlerle bakıyor
zaman kaybettim diye de düşünme gereksiz insanlar olmasa gereklilerin kıymeti anlaşılmazdı:34:

1ay çok uzun bir süre değil zaten ama ben sana 8ay veriyorum en fazla :)
8ay sonra aklına bile gelmeyecek bu kişi, eğer onla irtibatını tamamen kesersen.
Bir de kendini geliştirmeye bak, kadınlar en çok sevgililerinden ayrıldıkları zamanlarda değişime uğrar, güzelleşir, kültür sahibi olur ve kişiliklerini iyileştirirler. Madem acı çekiyorsun, bunun etinden sütünden de faydalanabilirsin değil mi?
Herşeyin güzel olan bir tarafı vardır yeter ki görmesini bil.
Bu arada illa birini sevmek zorunda değilsin ama emin ol seveceksin.

canım benim de uzun ilişkilerim oldu ama hayatımın en dogru insanıyla evlendim, çocugum oldu, inanılmaz mutluyum, darısı sana olsun:nazar:
kaç yasındasın bilmiyorum ama insan sadece kendisini hakedene zamanını ve hayatını vermeli, bunu 30unda anlayacaksın, 30 olduktan sonra insan hayata cok farklı gözlerle bakıyor
zaman kaybettim diye de düşünme gereksiz insanlar olmasa gereklilerin kıymeti anlaşılmazdı:34:
24 yasındaym cnm 3 yıllık bi iliskiydi.insallah cnm ama nedense hic umudum yok onun herhali hareketi lafları aklımdan cıkmıyor..koca bir bosluktaym:(

hayat sen planlar yaparken gidiyor güçlü ol ki bileğin bükülmesin biz kadınlar güçlü olmalıyız ve birbirimize sahip çokmalıyız kadına en büyük kötülüğü kadın yapıyor bundan kurtulmalıyız ve tabiki dua RABBIMIN yardımı olmadan olmaz hiç birşey

benım eski ilişkim öyleydi başkasını sevemem gibi geliyordu

sonra bitti şimdi başkasıylayım ve inanılmaz mutluyuz ben sevmek sevilmek saygı nedir şimdiki ilişkimden öğrendim

bence korkma..her şeyde bir hayır vardır...

daha çok yeni. böyle sorgulaman normal. ben 7 ay boyunca her gün düşünmekten kahroluyodum. şimdi düşününce salaklık etmişim diyorum. karşındaki hayatına devam ederken sen kendini üzme canım. herşeyy öyle bi değişiyor ki. karşına asıl kişi çıkınca iyiki de bitsin öbürü diyorsun.

Her ne olursa olsun umudunu kaybetmemelisin.
İnsanlar kaç yıllık eşlerini , toprağa verdikleri halde, yine de başkalarını sevebiliyorlar ...
Tek ayrılan sen değilsin . Ayrıldıktan sonra hayata dönen ilk kişi de sen olmayacaksın :)
Ben 3. ayımdayım. Hatta 2 hafta sonra 4. ayıma gireceğim. Gün geçtikçe , huzura ulaşıyorum çünkü düşünüyorum da, devam etseydi ben ayrılırdım . Ya da ayrılamaz , onunla evlenerek kendime yazık ederdim.
ALLAH her şeyin hayırlısını bizden önce görür ve uygular. Biz biraz geç görür, "şükür" deriz.

mutsuz olacakmışsın gibi hissetmen çok normal canım... çünkü daha yeni. kendine zaman tanı. karamsar olma. elbette yeniden aşık olup, sevip ,güveneceksin bir başkasına. sadece zaman ihtiyacın var....

unutursun mutlu da olursun canım sadece kendine biraz zaman ver ve o kişiyle ilişkini tamamen kes.hakkımda böylesi daha hayırlıymış demek ki deyip geleceğine bak:31:

atlatırsın canım çok yeniymiş allah korusn kaç yıllık evlilikler bitiyo sn demişsin bitmesi gerekiyodu diye o zaman sorgulama hayırlısı de

Back
X